![]() |
kardeş bahçeyi bizlerde çok özlüyoruz.
|
Alıntı:
|
[QUOTE=Satı Uğurtan;668100]Sevgili Orhan bey, içten ve samimi yorumlarınıza çok teşekkür ederim.
Paşa bıyığına gelince benimkide küçük 4 veya 5 yaşında 2 yıldır açıyor, seneye mutlaka açar merak etmeyin, ..... Gelecek yıla kalmayacak galiba! Bugün, çalılardan birinde iki tane çiçek tomurcuğu gördüm.:p |
[QUOTE=Orhan Özbilgiç;671167]
Alıntı:
|
Satı Ablacığım Gülser ablama İlyas Hocama ve Hasan Beye selamlar gönderiyorum sizi çok seviyorum,en kısa zamanda görüşmek üzere iyi tatiller.
|
[QUOTE=Satı Uğurtan;671179]
Alıntı:
|
Alıntı:
|
[QUOTE=Orhan Özbilgiç;671186]
Alıntı:
|
Bahçeden resimler.
4 Eklenti(ler)
Sevgili arkadaşlar, bahçeden bir kaç resim yükleyeyim, epeydir yükleyemedim.
Birinci çiçek Impatiens sp. |
Sevgili Satı hanım, ilk fotoğraftaki çiçeğinizin latince adını, bu bitkinin adı nedir, bölümünde öğrenmiştim. Impatiens sp. Türkçe adını biliyor musunuz?
|
Bahçeden resimler.
5 Eklenti(ler)
Crocosmia, solanum dulcamara ve domateslerim,
|
Bahçeden resimler.
4 Eklenti(ler)
Karides çiçeğim,yıldız çadırlarım, zıpçıktılarım.
|
Çok güzeller, ellerinize sağlık.
|
Satıcım hoşgeldin bahçene.:)
|
Satı hanım güzel resimler.Elerine sağlık
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bahçeden resimler.
5 Eklenti(ler)
Sevgili Cemoma yaptığım ziyarette, elde ettiğim ganimetler:)
|
Bahçeden resimler.
5 Eklenti(ler)
Hediyelere devam.
|
Yok arkadaş!
Sizler, çiçeklere doymazsınız. O ne kadar çeşit öyle! Rengarenk.. Birde yetmezmiş gibi, Ereğli' yi, İzmit' e taşımışsınız.:D Siz aldırmayın benim sözlerime. Getirin, dahada getirin. Bizimde gözlerimiz Bayram etmeye devam etsin. Sonra, ''komşudakinin, uzak komşuya bile, tohumunun gidebildiğini,'' ben bilirim.;) Sağolasın bizim Satı arkadaşımız. Selam ve sevgiler. |
Güle güle büyüt arkadaşım. Küpeyi dik bahcene, ben bir kısmını bahceye aldım, kalanları da elim ve belim düzelince inşallahhh:)))
|
Alıntı:
Daha güzelleri sizin olsun. Sevgili Orhan bey sizlerde sağolun,uzak veya yakın komşu farketmez, İzmitten tohumlar gelmeye devam edecek, sevgiler. |
Alıntı:
|
bahçem.
4 Eklenti(ler)
Beyaz mavişim,mine çalısı, ağaç hatmilerim,
|
Kurursa üzülme yenileriz. Kışın kurudu sanıyor insan ama baharda canlanıyorlar.
Keşke kalan saksıları da verseydim sana. Benim saksı işine kesin son vermem lazım. Dün bileğimden operasyon gecirdim canım. Sana göstermiştim ya bileğin hemen üstündeki şişliği. Tendonda bi sorun olmuş, kanama yapmış içerde. Yazarken zorlanıyorum, genel durum iyi merak etme))) |
Alıntı:
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşirsin. |
Alıntı:
Saksıları hiç dikkat etmeden kaldırıyorsun olacağı buydu. Çok üzüldüm canım geçmiş olsun. |
Teşekkürler arkadaşlar, geçti bile:))
Satıcığım, sende dikkat et saksılara. |
Satı hanım ;
ismini bilmediğiniz soğanlı çiçeğiniz Crocosmia ( turuncu olan ) , ganimetlerinizi de güle güle büyütün :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Çok güzeller.
|
Canım benim,çok teşekkür ederim:)
|
Sevgili Satı hanım, Cemo'muz ne kadar cömert değil mi?
Maşallah, siz de güzel bakmışsınız, her ikinizin de ellerinize yüreğinize sağlık. Hepsi de bir birinden güzeller. |
Alıntı:
Çok teşekkür ederim çok sağolun sevgiler. |
Sevgili Satı,
Bahçen her geçen gün şenleniyor. Yeni gelenlerle mutlu günler olur inşallah. |
Alıntı:
|
bahçem.
4 Eklenti(ler)
Çan sarmaşığı, lablab,akşam sefası,beyaz maviş,kadife çiçeği.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025