![]() |
1 Eklenti(ler)
Alstromeria (Peru zambağı)
|
1 Eklenti(ler)
Gece mumu.
|
3 Eklenti(ler)
Bahçeden...
|
Sayın Zafer İnandıklı, bahçenize ve çiçeklerinize bayıldım. Sevgi ve azmin zaferi bu olsa gerek. Maşallah bütün çeşitleriniz çok güzel. Ellerinize ve yüreğinize sağlık. Sağlıkla kalın.....
|
Bu kadar küçük bir alanda istenilince neler yapılabileceğini gördüm. Kuş bakışı resimler kanıtı :))
|
bahçeniz çok güzel maşallah
Alıntı:
|
Çok değerli, sevgili Zafer bey; Sizin bahçe sayfanız olduğunu yeni gördüm affedin beni.
Küçücük bahçeye, koskocaman bir dünya sığdırmışsınız ve en önemlisi hepsi çok güzel. İnşallah bir gün sizinle tanışma zevkini ben de yaşarım, size ve o çok güzel bahçenize bir kaç değişik, ender bitkide ben de hediye etmek isterim. Sizin gibi ustalardan öğrenecek çok şey var. Saygılarımla.... |
Bahçeniz gerçekten çok güzel, çok emek harcanmış.
902 numaralı mesajda askılı saksıdaki çiçek nedir? |
Sayın zaferinandikli,
Bu güne kadar sizin sayfalarınızı gezmemiş olmam benim ayıbım ve benim kayıbım:)) İsim olarak sizi çok iyi biliyorum ama nedense sayfalarınızı ziyaret etmek nasip olmamış. Bu gün sabahtan beri 31 sayfa falan gezdim bölümünüzde. Öncelikle sizi içten tebrik etmek istiyorum. Çiçeklerinize gösterdiğiniz çaba ve sevgi çok belli oluyor. İnanılmaz güzellikte ve çeşitte çiçekleriniz var. İçimi çeke çeke baktım resimlere :)) Maşallah demeyi de unutmadım. Gerçekten elinize emeğinize sağlık. Sanıyorum Üsküdar'da bu bahçe. Siz kendinize bu dünyada cennetten bir köşe yaratmışsınız. Tebrik ederim. Bundan sonra sayfalarınızın bir numaralı müdavimi olacağım. |
Zafer abi hayırlı ramazanlar nasılsınız inşallah herşey yolundadır. Sevgilerimle.
|
Sağ ol serkan kardeşim, yaramaz bir durum yak. Ramazanın rehavetindeyiz.
Bahçemizi gezip övgülerini yazan arkadaşlara teşekkür ederim. |
1 Eklenti(ler)
Mavi Balon.
|
1 Eklenti(ler)
Campanula Takesimana.
|
1 Eklenti(ler)
Ecicinea.
|
1 Eklenti(ler)
Ecinopsis.
|
1 Eklenti(ler)
Ecicinea beyaz.
|
3 Eklenti(ler)
Lilium'lar.
|
4 Eklenti(ler)
Lilium devam.
|
1 Eklenti(ler)
Fener çiçeği.
|
1 Eklenti(ler)
phlox.
|
1 Eklenti(ler)
Gloriosa.
|
2 Eklenti(ler)
Devam
|
Her zamanki gibi hepsi süper ellerine sağlık abi.
|
Alıntı:
|
Zafer bey tatemasina diye arayınca çıkmıyor Punctata olabilir mi? Ben ebaydan çok beğenip tohum almıştım.
Daha çok minik belki seneye büyür. Çiçek yok haliyle. |
Campanula punctata (Cherry bels) Diye geçiyor nette.
|
Alıntı:
Ben yanlış yazmışım. (Campanula Takesimana) Olacaktı. |
Evet şimdiki isimle arayınca ayni bitki çıktı. Bazı yerlerdede punçtat geçiyor görsellerden bakabilirsiniz.
İnşallah tohum yapar bu çiçeğiniz. Çok arsız toprak altında ilerleyip her yerden çıkabilen bir türmüş. Kiraz bells de deniyor. |
Sevgili Zafer kardeşim, bahçeni ziyarete gelmeden önce şöyle bir bakayım ne var ne yok diye düşündüm. Söz verdim ama bir türlü gelemedim mahcubum bu konuda, şimdiden bahçede ne var ne yok bileyim ona göre hazırlıklı geleyim diye düşündüm :D
Şaka bir yana herşey çok güzel, bitki çeşitliliği ve görsellik mükemmel insanın o bahçeden çıkası gelmiyor, saygılar selamlar efendim... |
Zafer abiciğim bahçe muhteşem gerçekten tabi herkes gibi bende Campanula Takesimana bayıldım çok güzel:)
|
Herşey çok güzel..Ellerinize,emeklerinize sağlık...
|
Zafer abiciğim ben bu bahçeye sabah erken bir dalarım, akşama zor çıkarım:)Çok güzel, maşallah...
|
Merhaba Zafer Bey, bana 2 sene önce bir gecelik gelinin yaprağını göndermiştiniz.Yerini sevdi ve çok güzel gelişti.Ben daha ufak diye hiç çiçek aramamıştım. Meğer çiçek yapmış ve yapraklarının arasında kalmış ben görememişim.Cumartesi tatilden döndük, dün çıkıp çiçeklerime bakayım dedim bir de ne göreyim çiçek açmış ve kapanmış. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Kısmet değilmiş demek ki. Bir iki yaprağında gelişme var fakat çiçek mi yoksa yaprak mı karar veremedim. Resimlerini yükleyeceğim.İnşallah çiçektir de açıldığını görebileyim.Çok teşekkür ederim beni bu güzellikten mahrum bırakmadığınız için.
|
2 Eklenti(ler)
|
3 Eklenti(ler)
Sert hava akımınakapalı, dış ortamdan 3-4 derece daha sıcak olmasına rağmen bizim bahçedeki durum...
Sardunyalar tamamen dondu. |
5 Eklenti(ler)
Burmansiaların yaprakları soğuk haşlama oldu.
|
5 Eklenti(ler)
En acısı da Epiphyllum (bir gecelik gelin) lerin yaprakları morardı. Yaşayacakları şüpheli, korkarım sıfırdan başlamamız gerekecek.
|
2 Eklenti(ler)
Hibiscus.
Begonvil. Kış'ın hışmına uğrayan tüm arkadaşlara geçmiş olsun. |
Ahh Zafer ağabeyim sana da çok geçmiş olsun, gördükçe benim içim acıdı vallahi, çok yazık olmuş :( İnşallah bahara toparlanırsın... :(
|
Ben de çok üzüldüm Zafer bey, Bir gecelik gelinim sizden gelmişti. Henüz çiçek görmedim ama yedeğiniz yoksa hemen gönderebilirim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025