![]() |
3 Eklenti(ler)
Doğa aşkıylan yananlara
|
2 Eklenti(ler)
Bugün sırtimiz ısında ıspanak bir karış olmak üzere Alyssum güzelliğini gösterdi K.maraş ve Trabzon kargoları Yurt içi kargoya verildi iyi günler
|
Sayın ahmeter eğer mümkün ise bende çelik isterim. Sizin bitkilere hayranım. Nasıl o kadar bitkiye bakıyorsunuz bilemiyorum.
|
Alıntı:
Çok teşekkür ederim çelikler için heyecanla bekliyorum çeliklerimi ;) umarım başarılı olurum benim kargo tahminen pazartesi geliyormuş ben okulda oluyorum görevli alacak kaç TL tuttu benim kargo hatırlıyor musunuz ? Eğer hatırlıyorsanız söyleyin ona göre görevliye para bırakacağım :D çok teşekkürler tekrardan harika olacaklarını umuyorum |
Sayın ahmet bey
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
4 TANE ada begonvili
|
Sayın ahmeter gönderdiğiniz çelikleri yine sizin methodunuzla toprağa ektim umarım sıfır kayıpla tutarlar ;) bu şekilde köklendirildiğini ilk defa gördüm yeşil çelikle yani ne kadar sürede tutar iyi akşamlar
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Doğru gönderildi resmin bir alakası yok kolay gelsin
|
3 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe
|
3 Eklenti(ler)
Yazın bütün güzelliği görünmeye başladı
|
2 Eklenti(ler)
Süper bir yer örtüçü FARE KULAĞI BİÇMEYE GEREK YOK
|
4 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçeden
Şişede begonvil çeliklemesi |
ıyı pazarlar
1 Eklenti(ler)
Hava sıçak sera daha sıçak içerde ançak begonviller memnunlar bütün bitkileri bahçeye aldık Kapının önünde sultan inçir ağaçım çelikten oldu
|
1 Eklenti(ler)
Yazın çiçeklerin güzelliği
|
1 Eklenti(ler)
Son yağmurlardan sonra bütün bitkilerin güzelliği ortaya çıktı
|
Aynen, son yağmurlarla birlikte hem çiçekler hem de diğer bitkiler coştu, gerçi biraz geç kaldı sıcaklar. Çiçekleriniz gerçekten güzel.
|
3 Eklenti(ler)
...İstanbuldan uzaktayım mutluyum .......Gölet bitkileri yetiştiriyorum.............................
|
2 Eklenti(ler)
Su güzelleri
|
4 Eklenti(ler)
Ben neler yapıyorum , AHMETER BAHÇE BEGONVİL .NİLÜFER ÇINAR FİDANİ ALİSUM
|
5 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe çalışmaları
|
3 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe
|
1 Eklenti(ler)
Doğa sevgisi İnsanın içinde olan ve dünyaya farklı bir bakış açısıyla bakmasını sağlıyan bir sevgidir ,bu sevgiyi muhafaza edelim iyi günler
|
2 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe
|
Ahmeter bahçe
2 Eklenti(ler)
Gönül dengemiz çiçekler
|
1 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe Eski bir dostdan
|
Ahmeter bahçe
4 Eklenti(ler)
Güzeller sizlerle beraber
|
Ahmeter bahçe
2 Eklenti(ler)
Bitki terapisi
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sıçak bir gün iyi pazarlarSu sümbülü ayrı bir güzellik veriyor
|
Iyi günler
2 Eklenti(ler)
Bu sene sıçaklığın ve nemin yüksek olması bilhassa su bitkilerinde süper bir gelişim oldu havuzlar doldu taştı pek çoğunu dışarda su kaplarına aldık
Diğer yandan bizler bu atmosfere dayanmakta güçlük çekiyoruz bilhassa geçeleyin Sıhhatli günler SU VANİLYASI VE NİLÜFER |
Bahçenizi gördükçe insan sanki kendini botanik bahçesinde gibi hissediyor. İmrenmemek elde değil. Tebrikler
|
2 Eklenti(ler)
Sayın Melik hanım Teşekkürler Aşırı sıçaklar olduğundan bitkiler yoğun bakım istiyor ,olsun zevklen yapıyoruz ,bu sabah sisle uyandık herhalde sıçak olaçak size başarılar iyi günler
|
Hocam merhaba.
Şu bahçenizin göl olan bölümünü uzunca bir videoya çekip paylaşsanız olur mu? Çok merak ediyorum. Resimlerle çok anlaşışmıyor. Bu güzellikleri bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. |
1 Eklenti(ler)
GOOGLE ÇİÇEKLERİM AHMETER BAHÇE
Burada bilgiler var ,Kolay gelsin |
1 Eklenti(ler)
AHMETER Aşırı sıçaklardan pek çok saksı bitkisi bozuldu başta sardunyalar bu gün ilk defa 35 dereceyi gördük bir tek su bitkileri hayatlarından memnun
Lav taşı üzerinde büyüyen arap saçı |
2 Eklenti(ler)
Ahmeter bahçe
|
2 Eklenti(ler)
Ahmeter Sıçak nemli bir pazar günü pek bahçeye çıkamıyoruz neden mi Sivrisinek istilası ,yapaçak hiçbir şey yok Bu yaz bu şekilde geçeçek ,nemli hava begonvillere yaradı iyi günler
|
1 Eklenti(ler)
AHMETER BAHÇE
Bitkiler nemli havadan pek memnunlar bu durumdan memnunuz Eylül ayına girdik tahminlere göre bu ayda 25 üzeri bir sıçaklık olaçak Nem ve sıçaklık mantar hastalığı oluşturuyor müçadele halindeyiz Bahçemizi yakından takıp edenlere teşekkürler |
2 Eklenti(ler)
Kışa hazırlanıyoruz Geçeleri ısının düşmesi üzerine Orkide ve begonvilleri seraya aldık
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025