![]() |
Günaydın
2 Eklenti(ler)
Bu günlerde güllerinizi budayıp çelik yapabilirsiniz
Nereden ve nasıl kesileçeği resimde Kesilen yeri muhakkak macunlayın |
Saintpaulia
1 Eklenti(ler)
Menekşeyi seviyorsanız Ege üniversitesi 1967 ders kitabından
Bahçe mimarisı kürsüsü Doçenti Sayın Ercüment Orçun beyin yazısını Afrika menekşesi bölümüne giderek okurmusunuz |
Bir tatlı huzur var sayfalarınızda sayın ahmeter bey, her gün usulcacık almaya geliyorum. Ellerinize sağlık.
|
Alıntı:
|
Saat 20
1 Eklenti(ler)
Sayın Nur ve Doğan Teşekkürler
Sayın Nazlı Süzgeçin kıymetini bilin |
1 Eklenti(ler)
Kışın evde en güzel uğraş Menekşe öneririm
Işık altında güzel oluyor Uzun zamandır galiba 2 sene oldu foruma uğramıyan bir üyeyi dün akşam bir yere mesaj yazmış gördüm Tekrar dönerse güzel Türkçesine hayran olmamak elde değil |
Günaydın
1 Eklenti(ler)
Bugün tekrar kar size karlı bir resim koymak istemiyorum
Gelinçikler içinde bi baharı hasretle bekliyoruz |
Alıntı:
|
Sayın Ahmeter Günaydın, her sabah böyle güzellikleri seyrederek gün
e başlamak çok güzel.Paylaşımlarınızın sessiz takipçisiyim.Selam ve Saygılar... |
sn.alanur ve nilgün doğana ben de katılıyorum. Sn.ahmeter her gün bahçenizde geziniyorum.güzelliklerden ve bilgilerinizden yararlanıyorum,teşekkürler her şey için. Sağlıkla kalın.
|
Nilüfer ve lotuslar harikaymış Maaşallah. Kırmızılısına bayıldım.
Selluka ve diğerleride harika elinize sağlık. |
Her yerde kar var
3 Eklenti(ler)
Seranın kapısını açınça bu güzeller seni karşılıyorlar
Begonvil ev ortamında da olabiliyor Kapalı balkonunuz varsa neden olmasın İstanbullular en fazla sizlere neden mi balkonların çoğu camla kaplandı |
Begonvillere bayıldım çok güzeller Sn. ahmeter ellerinize sağlık:)
|
Günaydın
1 Eklenti(ler)
Gülümseyin. kendinize ve hayata
|
Seradan
3 Eklenti(ler)
Seradan bunları görüntüledim
Gülü selluka yakalamış Orkide her zaman güzel Adianthum yeşil insana huzur veriyor |
bütün çiçekleriniz çok çok güzel. ellerinize sağlık.
ben istanbulun bu kışında sanırım begonvilimi kaybettim:( sizinkiler içimi açtı. |
Sayın Öztürk
1 Eklenti(ler)
Sevgi ve emek şart resimdeki orkide o şekilde çiçeklendi iyi günler
|
Alıntı:
verir iki haftalik orkide sahibiyim kötü durumda indirimden aldim kök cürümesi sebebiyle kuruyacaklar diye zavallilarla ugrasmaktan canlarini cikaricam ben sanirim bir an bile gözümü üzerlerinden alamiyorum :( |
Caladium
1 Eklenti(ler)
Yaz başı bu yaprakları vermeye başlıyor gölge ortamları seviyor
Şimdi toprak altında istirahatte Gönderen Cemoya teşekkürler |
Ne kadar bahçıvansınız
1 Eklenti(ler)
Ektiğiniz tohum yeşermiyorsa veya çiçekleriz sık sık bozuluyorsa kendinizi üzmeye bunalıma girmeye gerek yok
Şu an yazdıkları mesajlarda bunalıma girmiş ve şaşkınlık içinde olanlar var Öğrenmek ayıp değil sık sık sormanız lazım Geçen senelerde 2 defa tohum gönderdim olmadı 2 defa fide gönderdim olmadı Meçbur kaldım sellukayı çiçeği üzerinde İzmire göndermeye Neden mi gönderdim ?? Evvela kendi kendinize sorunuz ben ne kadar bahçivanım iyi geçeler |
Bugün hava koşulları nedeniyle evdeydim. Tüm gün sizin çiçeklerinizi ve bu konuda ki bilginizi hayranlıkla izledim. Çektiğiniz fotoğraflar olağanüstü!
Havalar ısındığında, izin verirseniz bahçenizi gezmeyi çok isterim. Saygılar... |
Günaydın
1 Eklenti(ler)
Sayın beka
Memnuniyetle . fotoğraf merakınızı yazmışsınız Saim Ergin bitkiler dünyası bloğunuda gezmenizi beklerim İyi günler |
Bahçenize ve çiçeklerinize bayılmamak elde değil. Hepsinin maşallahı var birazda kıskanıyoruz ama kötü anlamda değil . Sevgiler.
|
Serkan bey
1 Eklenti(ler)
Sizinde görünçe özenmeniz beni memnun ediyor Zaten forumların gayesi bu
Bunun dışında yapılanlar gayesiz oluyor Sizin için koyduğum bu resmi herhalde beğeneçeksiniz Selamlar |
Ahmet bey ,
geçen hafta donan havuzda ki su sümbüllerini çıkarıp temizledim.Umudu kesmiştim ama orta kısımların canlı olduğunu görünce sevindim.Kökler de o kadar çok uzamıştı ki şaşırdım. Balık yüzebilsin diye biraz kısalttım.Doğru mu yaptım bilmiyorum.:) Bu işleri yaparken kulaklarınızı da çınlattım ,teşekkürler. |
Sayın Aybay
Kışı geçirmesi için bir kap içine alıp ılık bir ortam kafi geliyor iyi günler
|
Ahmet bey ;
ben önlemimi almıştım.Geçen yıl da kapalı balkona aldım ki orası sera gibidir ,bu yılda. Dışarıda kalanlar içeriye alamadıklarım. Yazmamın amacı durumları hakkında bilgi vermekti.:) |
Reks begonya
1 Eklenti(ler)
Kışın evde olabilen nemi seven ve çok dekoratif
|
Sn.Ahmeter,bu sayfada ki bütün orkidelere ve fotoğraflarına bayıldım,pencere önüne de çok yakışmış.Begonvillerde muhteşem ötesi,sizde olupta kötü durumda olan bir bitki tanımıyorum.Hepsine de maşallah,emeklerinize, gönlünüze sağlık.Saygılarımla...
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025