![]() |
Canım, o güzel övgü dolu sözlerine ne diyeceğimi şaşırdım,canım binlerce kez teşekkürler bende seni öpüyorum.
|
Bahçem
5 Eklenti(ler)
Bahçemdeki değişiklikler,Spirea-İspirya(Keçi sakalı),Kanarya Gülü(Kerria),Çoban Püskülü,Mavi Ladin,Süsen
|
Bahçem
2 Eklenti(ler)
Şeftalim çiçek açtı,Eriğimin ilk meyveleri.
|
Harika bir bahçeniz var.Sağlık ve mutlulukla oturun, çiçekleriniz çocukluğuma götürdü beni teşekkürler........
|
Çok güzeller arkadaşım .Güle güle büyüt keçi sakalı ve kanarya gülü benim alınacak listemde de var .Birde dağ lalesi var alacağım :)Çok güzel bir çiçek biliyormusun bu çiçeği ?
Bizim erikler daha çiçekte maşallah seninkiler olmak üzere emeğine sağlık Satı'cım :)) |
Bahçem
5 Eklenti(ler)
Kamelyam,kaktüslerim,arajman çiçeklerim,şebboylarım ve yer şakayığım.
|
Bahçem
2 Eklenti(ler)
Ve son iki güzelim.Bodur çam, ikinci çalı Lorepetalum.
|
satı hanım hepsi çok güzeller
|
Arkadaşlar bahçemde yeni değişiklikler yaptım,önce ilk hevesle ne bulduysam gelişi güzel, gelişimine ve boylarına bakmadan diktiğim bitkilerin, yerlerini değiştirip bir düzene koymaya çalıştım. Daha sonra meyve ağaçlarını kenarlara aldık, öne bodur çalılar ve ağaçlar diktik,hem yer genişledi hemde göze daha hoş görünmeye başladı.
|
Alıntı:
|
Sevgili ancoldu,övgü dolu sözlerinize çok teşekkür ederim sevgiler.
|
Ablacığım hepsi çok güzeller, merak ettiğim erikte tek çiçek vardı meyvelerini dallara senmi yapıştırdın yoksa:p:D
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
;)Sayın Satı Hanım bu resimleri daha önce neden yüklemediniz çok güzel emeğinize sağlık.bodur mavi ladin vurgu ağacı olmuş çok hoş dikim yerini nasıl tespit ettin?harika seçim bence de.
|
Sevgili Yücel bey,bu ağaçların bazıları yeni dikildi, bazıları çiçek açınca yüklemek istediğim için olmadı,ayrıca mavi ladinin yeri sevgili dostlarımın fikriydi, yeri bende çok beğendim çok teşekkürler sevgiler.
|
Sevgili Satıcığım bahçendeki görüntüler muhteşem erikler olsada yesek misali benim yerime de afiyetle yee:)
|
Yani bu güzel bahçe, bu muhteşem çiçekler benim gördüklerim- göremediklerim mi;) Satıcım harika bir bahçe olacak yaza kadar ne yapsak toplanıp çaya mı gelsek:p
|
Sevgili günebakan,çok teşekkürler erikleri gel beraber yiyelim.
Sevgili Sevim hanım,sen kışın gelince bir şey göremedin,bahçem kış uykusundaydı ve bazılarıda senden sonra alındı, yaza mutlaka beklerim sevgiler. |
Sevgili Satı Uğurtan,
kamelyanız çok güzel. Dona dayanıklı olmadığından kışın korumaya almayı unutmayın. Bahçede korumayla gayet güzel kışı atlatabiliyor. Onun için saksıdan çıkarıp toprakla buluşturabilirsiniz. Rüzgardan korunaklı güneşli ya da yarı gölge bir alana alabilirsiniz. Mümkün olduğu kadar ( 40-50cm derinlik ve ende alanı )dibini humuslu toprakla besleyin. Gardenya ve açelya gibi asitli toprak seviyor. Sevgiyle kalın. |
Sevgili lir,kamelyayı bahçeye dikeceğim ama önce dediğiniz gibi uygun yer ayarlamaya çalışıyorum yer kesinleşsin tabii ki bahçeye alacağım.Öneri ve yorumlarınız için çok teşekkürler.
|
ay ayy bayagi oldu gezmemistim bahceni harika olmus hepsida cok güzel olmuslar beyaz leleler bir baska güzller eriklerden bende isterim resme bakarken söyle olsada yesem dedim hani canim ablam insallaha yaza tadini cikartin bol bol.))))
|
Güzel kızım, minik kuşum,canım inşallah yaza tadını hep beraber çıkarırız.
|
abla herşey güzel günay hanıma selamlar.
|
Sevgili Satı, bahçende bahar iyice kendini göstermiş, meyve ağaçların da yüzünü güldürmüş. Sağlıkla tadını çıkarmak nasip olsun.
|
Alıntı:
|
Sevgili ozbey,bahar bize size göre biraz daha geç geliyor ama yinede geldi, ufak ufak güzellikler ortaya çıkıyor,meyveler ilk defa meyve veriyor çok heyecanlıyım, çok teşekkür ederim inşallah, sizde sağlıkla tadını çıkarırsınız o güzel bahçenizin.
|
Hıhhh! O da bir şey mi?
1 Eklenti(ler)
Satı Hanım;
''Çoban Püskül' üm'' deyince, bende kocaman birşey sandım!:rolleyes: Siz bir de benimkine bakın da, bir daha, ''Çoban Püskülü'm var!'' demeyin.:p Eklenti 136185 Şaka bir tarafa, çok ta güzel bir yere dikmişsiniz. Selamlar. |
Satı Hanım, ellerinize, emeğinize ve o güzel yüreğinize sağlık. Harika bir bahçe. Zaten o güzel yürek olmasa bu güzelliklerde yaratılıp yaşatılamaz. Gözüm, gönlüm açıldı. Hepsi ayrı ayrı güzeller.
Umarım bu güzellikleri bizlerle paylaşmaya gelişimleri yaşatmaya devam edersiniz. Sevgiyle kalın... |
Alıntı:
Çok teşekkür ederim. |
Sevgili nikomedia,güzel iltifatlarınız ve güzel duygularınızla beni çok mutlu ettiniz,elbette gücüm yettiği sürece bahçemi gerçek, sanal hepinizle paylaşacağız. Ayrıca aynı şehirdeyiz istediğiniz zaman gerçeğinde çay ve kahve içebiliriz sevgiler.
|
Alıntı:
|
Sevgili Adalet hanım, iyi fikir isteyelim:)
|
Tillandsia
3 Eklenti(ler)
Sevgili cemonun,hediyesi.
|
Çok güzel görünüyor Satıcığım güle güle büyüt:)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili cennetbahçesi,çok teşekkür ederim, aynen öyle benimde aklımı başımdan aldı.
|
o ne güzel şey satı hanım benim bahçeme de hediye eden biri olsa kıskandım yaa.güle güle büyüt selamlar.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025