agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Satı Uğurtan / Bahçe (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/17287.htm)

hozat 30-10-2011 01:25

Sevgili Satı,
Bahçen her geçen gün güzelleşiyor, emeğinin karşılığını aldığın heyecan ve coşku dolu mesajlarına yansıyor.

Sonbaharın renkleri bahçeni sarmış,eline sağlık.

Periş 30-10-2011 10:16

Sevgili Satı,Sonbaharın renkleri bahçeni sarmış,kasımpatılar maviş mükemmel ,eline sağlık Sevgiler...

Satı Uğurtan 30-10-2011 10:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi hozat (Mesaj 874530)
Sevgili Satı,
Bahçen her geçen gün güzelleşiyor, emeğinin karşılığını aldığın heyecan ve coşku dolu mesajlarına yansıyor.

Sonbaharın renkleri bahçeni sarmış,eline sağlık.

Sevgili ablacığım, sizi burda görmek çok güzel beni onurlandırdınız, çok çok teşekkür ediyorum sevgiler saygılar.

fatma sunay 30-10-2011 19:55

Sevgili Satı kasımpatıların renkleri çok güzel goji beriyi kızılcığa benzetiyorum aynı büyüklükte. Benim beyaz mavişte seninki gibi çoşkulu açmaya başladı. Hepsi birbirinden güzel emeğine sağlık. Selamlar....

Satı Uğurtan 31-10-2011 16:08

Sevgili Periş çok çok teşekkürler çok sağolun.

Sevgili Fatma hanım, çok teşekkürler Goji beri meyvesi şekil olarak evet çok benziyor fakat büyüklükleri goji beri meyvesi çok küçük, evet ya beyaz maviş coşmuş durumda sevgiler saygılar.

Fatoş 01-11-2011 13:14

Satı'cığım beyaz maviş çok güzel açmış, süs narım yapraklarını döktü kışın bu yaprakların döker miydi bilemedim ama seninkinin maşallahı var. Bayramını kutlar, sana ve ailene sevgiler.

nurcanaybay 01-11-2011 16:49

Satı hanım ,
küçüğü fotoğraflar da hiç göremedim .Keyfi yerinde mi ?

Satı Uğurtan 02-11-2011 00:21

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Fatoş (Mesaj 875421)
Satı'cığım beyaz maviş çok güzel açmış, süs narım yapraklarını döktü kışın bu yaprakların döker miydi bilemedim ama seninkinin maşallahı var. Bayramını kutlar, sana ve ailene sevgiler.

Sevgili Fatoş hanım, çok teşekkür ederim evet süs narı kışın yapraklarını döker, benimkide yakındır sanıyorum dökmeye:)
Bende sizin bayramınızı kutluyorum sevgiler saygılar.

Satı Uğurtan 02-11-2011 00:30

2 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nurcanaybay (Mesaj 875496)
Satı hanım ,
küçüğü fotoğraflar da hiç göremedim .Keyfi yerinde mi ?

Sevgili nurcan, çok teşekkürler kızımın keyfi yerinde 29 ekimde birinci yaşını kutladık, son hali bu sevgiler.

nurcanaybay 02-11-2011 12:32

Artık çocukluktan çıkıp genç bir hanım olmuş .İkinci fotoğraf çok hoş ,sıcacık :)
Nice sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum ( ailecek ).

Selehattin 67 02-11-2011 13:00

çok sevimli bir köpecik

ilksenozturk 02-11-2011 15:12

armut hanımın doğum günü kutlu olsun :)
bahçeniz çok renkli bıcır bıcır , ne ararsan var cinsinden. güle güle, güzelliklerle sefasını sürersiniz inşallah.

Satı Uğurtan 02-11-2011 15:39

Sevgili nurcan, çok teşekkür ederim genç kız ama çılgın bir genç kız çok yaramaz çok şımarık babaya aşırı düşkün resmen aşık, diğer iki ablanın resmen papucu dama atıldı:)

Sayın Selehattin67,çok teşekkürler saygılar.

Sevgili İlksenozturk, güzel iltifatlarınız için çok teşekkür ederim sevgiler.

fatma sunay 02-11-2011 19:56

Hayvan bile olsa sevildiğini anlayıp nasılda masum bir şekilde sahibine sarılıyor. Çok güzel baba bu kadar severse tabi şımarır....

Satı Uğurtan 03-11-2011 00:46

Sevgili fatma hanım, eşim deniz ast subayı yıllarca gemilerde çalıştığı için çocukların büyümesinde hiç evde olamadı, dolayısıylada çocuk sevgisine doyamadı, bu sevgiyi şimdi armutta çıkarıyor, resmen ölüyor armuda elini yüzünü yalıyor armudun, armutta onun:)

sevim.K 03-11-2011 05:45

Satıcım bahçen çok güzel herzamanki gibi. Emek ve sevgi fışkırıyor her yandan. Armut çok güzel bir köpek, sevildiğini biliyor ve çok mutlu babacığın kucağında, aslında babada çok mutlu görünüyor:p

İyi bayramlar diliyorum hepinize, sevgiyle:)

Periş 03-11-2011 07:45

Armut çok güzel bir köpek, maşallah pekde sevimli çok mutlu babasının kucağında harika...
İyi bayramlar diliyorum hepinize, sevgiler;)

Satı Uğurtan 05-11-2011 01:00

Sevgili sevim.K, sevgi dolu yorumlarınıza çok teşekkür ederim, bizde sizin bayramınızı kutluyoruz saygılar.
Sevgili Periş, çok teşekkür ederim evet babaya aşık, deli oluyor babaya, sizlerede iyi bayramlar saygılar.

cemo 19-11-2011 00:09

Sevgili Armut ne cabuk büyüdü, serpildi de genç bayan oldu. Babasının kucağındaki bakışlara bakarmısın offf. Babada mest olmuş belli. Satıcan, kap gel Armutu bize, oynasınlar Paşa ile doya doya.

Seni ve bahceni özlemişim:))

Satı Uğurtan 19-11-2011 12:52

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cemo (Mesaj 880512)
Sevgili Armut ne cabuk büyüdü, serpildi de genç bayan oldu. Babasının kucağındaki bakışlara bakarmısın offf. Babada mest olmuş belli. Satıcan, kap gel Armutu bize, oynasınlar Paşa ile doya doya.

Seni ve bahceni özlemişim:))

Canım benim, bizde seni çok özledik bizde seni çok görmek istiyoruz, armut büyüdü birinci yaşını kutladı baba yakında armut diye kafayı yiyip dağlara çıkacak inan bana:)
Armut kız olunca oğlu olanlara gitmiyorduk:o
Kızımın kısırlık ameliyatı olunca artık her yere gezmelere gidiyoruz en kısa zamanda ya siz gelin ya biz geliriz:)

alcen 22-11-2011 01:55

Satıcığım iki gündür cemoyla beraberim inan beni çok rahatlattı, güldürdü bile baş ağrılarım azaldı durup durup ağlamalarım azaldı.elimde değil arkadaşım ben bu yaşımda annemin kucağında yatardım, beni en çok üzen onu şimdiden çok özledim nasıl dayanacağım bilemiyorum.Allahım bana güç versin diye yalvarıyorum annelerin asla yaşı olmuyor kaybedeceğim hiç aklıma gelmedi.Satıcığım toplantıya gelmek gerçekten bana çok iyi gelirdi, 26 sında annemin kırkı var inşallah başka zaman hayatım.Bir gün atlar geliriz seni çok öpüyorum sen gerçekten zarif bir kızsın hoşca kal arkadaşım.

Satı Uğurtan 22-11-2011 16:28

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi alcen (Mesaj 881455)
Satıcığım iki gündür cemoyla beraberim inan beni çok rahatlattı, güldürdü bile baş ağrılarım azaldı durup durup ağlamalarım azaldı.elimde değil arkadaşım ben bu yaşımda annemin kucağında yatardım, beni en çok üzen onu şimdiden çok özledim nasıl dayanacağım bilemiyorum.Allahım bana güç versin diye yalvarıyorum annelerin asla yaşı olmuyor kaybedeceğim hiç aklıma gelmedi.Satıcığım toplantıya gelmek gerçekten bana çok iyi gelirdi, 26 sında annemin kırkı var inşallah başka zaman hayatım.Bir gün atlar geliriz seni çok öpüyorum sen gerçekten zarif bir kızsın hoşca kal arkadaşım.

Alcen, canım inan duygularını içini hislerini neler düşündüğünü çok iyi anlıyorum, unutmak çok zor zaten unutman mümkün değil, ben annemi kaybedeli on yıl oldu, daha bu gün gibi inan bana annenin yaşı olmuyor, bende 72 yaşında kaybettim, bana göre çok erkendi inan.
Canım gün geçtikçe bu yürekteki sızı azalıyor fakat özlem aynı kalıyor allahım sana güç küvvet versin, ne mutlu sana cemo gibi bir dost var yanında, İstanbula gelmeni çok isterdim iyi gelirdi sana, istediğin zaman cemoyla atlayıp gelin, iltifatların için çok çok teşekkürler bende seni çok öpüyorum.

alcen 27-11-2011 23:33

Satıcığım bahçeni gezerken mavi yasemin gördüm, bende vardı kışın bahçede dondu.Seninki bahçede ekilimi canım öpüyorum.

Satı Uğurtan 30-11-2011 00:04

Sevgili alcen, evet bahçede geçen yılki kışı geçirdi fakat kış ılıman geçti çok soğuk olduğunda dayanırmı bilmem, bende seni öpüyorum sevgiler.

alcen 25-12-2011 23:12

Satıcım, dün akşam hem yeğenimin düğünü, hemde başka bir arkadaşımın düğünü vardı. İkiside aynı tesisteydi beş dakika öbür düğüne kaçtım orada gördüm canım.Sen nasılsın canım, ben istanbul dönüşü hiç oturmadım desem yeri var neyse hepsini işlerin hallettik.
aldığım çiçeklerin bile fırsat bulup hepsini ekemedim hayatım çok, çok, çok öpüyorum.

Satı Uğurtan 26-12-2011 23:18

Sevgili alcen, düğünü olan çiftlere hayırlı uğurlu olsun mutluluklar dilerim, sanada ilginden dolayı teşekkürler bende seni öptüm sevgiler.

berrinb 30-12-2011 20:55

Sevgili Satı Uğurtan yeni yılınız kutlu olsun..2012 de mutlu sağlıklı ve bol çiçekli günler dileği ile ...Selam ve sevgiler...:)

Manolya_ 30-12-2011 22:45

Sevgili Satı Hanım (canım hemşehrim)
YENİ YIL tüm ailenize uğur, sağlık, sevinç ve mutluluklar getirmesini diliyorum.
Selam ve sevgilerimle
Asu

Periş 30-12-2011 22:50

Sevgili Satı hanımcım yeni yılınızı kutlarım..2012 de sağlıklı, mutlu ve bol çiçekli günler dileği ile ...Selam ve sevgiler ;)

sevim4 31-12-2011 11:02

Sevgili satı hanım yeni yılınız kutlu olsun.

hk50 31-12-2011 11:12

Yeni yılınız kutlu olsun

alcen 31-12-2011 12:59

Yeni yılını en içten dileklerimle kutlar,sağlık ve bol kazançlı yıllar dilerim.
Ailenle birlikte.

günebakan 31-12-2011 13:22

Satı'cığım yeni yılınızı kutlar mutluluk,huzur ve sağlık dilerim:)

Fatoş 31-12-2011 13:42

Sevgili Satı, yeni yılını kutlar, ailenle birlikte sağlıklı , mutlu yıllar dilerim.

fatma sunay 31-12-2011 14:29

Yeni yılını en içten dileklerimle kutlar sağlıklı , huzurlu , mutlu bir yıl dilerim..

gulbirsen 31-12-2011 18:51

Satı Hanım mutlu yıllar

ciceksever70 31-12-2011 20:35

Sati hanim, size ve ailenize mutlu bir yil dilerim.

Satı Uğurtan 01-01-2012 02:40

Sevgili berrinb, Manolya, Periş, sevim4, hk50, alcen, günebakan, Fatoş, Fatma Sunay, gulbirsen, ciceksever70, hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkürler sizlerinde yeni yılı kutlu olsun, sevgiler saygılar.

alcen 15-01-2012 23:35

Merhaba.
Satı armut nasıl oldu, tamamen iyileştimi merak ettim.

Satı Uğurtan 15-01-2012 23:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi alcen (Mesaj 899965)
Merhaba.
Satı armut nasıl oldu, tamamen iyileştimi merak ettim.

Sevgili alcen, çok teşekkürler iki gündür iyi sayılır, bir hafta önce kusmaya başladı yerinden kalkmıyor yemiyor içmiyor ve sürekli kusuyordu, doktora götürünce film çekildi, kan tahlileri yapıldı ve filmde bağırsağında yediği kemikten dolayı iki yerde büyük tahriş görüldü beş günlük serum ve ilaç tedavisiyle (hala devam ediyor) ancak düzelebildi, lütfen köpek bakanlar asla tavuğu kemikli vermeyin, bizimki hem sokakta bulduğu kemikleri hemde seviyor diye bazan ızgara yaparken bizde verebiliyorduk, bundan sonra asla az daha kızımı öldürüyorduk, çok korktuk çok şükür düzeldi sevgiler.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025