![]() |
çok teşekkür ederim. yardımlarınızı ve fikirlerinizi alacağım zaten. benim bitkiler konusunda fazla bilgim yok. ancak hayalim tıbbi ve aromatik bitkiler dikmek, bu site ve üye arkadaşlarım sayesinde bunu yapabileceğime inanıyorum. şu ot yok edilmesinden sonra etrafındaki tel örgüleri söküp kısa birduvar üzerine ferforje, ayrıca güllerden taçlandırılmış kalın ferforje bir kapı yapayım. sonra içerisine başlayacağım. artezyende çıkardık. onada bir kuyu yaptıracağım. görüşmek üzere:=))
|
Sonbahar
1 Eklenti(ler)
Güzel günler geçiriyoruz sıçağı sevmiyen bitkiler çiçeklerini gösteriyorlar
Bunların içinde en belirgin olanı Saintpaulia yakın plan resimlerini çekiyorum bütün üye olduğum forumlarda beğeni kazanıyor Her zaman dediğim gibi menekşe ile bütün kış evin içinde beraberiz Sizlerede menekşeyi öneririm Bunun yanında begonvilide unutmamak lazım hele ada begonvilini Seraya sığdırabilmem için bütün begonvillerde budamaya gittim Bu sene büyük sükse yapan benim Maviş çiçeğine özel bakım yapıyorum Orkide için yılbaşını bekliyeçeğiz Sağlıkla kalın |
4 Eklenti(ler)
Seradan resimler
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Her zaman beklerim Şiirlerinize sayfalarım açık
|
o beğendiğim güle yazdım bile :)
|
http://www.agaclar.net/forum/attachm...364-011-2-.jpg
Sayın ahmeter bu bitkinin adı nedir? Çok hoşmuş. |
Adiantum
Fazla nem ve sıçak seven bir bitki
Seraların olmazsa olmazlarından dekoratif Kökten ayırmakla çoğalıyor |
Müzik
2 Eklenti(ler)
Zaman zaman müzik şart oluyor
Dinlermisiniz |
Alıntı:
Tanju Okan'ı severmisiniz? benim favorimdir! Tanju Okan - Hayat Üç Perdedir - YouTube Eşiniz hanımefendiye ve size saygılarımla esen kalınız... |
3 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe
Bir dörtlük yazarmısınız çiçekler solmadan |
1 Eklenti(ler)
A.b
|
1 Eklenti(ler)
Bu akşam bahçeyi gezmeye gelenlerin yüksek moralleri hemen belli oluyor
Bende elimdeki bütün güzelikleri sizlerin önüne seriyorum |
Paylaşımınız için teşekkür ederiz,hepside birbirinden güzeller.Hayranlıkla seyrediyorum.Saygılarımla...
|
yine morlar ve yine hayranlık dolu ekrana bakmalar :) rabbim ne güzellikler yaratıyor baktıkça şükür etmemek elde değil ellerinize sağlık...
|
Gününüz aydın olsun
1 Eklenti(ler)
Günaydın
|
Günaydın sayın ahmeter. Her sabah sizin bahçenizle huzur buluyoruz. Bu güzelliklerden bizi mahrum bırakmadığınız için teşekkürler.
|
sizede günaydın sayın ahmeter :rolleyes: ne güzel bir bahça Allahım her sabah ilk baktığım bahçe sizinki (komşumun bahçesinden bile önce);) ama şunu bilmenizi isterim insanın canı kalıyor :(sabah sabah bide ricam var bu son güzel varya bunun tohumu ya da çeliği hangisi varsa talibim olmuyor her sabah sizin bahçeye geliyoruz birde kendi bahçesinde görmek istiyor insan :rolleyes:;):p
|
Diospyros kaki
1 Eklenti(ler)
Trabzon hurması . cennet elması
Şimdi tam zamanı .her sene yirmi gün birer adet yenilmesi doktor tavsiyesi |
Fujer
1 Eklenti(ler)
Yeşilin dinlendirici güzelliği. nemli bir ortam seviyor
|
1 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe
|
1 Eklenti(ler)
A bahçe
|
1 Eklenti(ler)
Lobelya
|
1 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe begonvil
|
Sn Ahmeter bu bahçeyi ve bitkilerinizi hayranlık sözüyle ifade etmek az. Haksızlık olur onlara. Ben aşığım o bitkilerin güzelliklerine. Bu güzellikleri bize sunduğunuz için size de sonsuz saygım var. Eşiniz ve siz selam ve saygılarımı kabul edin lütfen
http://www.agaclar.net/forum/attachm...304-kaktus.jpg http://www.agaclar.net/forum/attachm...04-kaktus1.jpg siz ve eşiniz için, sukulentlerimden:) |
Günaydın
1 Eklenti(ler)
Iyi pazarlar
|
Sizde yapabilirsiniz
Şişede menekşe su sümbülü Telgraf çiçeği Scırpus |
1 Eklenti(ler)
Resim
|
1 Eklenti(ler)
Ahmeter
Fittonia |
1 Eklenti(ler)
Ahmeter
|
1 Eklenti(ler)
AHMETER
Streptocarpus |
Alıntı:
|
Nefis bir lezzet
1 Eklenti(ler)
ÇİKOLATA HURMASI
Beni ilk defa bu lezzetle tanuştıran Üyemiz Sayın B.H teşekkürler |
Sn.Ahmeter,çiçeklerinizin hepside her zamanki mükemmelliğinde.Çikolata hurmasının görüntüsü müthiş,iştah kabartıyor.Sizlere afiyet olsun,bu arada 100.sayfanızı tebrik ediyorum,nice nice +100'lere.Saygılarımla...
|
Teşekkürler
2 Eklenti(ler)
Sizlerle niçe 100 sayfalara
|
Sayın ahmeter 2967. mesajdaki çiçeğin adı nedir? Aynısından bugün bende aldım. Görüntüsü çok hoşuma gitti ve aldım. Fakat adını sormak aklıma gelmedi.
|
Sn.Ahmeter hocam, nice 100 sayfaları güzelliklerle donatmanız dileğiyle efendim, tebrikler...
|
Sn Ahmet hocam ömrünüzde sayfanız gibi uzun olsun
Saygılar |
Sn. Ahmeter bey,
Sayfanızın başından beri bizlerle o müthiş çiçeklerinizi, bahçenizi ve birbirinden değerli bilgilerinizi paylaştınız. Günde bir çok sefer, sessizce bahçenize girip, huzur alıp çıkıyorum. Bizlerle nice 100. sayfalarınızı paylaşmanız dileğiyle, saygılar... |
Teşekkür
1 Eklenti(ler)
Sayın
Tuğçe .Milaca. Tekomusti Alanur Teşekkür eder iyi günler dilerim Llmon çiçeği |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025