![]() |
Bitkilerle ilgili yayınlar
1 Eklenti(ler)
Her ne kadar forumlardan merak ettiklerinizi öğrenebiliyorsunuz
Ançak daha geniş bilgi için çok güzel yayınlar var Mesela Orkide ve diğer bitkiler |
Hangisi güzel
1 Eklenti(ler)
Pek tabii cattleya neden mi onun kokusunu hiçbir bitkinin çiçeğinde bulamadım
Biraz masraflı oluyor olsun güzel |
Cymbidium
1 Eklenti(ler)
Yılbaşında açmaya başlıyor nisan sonuna kadar bakımı zahmetli değil
|
Begonvil
3 Eklenti(ler)
Bahara doğru yol almaya başladık Hemen begonviller çiçek vermeye başladı
|
Ben bu resimlere ve bahçeye hayranım.
Sayın ahmeter bey, maşallah maşallahhh başka ne denilebilirki |
Sn ahmeter tebrikler hayranlık duymamak elde değil,MAŞALLAH her şey gönlünüzce olsun,sağlıcakla kalın.
|
Sayın Vehbi bey
Teşekkür ederim Size de sağlıklı günler dilerim Bahçemden bir arzunuz varsa hiç çekinmeyin Selamlar İyi günler
|
Sayın Saim bey ilginize teşekkür ederim,bahçenizin takipcisiyim,teşekkür ederim bahçemi düzenlemeye çalışıyorum, şu anda çok karışık kısmet sizdeki çeşitler harika sağlıcakla kalın.
|
Küpe
1 Eklenti(ler)
Bu nasıl küpe bir şeker
3 gündür havaların10 dereceye yaklaşması pek tabii sera içi 25 buluyor Bütün bitkilerde bir yarış başlattı |
Çok harika görünüyorlar bizimkiler uykuda halen
|
Bataklık bitkileri
2 Eklenti(ler)
Havuzu zengin gösteren etrafındaki bitkilerdir Bunların içinde 2 tanesi önemli bir yer tutar Pontederia Lanceolata. ve Arum italıcum
Havaların az ısınması ile kendilerini göstermeye başladılar Her 2 bitki nisan başında çiçeklenip yaz sonuna kadar çiçekli kalırlar |
Su vanilyası
1 Eklenti(ler)
Buz tutan suyun altında yeşil kalan ve şu günlerde yeni filizler vermeye başlıyan SU vanilyası APONOGETON
|
Plectranthus
1 Eklenti(ler)
Parlak mustafa pençerenizin önünde olabilir
|
Görsel ve bilgisel şovunuzu günlük takip ediyorum. Sizden öğrenecek çok şey var. Allah sıhhat ve sağlık versin... Ablama selamlar.
|
Astilbe'nin bataklık bitkisi olduğunu bilmiyordum.
2-3 yıl önce almış ,çiçeğini hiç görememiştim.Daha sonraları yaprak bile çıkarmayınca bir köşeye atmıştım.Yazınızı okuyunca tekrar saksıya dikip suyun kenarına yerleştirdim :) Yumru canlımı bilmiyorum ,denemeye değer.:) |
Günaydın
Her yerde kar var Dün 12 bulan sıçaklık şu an -3
Dün havanın güzelliği serada çalışmayı meçbur etti Sayın Lir Teşekkür ederim bir forumda Ludisia discolordan bir dal istiyorsunuz Saksınız serada sizi bekliyor İyi günler Sayın Aybay Astilbeye Alaçatı sıçağı biraz fazla geliyor galiba Bu bitki Fujer ortamında yaşamayı seviyor Saksıda verim alaçağınızı tahmin etmiyorum toprağa almakta fayda var devamlı nemli ve yakıcı güneş almıyan bir ortam İyi günler |
Mimoza
1 Eklenti(ler)
Havalar birden soğuğunça bazı önlemler almak lazım
Mimoza tomurçuk yaptı resimde görüldüğü gibi önlem şart yoksa donuyor ve çiçeklenmiyor |
Sevgili ahmeter abim,kalp kalbenin tohumları çimlendi ama malesef menekşe yaprakları çürüdu.:(
|
Sayın Ahmet bey,
Bahçeniz, bitkileriniz ve düzenlemeleriniz çok güzel.Sağlık ve mutlukla bahçenizin keyfini sürmenizi diliyorum. Malum bu gün İstanbul -3 oldu.Bayağı da kar yağdı. Bahçenizden kaydettiğiniz karlı enstantaneler mevcutmu? Saygılarımla. |
Kar yağdı
4 Eklenti(ler)
Karın getirdikleri
|
Limon servi
2 Eklenti(ler)
Resimlerde görüldüğü gibi muhakkak yan dallarının alınması şart
yağan kar uzun dallarda yoğunluk yapıp fidanın belinden kırılmasına sebep oluyor Bir form verilmesi fidanı kurtarıyor |
Ne güzel resimler manzaralar ellerinize sağlık ; kar beyazlığı bir başka güzel biz İzmir de bundan mahrumuz.Sizlerin sayesinde bizde izliyoruz.Kolay gelsin.:)
|
Takdir sizin menekşeçibaba
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Teşekkür
Samet Her zaman beklerim meraklı olduğunuzu biliyorum Saim Ergin bitkiler dünyası
bloğumuda gezebilirsiniz İyi geçeler |
Sayın Ahmet bey,
Bahçeniz, bitkileriniz ve düzenlemeleriniz çok güzel.Sağlık ve mutlukla bahçenizin keyfini sürmenizi diliyorum. |
-2
1 Eklenti(ler)
Sıçaklık -2 don var bahçede bütün gerekli tedbirler alındı
BAHARI BEKLİYEN KUMRULAR GİBİYİZ GÜZEL BAHAR SENSİZ. YOSUN TUTMUŞ TAŞLAR GİBİYİZ |
Merhaba
Hurma fideniz alındı. Çukulata hurmasıda isterseniz alır beraber yollarım. Onu isteyip istemiyeceğinizi bilemedim. |
Sayın hazeroğlu
Bir tanesi yeter fazla yerim yok adresim herhalde duruyor yanlız bu günlerde göndermeyın kuvvetli don var teşekkür ederim
|
Alıntı:
Ahmet bey, tohumlardan hala elinizde var mı acaba? |
1 Eklenti(ler)
Suni ışık
|
1 Eklenti(ler)
Ben yazı seviyorum
|
SERA ve çiçekler
1 Eklenti(ler)
Serada bulunan bitkiler her türlü hastalığa karşı devamlı kontrol edilerek tozlanma .döllenme ve tohum bağlaması kontrol edilmektedir
|
Camelia
1 Eklenti(ler)
Bahçenizde zahmetsizçe büyüyen soğuğa dayanıklı çiçekleri çok gösterişli
bir güzel Nemli toprağı seviyor onun için etrafını arap saçı kaplasın yolmayın zemını nemli dursun Demirli gübre verin veya paslı su Paslı suyun ne olduğunu defalarça anlatdım Aynen begonvilde olduğu gibi çelik yapılabilir |
Su içilebilir
1 Eklenti(ler)
Her sabah aç karnına bir bardak suyun ne kadar faydalı olduğu artık tartışmasız
Buyrun içebilirsiniz |
Ahmet bey Çuha çiçekleri açmış ne kadar güzeller
|
Sayın Nazlı 6
Alıntı:
Bir kaç gün müsade İyi günler |
Streptocarpus
1 Eklenti(ler)
Serada bu gün açtı
|
Episcia
1 Eklenti(ler)
Evde flueresan altında gayet güzel büyüyorlar
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:01. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025