![]() |
Saim bey, hatırlayamadım Atatürk çiçeğiniz var mıydı? Bu güne yakışırdı.
|
Kutlamalar
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
,,,,
|
1 Eklenti(ler)
.....
|
Üçüz çiçeği Ahmet Bey.
|
Alıntı:
|
Sayın Ahmeter nerelerdesiniz? Uzun zamandır paylaşımlarınızı göremiyoruz. Umarım her şey yolundadır. Sevgiler...
|
Nasıl bir zevk itina emek görsel şölen, hayran kaldım. bu bahçede ayakkabıyla dolaşmak yasak olmalı. sevdiklerinizle sağlık ve huzurla keyfini sürmenizi dilerim.
|
Teşekkür ederim
2 Eklenti(ler)
Günlerinizin huzurlu sıhhatli , ve neşeli olmasını temenni eder .İyi günler dilerim
|
Merhabalar ben yeni üyelerden hımırnur sayfanıza girdiğimde Saim bey bana göre bir ömür ancak bir şeylere hayat vererek anlamlı hale gelir gördümki sizde bunu çok iyi bir şekilde başarmışsınız ve 15 yılınızı güzelce taçlandırmışsınız. Teşekkürler bu güzellikleri esirgemediğiniz için
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
2 Eklenti(ler)
,,,,,,
|
Severek emek verilerek yapılan herşey ne kadar da güzel...
Maşallah diyorum...Maşallah hepsi birbirinden güzeller... |
GÜNAYDIN iyi günler
4 Eklenti(ler)
Pazartesi haftanın ilk günü bahçeyi gezen Sayın Hımırnur ve Çörekotunun güzel sözlerine teşekkürler
Bahçe kış dinlenmesine girdi Serada yapılacak işlerle uğraşıyoruz Menekşe yeni yavruları saksıladık ipli sulama şeklinde yaptık Günleriniz neşeli ve umutlu olsun Hepiniz sevgimdesiniz Hoş kalın Ve selluka çeliği |
Bu seneki ilk kar
1 Eklenti(ler)
Şimdi kar başladı bütün bitkileri kapalı yere aldık orta yerde duran sikasın bu akşam üstüne naylon geçireçeğiz
|
Üşümesinler
2 Eklenti(ler)
Kışı serada geçiriyorlar
|
1 Eklenti(ler)
CROSSANDRA
İlk defa gördüm aldim |
İyi akşamlar
5 Eklenti(ler)
Saksıda çiçek yetiştirilmesinde dere kumu ,dere mili .ve dere çakılı en nihayet orman altı toprağı
İstanbuldan Arabayla 1 saat sonra yarım saat ormanda yürüyüş resimde görünen dere Orman resminin sağ tarafında suyun hemen yanında açık bej olan kısımda dere mili, arkasında dere kumu , onun arkasında ağaçın altında orman altı toprağı Muhtelif bitkilerin saksı harçlarının karışımlarında bunları kullanmak şart Bilhassa Afrika menekşesinde olmazsa olmaz Konu çok geniş zaman zaman bilgilendireçeğim |
4 Eklenti(ler)
Kış geldi,eve kapandık pencere önündeyiz
|
5 Eklenti(ler)
2018 Yazından kalanlar
|
5 Eklenti(ler)
Bu günün güzelleri
|
Merhabalar, insanları bu güzelliklere ulaştırmak için ne kıymetli bir emek harcamışsınız. Özellikle su bitkileri benim için büyük motivasyon kaynağı oldu. İlk gördüğümde bir hevesle küçük bir havuz yaptım. Şu an yeterli gelmeyeceğini düşündüğümden baharda yenisini yapmayı düşünüyorum. Emeğinize sağlık.
|
1 Eklenti(ler)
Memnun oldum burada rahatlıkla fikirlerinizi açıklayabilrsiniz kolay gelsin
|
Vigna caracalla
1 Eklenti(ler)
Bu sene sellukanın kaliteli tohum vermesi bizi memnun etti Mart başı ekim yapaçağız
|
2 Eklenti(ler)
Cam kavanozlara aldım
|
Yaz mı geliyor
1 Eklenti(ler)
Bu gün İstanbul 14 derece Seranın kapısını mecburen açtık içerisi 34 dereceye geldi ama çarşamba kar geliyormuş
İklim değişikliğini görmeye başladık |
1 Eklenti(ler)
İklim değişikliğimi veya İstanbulun oynak havasımı bugün kış geldi artık bahçeyi unutmak lazım soğuk ve çamur
|
Alıntı:
|
Siz çok kısa yazmışsınız ne söyliyeçeğimi şaşırdım konuşacak çok şey var bekliyorum neden bahsediyorsunuz begonvil mi ???
|
1 Eklenti(ler)
Yazın bu güzelliğini özlüyor evde değişik uğraşılar buluyoruz
|
2 Eklenti(ler)
Begonya çiçeklerini vazoda ,selluka tohumları
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025