![]() |
SN.Ahmeter cevabınız için çok teşekkür ederim, ben bekliyorum siz herşeyin zamanını daha iyi bilirsiniz..Ayrıca çikolata hurmasının çekirdeğini hemen ekelim derim..gerçi benim söylememe gerek kalmaz siz hemen ekersiniz diye düşünüyorum:))
|
Yosun
1 Eklenti(ler)
Yosuna çelik yapıldı 6 ayda bu hale geldi
Saksıya bir müddet daha almayı düşünmüyorum çiçek açarsa mutlu olaçağım |
Temenninize teşekkürler
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Bu geçe her günden güzelsin
|
Alıntı:
|
Profilinizde akvaryum meraklısı yazıyor ilgi duyabilirsiniz diye
|
1 Eklenti(ler)
Bayramda köyümdeyim
Sizlerin bayramını candan kutlar sıhhat ve sağlık dilerim |
Sn.Ahmeter,bende sizin ve eşinizin bayramını kutlar,sağlıklı mutlu nice bayramlara çıkmamız temennisiyle.Sevgi ve saygılarımı iletiyorum...
|
Evet ilgimi çekti. Balığınız enden bulunan, çok güzel bir melek balığı. Bu balığı besleyip üreten bir tanıdığım var.
|
1 Eklenti(ler)
İyi akşamlar
3 günlük bir tatil daha fazlası olmuyor Bahçe ve çiçekler bakım istiyor Havalar tatil yapmaya müsait biraz daha uzayabilirdi onlar bizi bizde onları özledik ve döndük Selamlar |
Alıntı:
ÇİKOLATA HURMASI fidesine nasıl ulaşabiliriz |
Köyünüzün fotoğrafına bayıldım.Fotoğraf demek haksızlık olur... Tablo gibi çok güzel...
|
çikulata hurması
Alıntı:
|
Sayın ahmeter,
Çikolata hurmasının döllenme ile meydana geldiğini duymuştum.Normal hurma ağaçlarını çikolatalıya dönüştürmek için tamamının kesildiğini,sonrasındada döllenme ile oluştuğunu öğrendikleri zamanda iş işten geçtiğini söylemişlerdi. |
Hurma
1 Eklenti(ler)
Bu konularda bilgi sahibi değilim Foruma kayıtlı yüzlerçe ziraat mühendislerinden bizi bilgilendirmelerini riça edıyorum
|
1 Eklenti(ler)
Begonvilin güzelliği
|
Atatürk çiçeği
1 Eklenti(ler)
ATATÜRK ÇİÇEĞİ
Seviyoruz . |
Atatürk ve karanfil
1 Eklenti(ler)
Karanfil ve gül sevdiği çiçeklerden
Ağaç çiçek. ve yeşillik medeniyet demektir K.ATATÜRK |
lobelia
1 Eklenti(ler)
2012 senesinin yıldızı her bakımdan 10 numara
|
hava değişiyor
1 Eklenti(ler)
Bu geçe soğuk hava ile buluşuyoruz
|
Bahçeniz çok güzel. Çikolata hurmasını yeşilken yiyebilirsniz. Elma gibi.
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Ahmeter
2 Eklenti(ler)
Bu geçe ilk soğuk hava geliyor Şu an 13.5 geçe 10 altına düşeçekmiş
Soğuk havaya karşı tedbirleri alma zamanı geldi Selluka için merak etmeyin 5 dereçeye kadar tahammülü var Zaten bütün yapraklarını döktü tohum kapsülleri üzerinde sallanıyor Menekşeler çiçek açmaya başladılar onları da 20 --24 bir ortamda tutmak lazım Bahçeyi değişik isimler geziyor ilk defa geliyorlar Uzun zamandır uğramıyan (dargın falan değiliz ) gezerken gördüm memnun oldum Fazla gevezelik etmeden iyi akşamlar |
Saintpaulia
1 Eklenti(ler)
Afrika menekşesi
İlgi fazla .evlerde en çok yetiştirilen bitki.benimde ilk göz ağrım Devamlı beğeni geliyor ilgili bölümü ihmal etmiyorum |
Harikalar , çok beğendim , lekeli bir güzellik gibi ...
|
Saintpaulia
1 Eklenti(ler)
1890 senesinde Afrikada Saint Paul isminde bir doğasever bulduğundan kendi adı verilmiş
|
Kadeh ve kase
2 Eklenti(ler)
Sizde yapabilirsiniz
|
çiçek
1 Eklenti(ler)
Çiçek .sevgi ister.sabır ister ama en çok emek ister
|
Mor salkımlı ev
1 Eklenti(ler)
Mor salkımlı ev ...........
Bitki yarım asırlık ve yaşamaktadır |
Çok güzel ama bir o kadar da ilginç mor salkım. Hem çok fazla çiçeği var hem de yaprağı yok.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025