![]() |
Günaydın
2 Eklenti(ler)
Hava sıçak nem korkunç bahçede çalışma durumu yok seraya girilmiyor
Biraz müzik evde kapalıyız Maviş gene güzel pozlar vermiş ne giyerse yakışıyor |
Alıntı:
Bu sıcakta yayla gibisi yoktur... Sevgiler |
sıçak ve nem
1 Eklenti(ler)
Sıçağın ve nemin yüksek oluşu her bitkiye etkisi ayrı ayrı
Memnun olanlar Begonvil Sakız sardunyalar Havuzda su bitkileri Vapur dumanı Selluka Gardenia Ceylan ve aklıma gelmiyenler Rahatsız olanlar Cam güzeli, ortança Afrika menekşesi Her çins gül Nemin yüksek oluşu seraya yaradı Orkidelerde gelişme gayet güzel Geçen sezon açan bir cattleya yenisi henüz sürgünde iyi günler |
sıçak ve nem
2 Eklenti(ler)
sıcak
saat 7 -3 geçiyor bütün çiçekler su istiyor sıçak ve nemden dışarı çıkamıyoruz Mavişin hatırına çıkayım dedim bunaldım olmuyor Camdan bahçeye bakıyorum |
Houttuynia cordata
1 Eklenti(ler)
Havuz kenarı bataklık bitkisi toprak altında kışı geçiriyor beyaz çiçekleri var yapraklarının renkli olması güzel ,kökten ayırmakla coğalıyor
|
Mavi yasemin
1 Eklenti(ler)
Akdeniz bitkileri her zaman beğendim ve zor şartlara rağmen İstanbulda yetiştirmeye çalışıyorum
Bunlardan bir taneside mavi yasemin pek tabii begonvil en başta |
çiçekler
1 Eklenti(ler)
çiçekler
|
Lonicera
1 Eklenti(ler)
Lonicera
|
Geziniz
1 Eklenti(ler)
Buradan da gezebilirsiniz
|
2 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe
|
Sakız sardunya
1 Eklenti(ler)
İstanbul boğazında direklere yapılan güzel bir uygulama
Bol ışık . geçe düşen bol nem ve işte güzellik Çiçek güzel evvela temin etmek lazım buldum yetiştiriyorum Ama biz boğazda değiliz bakalım nasıl olaçak Veya boğazda tek oda bir çatı katı mı bulmak lazım |
Günaydın
1 Eklenti(ler)
Günaydın
|
Bilgi
1 Eklenti(ler)
Çiçeklerinize bakarken. elinizdeki en büyük hazine bilginizdir
|
Günaydın
|
1 Eklenti(ler)
Bugün içinizde güller açsın
|
iyi haftalar
1 Eklenti(ler)
Iyi günler
|
Yağdır mevlam su
1 Eklenti(ler)
Sıçaklar bayağı bezdirdi üstelik yüksek nem resim çekmeye hevesleniyorum o eski güzellikleri kalmamış çiçeklerin . Bizim verdiğimiz suyla o güzelliği yakalayamıyoruz.
Evet yağdır mevlam su inşallah yarın İstanbulda yağmur bekliyoruz |
1 Eklenti(ler)
Ben senin en çok rengini sevdim
|
Resimler
1 Eklenti(ler)
Sizlere her gün bir çiçek resmi koymayı adet haline getirdim
Öyle bir resim olsunki içinizde sevinç daha doğrusu bir neşe uyandırsın Çiçekle çok şey halledilir |
1 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe
|
1 Eklenti(ler)
AHMETER BAHÇE
Ben kendi bahçemi beğendim Saim ergin beğendi |
5 Eklenti(ler)
Bahçeden ve seradan görüntüler
|
1 Eklenti(ler)
Merak ettiğiniz konuları sorabilirsiniz
|
Bu nedir?
|
Seradakiler nedir acaba Saim bey.
|
Sayın Günebakan
Sizin meraklı olduğunuzu biliyorum Geleçek sorulara göre çevap vermeyi uygun gördüm Siz çiçekleri tanıdıkça bende sizleri tanıyorum bu da benim merakım Serada üç ana bitkiyı yetiştiriyorum biraz zor ama başka türlü olmuyor Doğrusu ORKİDE AFRİKA MENEKŞESİ VE BEGONVİL için ayrı ayrı seralar yapmak lazım masraf altından kalkılamaz Bu 3 bitki benim uzun senelerdir meşguliyetim Her türlü orkide menekşe ve değişik begonviller var Diğer bütün bitkiler eşimin hobisi Selamlar |
1 Eklenti(ler)
Güneş begonvil üzerinden batıyor
|
Teşekkürler:)
|
Sn.Ahmeter,begonvilleriniz ve renkleri muhteşem,emeklerinize sağlık.Begonvillerden çelikle üretim için bu aylar uygunmudur,yoksa baharımı beklememiz gerekir.Saygılarımla...
|
Alıntı:
Bir çok yerde olduğu gibi Kurtköy'den sahil yoluna inerken yol kenarlarında da var. Harikalar! |
Alıntı:
|
Tuğçe hanım
Begonvil eylül sonuna kadar çelik yapilabilir |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Begonvil sevenler daha doğrusu ah edenler
1 Eklenti(ler)
alaçalı yapraklı
|
Alıntı:
|
Günaydın
1 Eklenti(ler)
İstanbuldaki yüksek nemden rahatsız oluyoruz
Suda balık gibiyiz |
1 Eklenti(ler)
çiçekler
|
2 Eklenti(ler)
Kana ve çiçeği
Her ne kadar beğen butonuna basıyorsanızda bu gidişle sağır dilsiz olaçağız konuşmayı unutaçağız |
Sayın Ahmeter bütün bahçeler her şeyiyle çok güzel, her beğendiğimiz çiçeğe ağaca çalıya ,yorum yaparsak sayfa kirliliği kaçınılmaz olur.Bazen öyle çiçekler oluyorki üç dört defa beğen butonuna basmak geliyor içimden.Beğen yapmışsak bilinki mükemmelinde ötesinde demek istemişsizdir....
|
Alıntı:
Bakımını merak ettim, diğer begonvillerden farklı mı? Afrika Menekşesi ve Hoyalarda alacalı yapraklar fazla ışık aldığında genellikle beyaz rengi azalıyor hatta kayboluyor. Begonvilde de aynı durum olabilir mi? |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:04. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025