![]() |
Sayın Ahmeter son paylaştığınız çiçek nedir acaba ilk defa görüyorum
|
Sn ahmeter bahçeniz rüya gibi.Kareler harika ötesi.Emekleriniz takdire şayan.Bitkilerinize verdiğiniz emek ve sevginiz karelerden taşmış resmen.Allahım nazarlardan saklasın.Siz ve eşiniz sağlıcakla kalın inşallah.
|
Sayın Nanemolla
1 Eklenti(ler)
Teşekkür ederim Bu günlerde sizlerin ziyaretleri moral veriyor
Son resim ORKİDE |
cevabınız için ve bize bu sıkıntılı günlerde muhteşem resimlerle sıkıntımızı giderip yerine huzur bıraktığınız için Teşekkür ederim :D
Lütfen paylaşımlarınıza devam edin bu muhteşem bitkilerin yüzünü görelim Gününüze huzur katalım İyi Günler |
Bu günün çalışmaları
3 Eklenti(ler)
----------------------
|
Sayın LONİCERA
1 Eklenti(ler)
Hoş geldiniz Sıhhat ve neşe ile iyi günler
|
İyi pazarlar
1 Eklenti(ler)
Sen bağ ol ki ben bahçende gül olim
.............. |
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
Dutlu bahçe Hoş geldiniz
Bir ara hava açar gibi oldu fakat soğuk Fıstık çam kabukları orkide için onları hazırladım birde görüntü aldim |
Merhaba Ahmeter. Çok gezen mi bilir çok okuyan mı? Çok klasik sorudur. Bence bir konuya kendisini adayan bilir. Çok tohum çimlendirmiştir, çok çelik almış olan binbir çeşit bitkiyi bilir. Doğa meraklandırdığı gibi, her günün başlangıcı ve sonunda bilgiyle donatır her dem insanı. Sadece hayatta kalmayı değil, verdiği canların yaşamını sürdürmesi için bizlere görevler verir. Ağaç dalları yeşerirken farklı kuşlar, böcekler, haşereleri de öğretir bizlere. Bilgiyi paylaşan sevgiyi, saygıyı da beraberinde paylaşmış olur. Daha nice bitkilerin dilini konuşmadan, duymadan çözmek için o merak bitmez, tükenmez. Bir de sabır gerekir bu işte. Sabretmeyen öğrenemez. Siz sabretmişsiniz, şimdi semeresini alıyorsunuz. Elinize sağlık.
|
M. Kurtoğlu
1 Eklenti(ler)
Merhaba
Yazdığınız mesajı okumadan evvel baktım BURSA , arkadaşlar 41 , giriş tarihi 2011 Ben Saim Ergin giriş 2008 arkadaşlar sizinkilerin aynısı 61 tane Galiba ilk defa tanışıyoruz Mühendis olduğunuzu okudum Ben ,siz beni galiba Bursadan tanıyorsunuz İyi akşamlar |
1 Eklenti(ler)
İyi akşamlar
|
Alıntı:
|
Evdeyiz
4 Eklenti(ler)
Tam bir ay oldu kapı açılmadı Bütün sevgimizi çiçeklere verdik ,bir dost selamı ilaç gibi geliyor
|
Bahçeden
1 Eklenti(ler)
Isırgan ..bahçe
Bezelya ..bahçe Havuç .. market |
Iyi günler
2 Eklenti(ler)
Bir zamanlar maziye bak ne kadar şendik 2013 senesinden
|
1 Eklenti(ler)
Laleler açtı
|
Günaydın
1 Eklenti(ler)
Güneşle uyanıyoruz
|
Iyi günler
2 Eklenti(ler)
Ne yazabilirım ,daraldım
|
1 Eklenti(ler)
Bu gün bahçeylen değil ekmek yapmakla uğraştık ve çok güzel bir lezzeti yakaladık
Resmini koyamıyorum Sütten ağzı yanan yoğurdu , yemekten imtina edermiş |
Alıntı:
|
Darildınmı gülüm bana ??
3 Eklenti(ler)
Sayın Dutlu bahçe Teşekkürler kahve dekor , içmek maalesef yasak
Bu gün çimenlerde yabani ot temizliği yaptım Başlık biraz manidar değil mi Olsun maksat torbalar dolsun Zahmet buyuranlara iyi akşamlar |
Lalem
1 Eklenti(ler)
Sensiz ve sessiz bir İstanbul olmuyor
|
Bahçenizi gördükçe içimiz açılıyor ne güzel :)
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Günaydın
1 Eklenti(ler)
Ben begonvilin güzelliği ile beraberim
Biliyorum bu gün yüzlerçe meraklı gelip bakıp sessiz kalıp gideçek beğeni düğmesine basma zahmetinde bile bulunmıyaçak İyı günler |
Saim Ergin iyi akşamlar
1 Eklenti(ler)
------------------- Su bitkileri
|
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Can dostlarım
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Dutlu bahçe
Bitkinin ismini hatırlıyamadım ithal 10 senedir bende araştırıyorum |
Sayın Ahmeter acaba süs havuzunuzu nasıl kurdunuz acaba satılan hazır süs havuzundan mi aldınız yoksa kendi yapımınız mı acaba
|
13 yaşında öğrençi olduğunu yazmıştın bu konular sana ağır gelebilir ılerde bol bol görüşürüz
|
Peki o Zaman siz daha iyi bilirsiniz
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Sayın Muda
Teşekkür ederim |
4 Eklenti(ler)
4 gün evdeyiz kuvvetli poyraz bahçeye çıkılmıyor soğuk
Pek tabii mesajlarda yazılan usluba ve kullanılan kelimelere önem veriyorum Foruma girdiğimde saçlarım siyah dı şimdi bembeyaz Meraklılar zaten kendini gösteriyor Saksı toprağı soğuk oluyor koklerde çürüme oluyor dedi saksiları bir günde siyaha boyayan öğretmen Okan bey Selluka tohumlarını çıkıp çıkmadığını kontrol için sabahı beklemeyip geçe birkaç defa bakmaya giden Melahat hanım Unutulmuyor Selamlar |
Sayın ahmeter, İstanbul'da cenneti kurmuşsunuz. Ne mutlu... Herkes çiçek diker, bahçe düzenler de sizin bahçenizdeki detaylar bir başka. Clematis armandinizi gördükten sonra hemen ben de sipariş verdim. Umarım sizinki kadar güzel olur. Lobelya ise bende de vardı ama inanın değerini kaybettikten sonra anladım. Balkon saksılarıma dolgu çiçeği olarak kullanmıştım. Oysaki tek başına sergilenmesi gereken bir güzellik...
|
Başarılar dilerim
1 Eklenti(ler)
Takip ederseniz memnun olurum umarım devam eder peysaj mimarlığını mesleğinize ilave ederiz iyi günler
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025