![]() |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
inşallah fotoları sitenin istediği gibi yükleyebiliyorumdur
|
Sayın Barçman, aramıza hoşgeldiniz.çok güzel bakımlı bir bahçeniz var.Köpekler ve kediler çok güzel güle güle oturunuz.
|
5 Eklenti(ler)
fotoları yüklemeğe devam ediyorum
|
2 Eklenti(ler)
bunlarda fotoların devamı
|
Sayın barçman,
2 no'lu fotoğrafınızdaki beyaz, ortanca çiçeği gibi açan, yerli kartopu mu acaba? Köpekleriniz ve kediniz çok şirinler. Sevgiler. |
Alıntı:
|
Sevgili Barçman aramıza hoşgeldiniz. Bahçeniz ve minik dostlarınız çok güzeller. Emeklerinize sağlık. Aydınlı üyeler yavaş yavaş artıyor. Yakında bir Aydın toplantısı yaparız artık.
|
Sevgili Barçman,
Bahçe dergilerinde ki kareler bile sizin karelerinizi kıskanmıştır.Her kareside ayrı bir güzellik,ahenk,huzur ve zerafet var.Aramıza hoş geldiniz.Sevgiyle kalın. |
Kartopu
Alıntı:
Bazı güzellikleri bir ay da olsa görmeye değer, elinize sağlık. |
Alıntı:
Toplantı olabilir neden olmasın? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Nazlı bir bitki değil Herkese tavsiye ederim |
Sayın Barçman bahçeniz gerçekten çok güzel hem sadece yeşil olanlar hemde renkli çiçekler bir arada çok güzel görünüyor. Elinize sağlık:)
|
Sn.Barçman bahçenizi gezme fırsatı buldum çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Bahçenizde güzel günler geçirmeniz temennilerimle.
|
Alıntı:
çok teşekkür ederim |
Alıntı:
Teşekkürler sn asya bende size sevdiklerinizle güzel günler dilerim |
Sn Barçman sitemize hoş geldiniz; gördüğüm kadarıyla bahçenize bayağı emek vermişsiniz ve karşılığını da almışsınız.Kamelyanız çok sade ve şık, ben olsaydım etrafına ipek çiçeklerinden eker yaz boyu güzelliklerini seyrederdim :)
güle güle huzurla oturun inşaallah |
Sevgili Barçman bahçenizi şimdi gezdim,her taraf oldukça güzel ve iç açıcı.İçindeki şirin şeyşer de ayrı bir renk katmış.Allah içinde uzun uzun yaşamayı nasit etsin.Etsin ki siz bu güzellikleri bizimle paylaşabilin.Sevgiler.
|
Ben de bahçenizi ancak dolaşabildim. Her şey çok güzel, ellerinize sağlık. Huzur ve mutlulukla, sağlıkla doya doya tadını çıkarmanızı dilerim.
|
güzel görüşleriniz ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Ne yazıkki küçük yaramazlar dolayısıyla bahçeme fazla çiçek dikemiyorum Bizim yaramazları hiç bağlamıyoruz Özgürce dolaşıyorlar |
Yemyeşil, kendine has bir tarzı olan, çok güzel bir bahçeniz var.
Güle güle oturun. :) |
çok güzel...sağlıkla oturun.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025