![]() |
Alıntı:
|
Satı Ablacığım yüreğin kadar güzel bahçen de ailen le beraber şeker tadın da bir bayram geçirmeniz dileğiyle,yüreklerimiz hep sizinle.
|
Satı hanım çok güzel çicekleriniz var.Ellerinize sağlık..
|
Sevgili günebakan, çok teşekkür ederim sabah sefaları çiçek yönünden çıldırmış gibi açıyor, bu yıl çoğu ekilmeden geçen yıldan dökülen tohumlardan çıkıp coştular.
|
Sevgili Sevimk, çok teşekkür ederim aslında çiçekleri geçmek üzere, ben son bir kez daha görelim diye yükledim, aslında tek soğan bile açıyor, size gelen nasıl açmadı şaşırdım.
|
Sevgili fikreteren, çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olur umarım sevgiler.
|
Alıntı:
|
Bahçem.
1 Eklenti(ler)
Her sabah kalktığımda ilk işim bahçemi gezmek oluyor, bu sabah yine aynı şeyi yaparken, bu güzellikle karşılaştım ve sizlerle paylaşmak istedim:)
|
Çok güzel;)
|
Ah o bahçede ben de olsaydım :)Satı'cığımla çay içseydim :))
|
Canım, teşekkürler bu ara biliyorsun ziyaretçilerimiz çok, yakalaya bildiklerimizi çekiyoruz yakalayamadıklarımız kaçıyor:)
Köpek, fare, yılan, kedi, kertenkeleler zaten cirit atıyor:) |
Sevgili Hhatice, her zaman beklerim, çok sevinirim beni çok mutlu edersin sevgiler.
|
Sevgili Satı, zevkle takip ettiğim uzak bahçelerin en yakını olan bahçeni görmek inşallah kısmet olur. Fasulye sarmaşığı, zıpçıktı, ağaç menekşesi hepsi de harika. Bunlardan bende de var ama saksıda gelişmeleri çok kısıtlı. Eline sağlık canım.
|
Satı hanımcığım, Son baharda da sizi mutlu edecek güzelliklerinizin olması çok hoş.
Ağaç menekşeniz yerde sanırım, dondan zarar görmüyor mu, nasıl koruyorsunuz? |
Satı hanımcım, sabah sefaları ve beyaz zıpçıktınıza bayıldım misafirinizde çok hoşmuş
|
Alıntı:
|
Sevgili Adalet hanım, çok teşekkür ederim ağaç menekşe bahçede geçen yıl dikmiştim geçen yılki kışı dışarıda geçirdi kurumadı sanıyorum daha kurumaz, kurumaması içinde bir önlem almadım aldığımız çiçekçi kışa dayanıklı demişti.
|
Sevgili Nazlı06, çok teşekkür ederim, evet misafiri bizde çok sevdik ama biraz sonra gitti misafirliği kısa sürdü yani.
|
Sevgili Satı hoşgeldin, seni göremeyince merak etmiştim.
|
Alıntı:
|
Sevgili SDurul, hoşbulduk Ankaradaydım Hazalın yurt işi ve hazırlık sınıfı sınavı vardı, beş gün kalıp onları hallettik, bu gün döndük, aranmak çok güzel teşekkürler.
|
Sevgili nariçi, orda sarı çiçekli sinameki ağacı ve birde süs ay çekirdeği var ikiside kokmuyor eğer hoşunuza gittiyse tohum gönderebilirim sevgiler.
|
Bende sarı çiçekli çok güzel kokan bir tür vardı yaprakları da benziyor acaba ondan mı diye düşündüm. Teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
Sevgili satı hanım, resim bekliyoruz.
Cemo nerede haberin varmı? |
Sevgili sevim4, beş gündür bende yoktum bu gün geldim, cemodan haberim yok haber alırsam sana bildiririm, resme gelince hemen yarın çekip yüklerim sevgiler.
|
Bahçem.
5 Eklenti(ler)
Bahçemdeki bu gün çektiğim bir kaç resmi sizlerle paylaşayım.
|
Satıcığım bunlar harika görünüyorlar güle güle büyüt ilk resimdeki çiçeğin adını merak ettim. Acaba adını biliyormusun:)
|
Alıntı:
İlginç ve bir o kadarda güzel bitkilerini iyice görelim. Selamlar.:) |
Sevgili Orhan bey, değerli abim çok teşekkürler o senin güzel yüreğin öyle görüyor sevgiler saygılar.
|
Alıntı:
|
Bahçem.
2 Eklenti(ler)
Sevgili arkadaşlar, bu akşam daturam bir açmış resmen şemsiye gibi muhteşem dayanamadım ve hemen resimledim.
|
Bahçemden.
4 Eklenti(ler)
Bunlarda yeni güzellikler.
|
Satıcığım harika görünüyorar Güle güle büyüt canım:)
|
Sevgili satı hanım,tadura çok güzel açmış ama sabaha soluyor malesef.
Diyerleride harika. |
Sevgili günebakan, çok teşekkürler çok sağol.
Sevgili sevim4,solacağını bildiğim için açmış görünce biraz önce solmadan resimledim:) |
Sevgili Satı Hanım,
Daturanız çok güzel açmış:)Darısı benim başıma:)Ama benimki yerini sevmedi sanırım çünkü gelişip kuruyor sonra tekrar yaprak çıkarıyor hiç çiçeğini göremedim:) |
Sevgili Yılmaz, çok teşekkür ederim, benim başka bir kök daturam daha vardı sanıyorum o farklıydı, çok küçük açmıştı, bu kocaman açtı yarı güneş alan bir yerde, umarım sizde görürsünüz.
|
Sevgili Yücel, manolyam çok iyi durumda, en kısa zamanda koyarım gübreyi dibine:)
|
Bahçem.
5 Eklenti(ler)
Japon gülüm açmış resimledim, bahçeme yüklemesem uyuyamam, onu yüklerken bir kaç resim daha yükleyeyim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:26. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025