![]() |
Sayın ahmeter bu güzelliklere ne kelime yeter ne cümle bir roman yazılsa azdır bu kadarmı zevk azim ne söylesem azdır ellerinize emeğinize sağlık iyiki bu bahçeyi tanıdım bu güzellikler beni benden alıyor Saygılarımla .
|
Sayın Ahmeter,
Saksı içinde 2 adet begonvilim (biri koyu pembe, diğeri beyazlı uçuk pembeli) var, bahçede duruyor yerlerine tam karar veremediğim için bahçeye ekemedim saksıda olmalarında sorun olur mu acaba? Bir de 2 renkli begonvili (aynı dalda hem pembe hem beyaz çiçekleri var hatta bazı çiçeklerin yarısı beyaz yarısı pembe) çelikten üretme imkanı var mı acaba? Eğer mümkünse ne yapabilirim zor olmazsa detaylı anlatır mısınız rica etsem. |
1 Eklenti(ler)
,,,,
Bende henüz yeni bir bitki bir bilgim yok yalnız serada yüksek nem olduğundan yaprak renkleri güzelleşti koyu bir renk aldı Selamlar |
1 Eklenti(ler)
,,,,,
Teşekkür ederim her zaman beklerim ziyaretlerinizden memnun oluyorum iyi günler |
Sayın Ceydoruk
1 Eklenti(ler)
Bodrum begonvilin vatanı merak ettim siz bodrumlu musunuz her türlü şartlarda begonvil oluşur sde@ttmail.com iyi günler
|
Alıntı:
|
Gerçekten muhteşem bir bahçeniz var elinize emeğinize yüreğinize sağlık sayın ahmeter sağlıkla yaşayın bu güzelliklerle
|
1 Eklenti(ler)
Sayın ceydoruk
Forum ve facebook dan takip edebilirsiniz arzu ettiğiniz yerden sual sorabilirsiniz bende açan begonvil Bougainvillea Ergin iyi günler |
Hodan
1 Eklenti(ler)
Neden bahçemde yetiştiriyorum Google Hodan yazın okuduklarınıza şaşacaksınız
|
iyi günler
4 Eklenti(ler)
Sıçak 3 gün geçireceğiz 32 -33 -34 Kendimize ve bitkiler için önlem almak şart
Bu günün fotoları merak ettiklerinizi sorabilirsiniz evdeyiz dışarısı bize göre değil Akvaryumdaki dostum Uzun müddet bekledim kanatlarını açsın diye Hodan yaprağı bilgi vereceğim Hosta çiçeklendi Gününüz neşeli geçsin |
Hodan
Güneş görmeyen nemli ortamlarda bulunan hodan yapraklarını ufak parçalara ayırarak su dolu plastik bir şişede en az 2 ay tutarak oluşan sıvıyı saksı bitkilerinizde gübre olarak kullanabilirsiniz
Hodan da yüksek oranda potasyum ,kalsiyum ve mineral tuzlar bulunur kolay gelsin |
Hodan
Bahçenizin bir gölgesinde yetiştiriniz kokden ayırmakla çoğalıyor ayrıça mavi çiçekleri tohum bağlıyor yazmıştım öyle meziyetleri varki hodan yazın basın tuşa bakın görün iyi günler
|
su bitkilerinin doğal ortamda çoğaltılması
3 Eklenti(ler)
Yeni yapılan gölette
İris Pontederia Su vanilyası |
1 Eklenti(ler)
,,,.Su vanilyasının tohumlarının suda yeniden filizlenmesi
|
2 Eklenti(ler)
Bana moral katıyor bilmiyorum sizde ne oluyor
|
1 Eklenti(ler)
Herkes bu güzeli beğeniyor ondada bir naz bir naz
|
4 Eklenti(ler)
,,,, Gününüz çiçek gibi olsun
|
1 Eklenti(ler)
Kuşlar su vanilyasının tohumlarına bayılıyorlar göletin diğer bir yanına düşürdükleri tohumların yeşerip büyümeler
Pek tabii beni mutlu kılan bir tablo |
Ahududu
2 Eklenti(ler)
Saksıda balkonda olabilir yapraklarını kurutup çay gibi demliyebilirsiniz faydası Googlede yazıyor
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın Selma 321
1 Eklenti(ler)
Bu güzel esprinize ben nazlanmıyaçağım Sonbahara doğru çiçeklerini dökünce bir saksı bahçenize gönderiyorum iyi günler
|
Alıntı:
|
Çiçekler neşe ,moral yaşam kaynağımız
5 Eklenti(ler)
,,,,,Pazarınız ,bütün günleriniz neşe ve sıhhat içinde olsun
|
Müjde kelebeği hoş geldin
2 Eklenti(ler)
Bir haber mi var
|
Alıntı:
|
3 Eklenti(ler)
,,,,,
|
Alıntı:
|
Bahçemdeki gül
1 Eklenti(ler)
Kırmızı gül diğer güllerden daha fazla anlam taşır
Kırmızı gül aşkın senbolüdür, en fazla bu yönüyle tanınır |
Teşekkürler
5 Eklenti(ler)
Her gün bahçeyi gezenlere teşekkürler sizlerle güzellikleri paylaşmaya devam ediyoruz
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın Selma
1 Eklenti(ler)
Günlerdir bahçeyi geziyorsunuz gündüz geçe meraklı olmanız,ve bilgi edinme arzunuzun olmasından memnun oldum
O resme mesaja baktım Açelya değil orkıde Dendrobium Açelyanıza hiç güneş göstermeyin en serin rüzğarlı bir bölgeye koyun ,her ay yazın suyuna yarım lımon suyu katın ve paslı su . bir kaba su koyup içine teneke parçası ve çivi atın en önemlisi Ahmeter bahçeden ayrılmayın Selamlar Resim Açelya çiçeği |
1 Eklenti(ler)
Sundavilla
|
Alıntı:
Teşekkür ederim bilgiler için sayın Ahmeter limonlu suyu burdan öğrenmiştim ama açelyayada paslı su dökülebileceğini bilmiyordum sayenizde öğrendim çok teşekkürler. Telimde sizin iki Güler hanımında bir olmak üzere bahçe sayfalarınız açık her fırsatta gelip bahçelerinizi geziyorum. Tek kelimeyle hayran kaldım. Ve çok şeylerde öğreniyorum.Bilmediğim görmediğim ne kadar güzellik varmış esef duydum.Ellerinize emeklerinize yüreğinize sağlık. Allah uzun sıhhatlı ve mutlu ömürler versin size eşinize ve tüm güzel insanlara. Sevgiyle kalın..........Sayfanızı işgal ediyorum özür dileyerek bir hususu belirtmek istiyorum birçok üyenin balkon, even, teras ve bahçelerine uğruyorum. Öyle güzel emekler var ki tebrik ediyorum.Son zamanlardaki en çok takıldığım bahçe sizin sayın Ahmeter. Araştırmaya bilgi öğrenmeye gezmeye devam. )))) |
iyi günler
2 Eklenti(ler)
Bitkilerde mümkün olduğu kadar doğal gübre ve doğal ilaç kullanıyoruz Açelya asitli toprak ve demir arzusu fazla olan bir bitki demir azalınca yaprakları sararmaya başlıyor onun için paslı su
Evet bir zamanlar maziye bak ne kadar şendik özellikle sene 2o12 Selam olsun güzel dostlara |
Güzeller
1 Eklenti(ler)
Bu akşam bende aralarında idim
|
Sayın Ahmeter,
Ceropegia woodi (kalp kalbe karşı) çiçeğiniz maşallah ne kadar güzel büyümüş. Benm henüz minik kalp kalbe karşım da umarım bu kadar güzel ve sağlıklı büyür. Sizin bu çiçeğiniz dışarda mı duruyor acaba? Bakımı ve bu kadar güzelleşebilmesi için ne yapmak gerekiyor acaba |
Sayın Doruk
Ceropia
Kışın seraya alıyorum mayısda bahçeye güneş almıyan bir yere asıyorum bende 25 seneyi doldurdu yazın gübre veriyorum pek nazlı olmıyan bir bitki Gayet kolay çoğaltılabiliyor çok dekoratif bir dostumun hediyesi iyi günler |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025