![]() |
resimleri yükleyemedim devamlı hata veriyor en yakın zamanda yükleyeceğim
|
2010 yılında bahçenize gelmediniz
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sayın süheyla; Bahçenizden yeni sezon meyvelerin resimlerini bekliyoruz.
Yüklenecek fotoğraf masa üstüne alınırsa daha kolay oluyor. Bu sizin kayısı meyveleri, yenileri nasıl? Kolay gelsin. |
Sevgili Süheyla bahçeniz çok güzel elinize saglık yeni gelişmeler nasıl acaba...
|
Sayın epsody yazınıza hemen cevap yazamadığım için kusura bakmayın .Bu sene yeni bir torunum oldugu için nete çok zaman ayıramadım .Bu arada annesi çalıştıgından ben bakıyorum.Benim bahçem devamlı yaşadığım yerde değil senenin 5,6 ayını orada geçiriyoruz.istanbuldan izmire taşındık ki daha yakın olalım daha çok gidip gelelim, yazlık dikilide cumartesiden gidiyoruz pazar akşamı dönüyoruz işte sebebler böyle ,dünya meşkaleleri ile uğraşıyoruz selam ve sevgiler
|
sayın lıgustrum ve burak bey önce çok teşekkürler bu sene kayısılar daha çicekte inşallah meyve tutunca resimlerim, gecen sene öyle çok meyva yaptıki konu komşu bile reçeller pestiller yaptık. selam ve sevgiler
|
havuza ve sellucalara bayıldım. sellucaların kokularını duydum gibi geldi. o kadar güzellerki. ben havuzun nasıl yapıldığı konusunda bilgi alabilirmiyim sizden, acaba kendinizmi yaptınız, yoksa yaptırdınızmı, ben kendim yapmak istiyorumda.
|
Merhaba suheyla hanım sadece hafta sonları gitmenıze rağmen bahçenız son derece bakımlı görünüyor ben ıkı gün gitmesem ota burunuyor izmiri çok severim orada yaşamak ayrıcalık bahçenızden çiçek hiç eksik olmasın inşallah sevgiler...
|
Alıntı:
|
Merhaba süheyla hanım bende dikili'denım bahcenız cok guzel olmus :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:35. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025