![]() |
Alıntı:
|
Sevgili Satı,
Tekirdağ'daki teyzem geçen sene bir arkadaşının bahçesinde bu çan çiçeğinin beyazını bulmuş,resmini çekip bana yollamıştı,bir de mesaj atmıştı,"naber bak beyazını buldum,çatla da patla "diye :)) Fakat ben öyle bir çatladım ki nazardan teyzeminkiler de yaşamadı :) geçen yaz o arkadaşının evine gittik ama evde bulamadık.çiçekli dönemi geçtiği için de hangisi mor hangisi beyaz anlayamadığımızdan çiçekten de çalamadık :) velhasıl kelam peşindeyim beyaz çanların,eğer bulursam senin için de bir iki kök alırım. Eşimin ailesi ve benim akrabalarımın çoğu İzmit'te..sık sık gidip geliyoruz. çiçeği bulursam kısmetse sana da getirrim.sevgiler... |
Sevgili ardabora, çok teşekkür ederim, bende beyazını bulursam sana ayırırım.
Bana kardeşim beyazın tohumundanda göndermişti tohumuda çıkmadı. İzmite geldiğinizde banada beklerim sevgiler. |
Sevgili Satı, toplantıda verdiğin grı gibi hafif tüylü yapraklı fidelerin çiçekli fotoğrafı var mı?
Bu gün Nezahat Gökyiğit bahçesinde, sarı, pembe renkli açan benzer çiçekler gördüm, benzettim. |
Bahçen güzelleşmeye başlamış. Hele o katır tırnağı çok hoş. Bana gönderdiğin tohumlar arasında o da vardı. Dışarıya ekmiştim. ama maalesef çıkmadı. Sağlık olsun.
Ben bu aralar pek siteye giremiyorum. Çok arkadaşa mesaj borcum var.:p Demin bir ara cemo' nun bahçesine baktım. birde sen bak Allah aşkına! Bu kadın hakikaten bir numara oldu!( Delilikte tabii.) Bir kamyon bitki almış gene..:D Sağlık ve mutlulukla kal canım kardeşim. |
Alıntı:
|
Sevgili Orhan bey, çok teşekkürler katır tırnağı bende ektim yeşermediler, ayrıca iki köktü, bir kökü kışın kurudu sökemedim belki yeşerir diye, senin canın sağolsun, bu yıl yine gönderirim tohum, cemo Ankara toplantısına gitti sanıyorum ordan getirdi:)
|
Bahçem.
3 Eklenti(ler)
Hadi biraz fotoğraf yükleyelim yaz geldimi sürekli bahçeyi çekip yükleyesim geliyor fotoğraf çekip yüklediğimde, güzellikleri sizlerle paylaştığımda, çok mutlu oluyorum, Clematisler.
|
Bahçem.
5 Eklenti(ler)
Diğer güzelliklere geçelim, haseki küpesi sarı katır tırnağı sarı süsenim varmış ben farkında bile değilim, Kalifornia gelinciği.
|
Bahçem.
5 Eklenti(ler)
Diğer güzellikler.
|
Bahçem.
5 Eklenti(ler)
Güzellere devam.
|
Bahçem.
3 Eklenti(ler)
Devamı.
|
3 Eklenti(ler)
Bunlarda meyve ve sebzelerim, çilek, enginar ve yer kirazı, ikişer kök:)
|
Bir clematisim bile yok yarabbim çatır çatır çatlıyorum.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili satı hanım,clematisler çok güzel sarı haseki diyerleri bir birinden güzel zevkle tadını çıkar.
|
Sevgili Lunlun, ben bitki konusunda çok becerikli değilim sevgili dostlarım ve kardeşimin canı sağolsun çoğu onlar sayesinde oldu.
Ayrıca ben geçen yıla kadar İzmitte geneli müstakil bahçeli ev olan bir bölgenin, hemşireliğini yapıyordum, bahçeden bir bitkinin adını sorsam saksıyla elime uzatıyorlardı, sağolsunlar dostlar sayesinde gözlerimiz bayram ediyor:) |
Satı'cığım, hemen bir bakıp kaçacaktım. Aman yarabbim, önce Sevim Hanım'ın bahçesi, sonra Orhan Öğretmen'imin bahçesi, tam kapatacaktım, iyi ki bakmışım, burası. Bugün bahçeler coşmuşlar.
O clematislerin güzelliği, o haseki küpeleri, ismini bilemediğim mor çiçekler..., hepsi, ama hepsi çok hoş görünüyorlar. Sağlıkla sefasını sürün arkadaşım. Sevgiler.... |
Sevgili satı clematis çok tatlı sarı hasekilere bayıldım sebzelerinizde çok saglıklı görünüyor ellerinize saglık...
|
Alıntı:
Sevgi hanım, o mavi güzellerin ikisindende sana gönderdim, bu yıl açmasa bile seneye mutlaka açarlar. |
Sevgili Sevim4, çok sağol arkadaşım senin bahçede coşmuş.
Sevgili Periş, sebze çok ekemiyorum bahçem çok küçük,sebzeler yalnızca görümlük ve tadımlık. |
Alıntı:
|
Sevgili Kiraz, sıcak ve samimi yorumun için çok çok teşekkürler sevgiler.
|
Alıntı:
|
Satıcım bu yıl sarılar hakim olmuş bahçene diyecektimki renk cümbüşüyle karşılaştım.:) Ota bile çiçek açtıran eli yeşil güzel insan bol çiçekleri olsun bahçenin, sevgilerimle:)
|
Alıntı:
Bahçeleri gezdikçe gözüm gönlüm açılıyor inan bana, bebiş, bebişi ben duymamışım galiba, hayırlı uğurlu olsun çok hoş bir duygu, kesin hissediyordur çok yormadan yap işleri, sen yorulursan onuda etkiler, sevgiler selamlar. |
Sevgili sevimK, çok teşekkürler iltifat ediyorsun o senin güzelliğin sevgiler.
|
Bahçem
4 Eklenti(ler)
Sevgili Vildan hanım, ağaçlar.net toplantısında getirdiğim bitkinin çiçekli fotoğrafı, Sevgili ozbeyin gönderdiği gece mumları, Sayın Zeki beyin toplantıda dağıttığı güzelliklerden.
|
Bahçem
5 Eklenti(ler)
Sarı çiçeklerin güzelliği.
|
Bahçe
2 Eklenti(ler)
Sakız sardunya ve ceylanım.
|
Bahçem.
3 Eklenti(ler)
Hanımeli kokusuyla bahçeyi sardı, sarmaşık güller her taraftan çatıya doğru sarılıyor.
|
Bahçem.
4 Eklenti(ler)
Çocukluğumda bahçemizde meyve ve sebze dışında süs bitkisi olarak bir tek gül vardı, ben süs bitkisi olarak ilk gülleri tanıdım ve gülleri sevdim:)
|
Canım bir yılda bu ne değişim. Sarılara bayıldım. Ğüller almış başını gidiyor, isyandalar mı ne:))
İlk sarıdan bende de var. Gölgede olduğundan mı hala açmadı. Şeytan diyor, git dere boyuna dik:)) |
Bahçem
5 Eklenti(ler)
Bahçemin diğer güzelleri.
|
Sevgili satı hanımcım sarı çiçeklerin görünüşü harika güllere bayıldım...
|
Alıntı:
Cemo bahçe sana hazırlanıyor en kısa zamanda gel olurmu? |
Canım, Pınar la konuşayım, sen gitmeden bir çay içmeye getirsin beni.
Bu gidişle görüşemeyeceğiz. Sana uyan bana uymuyor, bana uyan da sana:)) |
Sarı,mor ,mavi en çok dikatimizi çeken renkler oluyor.
Ben de ilk üç sarıya ve son fotoğraftaki mor çiçeğe bayıldım.İstekleri aynı ise birbirlerine yakın olsalar göz kamaştırırlar :)) Ellerinize sağlık ,çok güzeller. |
Harika görüntüler Satı'cığım bence de sarılar ve güller çok güzel görünüyor 2. sarıdan bana da getirmiştin çok güzel büyüyor. Çok teşekkür ederim canım:)
|
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025