![]() |
Alıntı:
|
Çiçekler büyümeye, hele çiçeklenmeye başlayınca, kaya bahçesi daha cafcaflı olmuş.;)
Bu arada Samsun' da açılan Baumax' ta her türlü taş var. Belki bende inşaata başlıyabilirim.:p Sevgi ve selamlar. |
Sevgili Orhan bey siz kaya bahçesini yapın bitkileri benden, benim taşları sağolsun sevgili Tekin bey getirdi bahçeyide kendi yapıp gitti.
Sizede teşekkürler sevgiler. |
Ne kadar güzel değil mi Satı Hanım'cım. Benimki de açtı, hafta sonu evde yoktum, pazartesi senelik izin alıp başında bekleyesim geldi.:(:(:(:(
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Satı'cığım kaktüsün çok güzel çiçeklenmiş. Maşallah:)
|
Alıntı:
|
Ek haydi,
beni de... henüz çıktım bak, denizin kokusu üstümde. Üzerimde hala, yıllanmış yosunlar. Hey, beni de ek, çiçek açamam ya ben, sen yine de, koy öylece bir köşeye. Beni de ek, heyyy!! hadi doldur çatlaklarıma buz çiçeklerini. uzanıp, dallansın bırak çiçekler sallansın bu taştan bedenimde. Kaya deyip geçmesinler, hadi ek beni de. Heyy! neyim eksik ki, kuş tüyü bir yastıktan söyle, hadi doldur çatlayan bedenime, çatlatan çiçeklerini.. Hadi ama, ek beni de... Asuman'k 18.06.10 Pek içimden geldi.. :)) |
hadi doldur çatlaklarıma buz çiçeklerini uzanıp dallansın bırak çiçekler sallansın bu taştan bedenime kaya deyip geçmesinler.. ASUMAN HANIM BAHÇEME İŞLEDİĞİM İKİYÜZKIRK TON KAYALARIMA ATFEDİYORUM DİZELERİNİZİ EĞER KABUL EDERSENİZ.
|
Alıntı:
Çatlayan bedenine çiçek doldurmadanda bahçemin en güzel köşelerinde sergiliyorum seni, sevgiler çok çok öptüm:) |
Alıntı:
|
Sevgili satı kayalı bahçeni zevkle gezdim nasıl güzel olmuş çok beğendim.
Çok güzel düşünülmüş değişik bir görünüm olmuş.ben niye düşünemedim diye kendi kendime hayıflandım doğrusu. Sizde görmek beni mutlu etti. sevgiler. |
Alıntı:
|
Satı Hanım elinize emeğinize sağılık.Ah ah yakın olsaydık, çok güzel delikli kayacıklarımdan eklerdim oraya, kargoya versem deli derler eminim :)
|
Alıntı:
Sevgili Tekin beyin düşüncesi, bende düşündüm ama beceremedim. Sağolsun Tekin bey taşlarıda getirdi, bütün hünerlerini sergileyip gitti. Sevgili Bahar, sende görmekte beni mutlu eder sevgiler:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
:)teşekkür ediyorum.Satı Ablamdan özür diliyorum sayfasını işgal ettim.
|
Alıntı:
|
Kaya bahçesi.
2 Eklenti(ler)
Kaya bahçemden son iki kare.
|
Alıntı:
Daha da isteriz. |
Satıcım görmeyeli burası tam kaya bahçesi olmuş:) Gerçekten daha fazla fotoğraf isteriz.
|
Kaya bahçesi.
2 Eklenti(ler)
Sevgili ligustrum, sevim hanım sizlerimi kıracağım, kaya bahçesinin son hali.
|
Kaya bahçemden bir kaç görüntü.
4 Eklenti(ler)
Kayaların ve yeşilin güzelliği.
|
Satıcım ne güzel olmuş:) Bitkiler iyice doldurmuşlar. Arada çiçeklerde yüzlerini göstermeye başlamış.
|
Alıntı:
|
Kaya bahçeniz çok güzel olmuş elinize sağlık.
Ama otlar var değilmi aralarda. Ben kaya bahçesine bir sürü bir şey yaptım ama o otlardan kurtulamıyorum :( |
Sevgili nurgül, çok teşekkürler evet oldukça sinir bozucu oluyor, bu gün uğraşıp temizledim sanıyorum, yarın bir bakıyorum yine dolmuş yabani otla.
|
Kaya bahçem.
2 Eklenti(ler)
Kelebeğin güzelliğini görünce kaçırmak istemedim.
|
Ablacığım ne güzel yakalamışsın:)
|
Katılıyorum. Yaşayan bahçeler diyorum ben böyle bahçelere. Bülbül sesi olmalı, kelebekler uçuşmalı, kurbağalar konser vermeli.
O zaman çay içmenin tadına doyulmaz. |
Sevgili Yücel ve cumhur bey, çok teşekkürler, kaplumbağalar gezmeli, kuşlar su içmeli, arılar çiçeklerden bal almalı, o zaman bu bahçede dostlarla çay içmenin tadına doyulmaz, tüm arkadaşlara dostlara güzel insanlara her zaman açıktır bu bahçe, yeterki gelsinler.
|
Teşekürler Satı Hanım, elbet bir gün geleceğiz.
|
Alıntı:
|
Çok çok güzel olmuş kaya bahçeniz. Ellerinize ve emeğinize sağlık.
|
Alıntı:
|
Sevgili Satı hnm. Bana balkonda basılacak yer bıraktırmayacaksınız .Balkonda nasıl kaya bahçesi yapabilirim diye bakınmaya başladım :D. Ellerinize sağlık güle güle büyütün
|
Sevgili Serpil, inan bana sen başarırsın, balkona o güzel bitkileri sığdıran, kaya bahçesinide sığdırır:)
|
Kaya bahçeniz çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık.
|
Alıntı:
|
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025