![]() |
Yağmur yağıyor
2 Eklenti(ler)
Resim çekmek ne mümkün başımızı yağmurdan çıkartamadık
Dünden kalan 2 resim Dişi kirazın çiçekli hali. ve lale bu gün yağmurdan dağıldı |
1 Eklenti(ler)
Bu sabah gene buralarda gezindim Günaydın
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Neden kalbin kanar veya neden ağlarsın
Sen bahçenin en güzel çiçeğisin |
1 Eklenti(ler)
Sen kırların çiçeğisin şakayık
|
Sayın Ahmeter,
Bahçenizi çok geç keşfeden acemi bir çiçek meraklısının sadece bu sayfayı okuyunca aldığı kararlar; bir gün kamelyam olursa sizinki gibi pembesini bulacağım, begonvil alacaksam sizinki gibi turuncusunu alacağım ve ağlayan kalplerden de mutlaka yetiştireceğim. Hayran kaldım, tebrikler... |
1 Eklenti(ler)
Sayın Arapsabunu
Bu çiçekleri de ilave edebilirsiniz |
Alıntı:
Biri katmerli menekşe sanırım, diğerini bilemedim:( Başarısız bir öğrenci gibi bu acemilik hallerim. O kadar çok okuyorum bu forumu, ama yetmiyor, yetişilmiyor; sizlerin tecrübelerinize ne kadar sürede sahip olacağım kim bilir... |
Sn Ahmeter insanın çatır çatır çatlayası geliyo maşallah. Begonviller o bataklık çiçeği demişsiniz bendede kendiliğinden çıktı bir saksıda. Kıyamadım çok güzel sarı çiçekleri var ozamn suyu çok seviyo. Sevgiyle kalın. Ellerinize yüreğinize sağlık .
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın ahmeter bey,
Hangisi daha güzel desem, cevap veremiyorum, hiç birini birbirinden ayıramıyorum. Beğen butonuna bazen yüzlerce kez tıklamak istiyorum, ne yazık ki tek basımlık, tıklayamıyorum, yüzlerce kere tıklasam da, aldığım keyfi ne beğen butonuyla ne de kelimelerle ifade edeceğimi düşünmüyorum. Ama bu şakayık..... ama bu şakayık.....binlerce kez beğen butonunu tıklasamda az. Şakayıkla, bahçeniz sanki azdıda çoğaldı, sanki eksikti de tamamlandı. Beni ağaçlar.net' le tanıştıran da bu çiçek oldu. Tüm paylaşımlarınız için teşekkürler. |
Sayın Alanur
1 Eklenti(ler)
Sizin güzel yazınızdan sonra tekrar bir şakayık koymayı uygun gördüm
Bu günler bitkinin en güzel zamanı teşekkür eder İyi günler dilerim |
Hepsine maaşallah, nazaramız değmesin:) Elinize sağlık, muhteşemler.
|
2 Eklenti(ler)
Yeni bir ziyaretçi
hoş geldiniz |
Alıntı:
|
Sayın Kiraz
Tamamen güneşte ve 50 senelik bir kök diğer yavrular henüz gonça halinde İyi günler |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sayenizde sahip olduğum sellukaya başına birşey gelmesin diye gözüm gibi bakıyorum. :)) Çiçeklerle uğraşmak insana inanılmaz huzur veriyor. |
2 Eklenti(ler)
Şakayık ve çıplak manolya
Şakayığın boy resmini koyuyorum ve çiplak manolya Her ikisininde yaşı 50 çivarında |
süs kirazı ve lale
2 Eklenti(ler)
Meyvası olmıyan bu kirazın çiçeklerinin bolluğu ve pembe rengi pek hoş
Fakat çiçekler dökülmeya başladı mı temizliği problem |
1 Eklenti(ler)
Artık geçeler soğuk değil begonviller geçeleyin üşümüyorlar
|
1 Eklenti(ler)
Güzel her zaman güzeldir gündüzde geçede
|
1 Eklenti(ler)
prunus laurocerasus
kara yemiş |
1 Eklenti(ler)
Havanın ısınmasyla çiçekler çöştu
|
Karayemişin çiçeğini böyle görmek var birde görmek var.
|
4 Eklenti(ler)
Sevgi
Çiçeği seviniz. o taşların arasında, taşların üzerinde size güzelliğini göstereçektir |
1 Eklenti(ler)
GÜZEL ŞAKAYIĞIM
Senin bu güzelliğin karşısında hala susanlar var |
1 Eklenti(ler)
Dargınlar birbirlerini kıskanmışlar keşke yan yana dikmeseydim
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025