![]() |
Sn.Ahmeter; petunya,papağan gagası,küpe ,çan ve ruj çiçeğiniz tek kelime ile muhteşemler.Gerçi sizde olupta muhteşem olmayan çiçek varmı ki?Emeklerinize sağlık,saygılarımla...
|
Sn Ahmeter papağan gagası, küpeli,çan çiçeği, ruj çiçeği mükemmel episkia harika görünüyor çok güzel cıvıl cıvıl rengarenk bir bahçe bayıldım ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler selamlar ;)
|
Sayın Tuğçe Sayın Periş
1 Eklenti(ler)
Teşekkürler İyı geçeler
|
Sayın ahmeter,
Yapmayın etmeyin olmayanları düşünün azıcık:D Espri elbette alınmayın sakın:o Sessiz sessiz bakıp duruyordum ama dayanamadım artık birşeyler yazmalıyım. İyiki varsınız bu renksiz kış günlerinde gönlümüz açılıyor bu güzelliklere bakarak. Her bir resim karesi birbirinden güzel. Tabiat ve doğa böyle bir şey değilmi. Ne verirsek onu alıyoruz karşılığında. Ellerinize emeğinize yüreğinize sağlık Saygılar |
Sayın Manolya
1 Eklenti(ler)
Teşekkür eder iyi günler dilerim
|
papağan gagası
1 Eklenti(ler)
İlginin fazla olmasından yakın bir resim koyuyorum
|
Of of her biri birbirinden harika.
|
Benim güzel arım
2 Eklenti(ler)
Herhalde bu arının yerinde olmak ıstiyen vardır Bombus arısı
|
Dışarda kar yağıyor Gülüm üşüyor
1 Eklenti(ler)
Üşüme gülüm
|
Ruj çiçeği
1 Eklenti(ler)
Kışı ev içinde geçirmesi şart o zaman çiçekleniyor
|
Kış
5 Eklenti(ler)
Bu mevsim pençere önünüz bahçeniz olsun
|
İnsana derin bir nefes alıp, bir süre tutup ardından "ohhh " dedirtiyor fotoğraflarınız ve muhteşem çiçekleriniz. Sağolun, iyi ki bizimlesiniz...
Son eklediğiniz fotoğraftaki çiçek açelya mı ? |
Lütfen bir derin oh
1 Eklenti(ler)
çan çiçeği
|
Alıntı:
|
Gerçekten kış günlerinde içimizi ısıtan görüntüler.
Ne yapsam seneye hurmaları kamyonla mı göndersem acaba? |
Lütfen şakamı hoşgörün.
|
Hurma
Sayın Benol
Eşim ilk defa yedi Bana bu yenilirmi diyordu şimdi ısrar ediyor bahçeye dikelim diye size zahmet olmazsa fidan alabileçeğim bir telefon numarası bildirirseniz memnun olurum Selamlar |
Paphiopedilum
1 Eklenti(ler)
Sayın Doğan
Resimdekileri beğenirseniz araştırma yapayım Selamlar |
Alıntı:
|
çan çiçeği
Hollandadan geliyor bir boy daha büyük çiçekli olanıda var
Evet çan çiçeği |
Ben size söz verdim Hurma fidesi göndereceğim. İstanbul'a gelirken de getirebilirim.
Eşinize selamlar. |
Alıntı:
Yine çok güzel bitkileriniz. Ooohhh dedirtiyor gerçekten. Çan çiçekleri çok hoş, katmerliside:) |
Teşekkürler
1 Eklenti(ler)
Sayın Sevim. K
Sizin begonvil sevdiğinizi biliyorum Yeni açan bir dal |
Harikasınız, teşekkür ediyorum sn ahmeter yüreğinize sağlık:)
Begonvil çok sevmeme rağmen iklim koşulları nedeniyle almaya cesaret edemediğim bitkilerdendi. Kapalı balkonda kışı geçirebileceğini sanıyorum. Baharda begonvil alabilirim sanırım:) |
Orkide
1 Eklenti(ler)
İstanbulda bir otelin girişi
Orkidenin cinsi PHALAENOPSİS |
Bahçede 3 beyaz
3 Eklenti(ler)
Vanilya papatya ve lale
|
Merhaba,
Ahmat bey ,üç gündür sayfalarınızı büyük keyif alarak dolaştım ve şimdi bitirdim. ben size ne yazacağımı bilemiyorum,bitkileriniz mithiş,sunma şekliniz mükemmel.Her yer o kadar dekoratifki illa sizi görmem gerekmiyor biliyorum sizde harikasınız.Sizden öğreneceğimiz çok şey var, elleriniz dert görmesin sevgiler saygıla. |
Sayın Alcen
1 Eklenti(ler)
Güzel sözlerinizden memnun oldum .Doğaya ve bitkilere olan sevgim çoçukluğumdan beri
Şirin Ereğlinin bende özel bir yeri var Uzun seneler evvel sizin dağlarınızdan getirdiğim bir çiçekle beraberim İyi günler |
Bu mevsimin en güzel çiçeği
1 Eklenti(ler)
Son senelerde korkunç bir üretimi var Nasıl olduğunu henüz keşfedemedim
Sevdiği sıçaklık 10 -20 arası toprağını hiçbir zaman kuru bırakmayın |
Açelya çelikle yetişebiliyor.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:40. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025