![]() |
Alıntı:
Selâmlar... |
Alıntı:
Kusurumuza bakmayın lütfen, ağırlık çiçekli bitkilerde olduğu için bahçemizde ekilli karın doyuracak pek bir şey yok. Ziyeretinizden haberimiz olsaydı, güzel bir çay yanında yiyecek bir şeyler ikram ederdik. Sevgiler, selâmlar... |
1 Eklenti(ler)
Bahçemizin Kraliçesi, bu gece ilk çiçeğini açtı.
|
Tek tomurcuk vardı diye hatırlıyorum.. Yenileri de oluştu mu?
|
Alıntı:
Tomurcuğun olgunlaşma dönemi uzun sürdüğü için, bu günler de verse çiçeği ancak Ağustos sonunda görebiliriz. |
Sevgili Zafer bey ana kraliçenin çiçeği muhteşem...
|
Alıntı:
saygılar |
Zafer bey, yaz bütün coşkusuyla sizin bahçeye yerleşmiş. liliumlar muhteşem görünüyor. Çevresi çiçekli kaktüsünüze bayıldım. Sizin gönderdiğiniz bir gecelik gelin bu sene bol çiçek açtı. İlk çiçeklerinin açışını nöbetçi olduğum güne denk gelince görememiştim ama ikinci parti çiçeklerini görmek nasip oldu, muteşemdi.
Keyifli bir yaz geçirmeniz dileğiyle. |
Bahçenizdeki süs bitkilerin hepsi birbirinden güzel.Bu güzellikleri paylaştığınız için teşekkürler.
Selamlar |
Sevgili Zafer bey hayırlı ramazanlar geçirmenizi dilerim sevgiler...
|
Sevgili zafer bey, yaz orkideleri ne zaman çiçek açıyorlar. Gönderdikleriniz çok güzel büyüdü ama henüz çiçek açmadılar. Sulama istekleri nasıldır? Çok merak ediyorum.
|
Zafer Bey'ciğim;
Bahçene yakında çocuklarından biri ile geleceğim! Büyük olasılıkla, ''Meleklerin Boruları'' ile. ;) Diğerleride, bu sene olmazsa gelecek yaza mutlaka eski bahçelerindeki anne ve babalarını ziyarete geleceklerdir elbette.:) Selam ve sevgilerimle. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sevgiler... |
Alıntı:
Sevgiler... |
Alıntı:
Sevgiler... |
Alıntı:
Çok sevindim Ağabey, sizi tebrik ederim. benim anaçlarda henüz bir hareket yok. Merak ve sabırsızlıkla bekliyorum. Saygılar, sevgiler... |
3 Eklenti(ler)
Zafer Bey;
Bana gönderdiğin ve bizzat verdiğin sayısız bitki içinde, en değerlilerinden biri bugün açtı. Doğaldırki, ilk fotoğrafları ''Baba Ocağı'' nın bahçesine yakışır. Binlerce teşekkürle birlikte...:) İşte ''Meleklerin Boruları'' Not: Fotoğraflarda görülmemekle birlikte, açmak için sıra bekleyen epeyce kapsül var. Eklenti 239513 Eklenti 239514 Eklenti 239515 |
2 Eklenti(ler)
Zafer' ciğim;
Acemilik işte! Daha tam açmamış halini görüntülemişim.:p Şu saatlerde tam açtılar ve gerçekten nefis bir koku yaymaya başladılar. Selam ve sevgilerimle... Eklenti 239550 Eklenti 239551 |
Orhan abiciğim çok şanslısın benimkiler tama büyümeye başlamışlardı hastalanmaya başladılar hala çiçek gördüğümüz de yok . Çok güzelmiş:)
|
[QUOTE=Orhan Özbilgiç;845692]Zafer Bey;
Bana gönderdiğin ve bizzat verdiğin sayısız bitki içinde, en değerlilerinden biri bugün açtı. Doğaldırki, ilk fotoğrafları ''Baba Ocağı'' nın bahçesine yakışır. Binlerce teşekkürle birlikte...:) İşte ''Meleklerin Boruları'' Not: Fotoğraflarda görülmemekle birlikte, açmak için sıra bekleyen epeyce kapsül var. Zafer' ciğim; Acemilik işte! Daha tam açmamış halini görüntülemişim. Şu saatlerde tam açtılar ve gerçekten nefis bir koku yaymaya başladılar. Selam ve sevgilerimle... Sizin adınıza çok sevindim Orhan ağabeyim. Bitki sihirli ellere geçince hakkını da veriyor. Beyazın durumu nasıl? Köklenmediyse dip sürgünlerinden bir tane ayırabilirim. Sağlık ve mutlulukla keyfini çıkarın ağabeyim. Saygılar, sevgiler... |
Sevgili Günebakan; Senin adına üzüldüm. Kendimin, bu konuda şanslı olduğumu görüyorum.
Zafer Kardeşim; Malum siz, gelince, büyük bir saksıya almamı önermiştiniz. Öyle yapıp, 15 gün kadar, rüzgar sevmiyor diye, sadece öğleye kadar güneş alan bir duvar dibine koymuştum. Sonrasında, güneşi seviyor diye, rüzgar korkusunna rağmen açığa aldım. İki güne bir suladım. yaklaşık üç haftada bir %21 azot verdim. Yaklaşık 8-10 gün önce tomurcuklandı. Bugünde açtı. Beyazı çürüttüm.:( Gelecek yıla da onu tekrar düşünürüz. Çok teşekkür ederim. Herşey gönlünce olsun. |
Zafer bey ellerinize sağlık bahçenizde yok yok nerdeyse eşinizle ortak zevkiniz sanırım.gazanyalar,ceylanlar,sakız sardunyalar çok güzel özellikle begonya,kaktüs ve mavişlere bayıldım ellerinize emeklerinize sağlık.bu arada sarıkız çiçeğinizin namı almış başını gidiyor,eşinize selam ve sevgiler.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Zafer Bey nerelerdesiniz, bakın bizlere kazandırdığınız çiçeklerden size selamlar var. Benim melissam da açıyor. Bayramda Datça'da olacağım için susuzluğa hiç dayanamayan bu güzel, annemin balkonuna misafir gidecek.
|
Alıntı:
Deniz lavataları kuru olarak vazonuzu süsler. Selamlar... |
Alıntı:
Teşekkürler Vildan hanım. |
2 Eklenti(ler)
Yaz akşamlarının vazgeçilmezi Melisa.
|
2 Eklenti(ler)
Bahçemizin Kraliçesi.
|
2 Eklenti(ler)
Meleklerin boruları, sarı ve beyaz. Açmaya hazırlanıyorlar.
|
Zafer bey,
Hepsinede maşallah diyorum ellerinize sağlık. Melek boruları tohum yapınca banada düşermi? |
Sayın Zafer İnandıklı,bayramınızı kutlar güzel bahçenizde mutlu ,sıhhatli günler geçirmenizi dilerim...selamlar sevgiler...
|
Sevgili Zafer bey melisanın kokusu buralara kadar geldi ana kraliçe mükemmel ellerinize emeklerinize sağlık. Masal tadında bir bayram geçirmenizi dilerim sevgiler...
|
Sevgili zafer bey,bayramınızı kutlar tüm ailenizle beraber sağlıklı nice bayramlar dilerim.
|
Alıntı:
|
Sayın berrinb, sayın Periş, sayın sevim4;
Teşekkür ederim. Aynı dilekler bizden size. |
zafer bey bahçeniz gerçekten harika her kareden dakıkalarca kendımı alamadım, bu arada
bayramınız kutlu olsun ailenizle mutlu sağlıklı bol çiçekli günler sizlerle olsun :) |
Teşekkür ederim, sayın gulşen. Tüm güzellikler sizlerin olsun.
|
2 Eklenti(ler)
Gecenin güzelleri.
|
Çok güzeller.:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025