![]() |
Sayın Zafer İnandıklı, bahçeniz ve içindeki tüm bitkiler çok sağlıklı ve güzel görünüyorlar.
En çok fırça çalınıza imrendim. Yaprakları yemyeşil. Kışın da bahçede mi duruyor? Ben kışın kapalı mekana aldığım halde tüm yaprakları kurumuş gibi görünüyor. Mercanım da öyle. Bugün bütün dallarını budadım, şimdi sürgün vermesini bekleyeceğim. |
Alıntı:
Bahçede olmak ona iyi geldi şimdilik gelişimi mükemmel. |
bahçeniz harika,çiçekleriniz muhteşem...herşey şahane...Maşallahtan başka söylenecek söz bulamıyorum
|
Sevgili zafer bey ellerinize saglık bahçeniz şenlenmiş harika...
|
Zafer bey elinize emeğinize sağlık çok güzel bitkiler harika çözümler.
|
Alıntı:
|
Zafer Bey' ciğim;
Geçtiğimiz günlerde eşimle bir gün size, ertesi günüde İzmit'e Satı Uğurtan' a gitmeyi düşündüğümüz günlerin öncesi, alelacele Samsun' a gelmek zorunda kaldık. Bu nedenle size verdiğim sözü tutamadım. Üzgünüm. Ayrıca toplantıda sizin hediye ettiğiniz Efe Püskülü' nü yanımıza el bagajı olarak almayı akıl edebildik ama Bir Gecelik Gelin' i ve Sevgili Dudi' nin hediyesi olan Safran' ı büyük oldukları için alamadık. Artık bir ara İstanbul' a kısa süreli bir ziyaret gerekecek.:p Bahçen, öyle anlaşılıyorki çok yakında renklenecek. Fırça çalısının bile tomurcuğu benimkilerden daha irileşmiş. Güle güle keyfini sür canım kardeşim. Sevgi ve selamlarımla.. |
Sayın Nefin Nur, sayın burak alkan, sayın vehbi teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Ne zaman fırsat bulursanız sizi ağırlamaktan onur duyarız. Bu ay havaların serin gitmesinden etkilendiler, sardunyaların çoğu daha açmadı, küpelerde hareket yok, gelişmeler çok yavaş gidiyor. sellukalar haricinde tohumların hiç birini ekmedim, sıcaklığın yükselmesini bekliyorum. Size de kolaylıklar diliyorum. Sevgiler, saygılar... |
Alıntı:
Telefonda bahsettiğiniz bitkiyi çok merak ettim.Fotoğrafını yükleyecek misiniz? |
Zafer bey bayadır yoksunuz. sevgilerimle
|
Alıntı:
Sevgiler... |
1 Eklenti(ler)
Asma katı kiraya verdik.
Sardunların içine yuva yapmaya çalışıyorlardı, büyük bir saksı altlığına saman doldurup asma kata koydum. Hem onlar mutlu oldu hem sardunyalar kurtuldu... |
2 Eklenti(ler)
Bilbergia Nutans.
|
1 Eklenti(ler)
Datça'lı Lâtin. Ozbey'in hediyesi.
|
2 Eklenti(ler)
Kalanchoe Mangini.
İkisi aynı görünebilir fakat tonları farklı. |
Bu latin ne kadar edepsiz boyuna posuna bakmadan çiçek açmış bide şaka şaka çok güzel görünüyor:) Benim bilbergia da çiçek falan yok ama bir kaçtane yavru oldu bakalım ne zaman çiçek veriri.
|
1 Eklenti(ler)
Ayı pençesi, Çiçek oluşumunu sürdürüyor.
|
1 Eklenti(ler)
Haski küpeleri, açıyorlar.
|
1 Eklenti(ler)
Lâleler.
|
1 Eklenti(ler)
Clivia
|
1 Eklenti(ler)
Frezyalar hepsi açtı.
|
1 Eklenti(ler)
Sellukalar yavaş gelişiyorlar.
|
1 Eklenti(ler)
Pulmeria Courtade Pink.
|
1 Eklenti(ler)
Duvarımız.
|
1 Eklenti(ler)
Midi seradan görüntü.
|
2 Eklenti(ler)
Açmaya hazırlananlar.
|
Yine ilginç ve bir o kadarda değerli bitkiler. Senin sevgi ve emeğine karşılık, çiçekleniyorlar.
Bana verdiğin Bilbergia Nutans' ı getirebildim. Ama Bir gecelik gelin henüz İstanbul' da. Bir ara gelip getireceğim. Güle güle sefasını sür Zafer Bey' ciğim. Çok sağlıklı ve güzel görünüyorlar. |
1 Eklenti(ler)
Adını bilmediklerimden.
|
1 Eklenti(ler)
Gecenin rengi.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yarından tezi yok, koyarım valla.:D Kivileri olgunlaştırmak için torbasına elma koyuyoruz ama, bunu yeni duyuyorum. |
Sayın Zafer İnandıklı, bahçenizi keyifle dolaştım. Duvarınıza ait harika görüntüye, Latin çiçeğinize, Bilbergia nutans'a bayıldım. Latin çiçeğinin turuncu rengi ve yeşil yapraklarla uyumu hep gözüme çok hoş gelmiştir. Ellerinize sağlık.
Bilbergia'nın çiçeklenmesi ile ilgili paylaştığınız notu ben de Tillandsialar ile ilgili bir kitapta okumuştum. Ananasgillerin çiçeklenmesi için bitkinin yakınına kesilmiş bir dilim elma bırakılmasının sonucunda çiçeklenme görüleceği yazıyordu. Faydalı bir ipucunu bana tekrar hatırlattınız. Teşekkürler. |
Sevgili Zafer bey bahçenizi zevkle dolaştım kalanchoe mangini laleler frezyalar çok güzel ellerinize saglık asma kat kiracılarına bayıldım harikalar
|
zafer bey, duvarların arasında ne güzel bir bahçe, ellerinize ve gönlünüze sağlık. Küçük bir alanda neler neler yetiştirmişsiniz. Eğer mümkünse pasifloradan tohum **** çelik gönderebilirmisiniz;)
|
Alıntı:
|
Ellerinize, emeğinize sağlık birbirinden güzel çiçekler..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 00:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025