![]() |
Güller bir harika sayin zeytinci. Bahce gecen yildan beri oldukca gelismis güzellesmis. Saglikla keyfini cikarmanizi dilerim.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Pembe yasemin çok çiçek açıyor. Rüzgarda sallanıp parfüm yaysın diye ona özel tij demir den hereke yaptım. Tepesine de toplanması için şapka. O da hakkını verdi. Beyaz yasemin kokusu bana daha çok hitap ediyor ama bu da güzel.:cool: |
Alıntı:
Dostlardan çok şey öğrendik. Güzellikleri beraberce izliyoruz.:) Sevgiyle kalınız. |
Sevgili Zeytinci;
Bahçenizdeki renk cümbüşünü hayranlıkla izledim. Hakikaten mayıs ayı sizin oralarda en güzel ay. Samsun' da, bu güzelliklerri yaşayabilmek için en az 20 gün daha beklememiz gerekiyor. Ehh..Ne yapalım bekleriz.:D Sizin bahçenizin güzelliklerini görünce, beklemeye değeceği anlaşılıyor. Tabii her ne kadar İzmir ve sizin bahçeniz kadar renkli olmamayacağını bilsemde. Sağlık içinde keyfini sür arkadaşım.:) |
1 Eklenti(ler)
Sevgili Orhan Özbilgiç bey,
İki yıldır baharı İzmir de uzun yaşıyoruz. Samsun da İzmir'i aratmıyor. Ara sıra Samsun'a geliyorum. Benzerlikler var. İltifatlarınız için teşekkür ederim. Çiçek bakımı konusunda acemi sayılırız, sizlerin yanında. Her hafta bir çiçek tahta çıkıyor ve tacını giyiyor. Geçen hafta sarılıcı kırmızı güllerin haftası idi. Bu hafta çardak gülü zirvede idi. Haftaya beyaz yasemin olacak. Karanfiller de sırasını bekliyor. Ne yazık ki iki hafta bahçeye gidemiyorum. |
Sevgili Zeytinci güller bir harika ellerinize saglık
|
5 Eklenti(ler)
Güller her mekan da çok güzel, sevgili Periş. Bakımı ihmale gelmiyor, öğrendiğinizde o da ihtişamını sunuyor bizlere.
Çardak gülü bir kamyon gül haline geldi, affınıza sığınarak bir kez daha ekliyorum. Karanfiller start veriyor. Sundaville ve Sardunya. |
Sayın zeytinci,binkere maşallah güller muhteşem hepiside sağlıklı görünüyor.
|
Sevgili Zeytinci bu güzel gülleri uzaktanda olsa seyretmek çok zevkli sizinde sevginizle çok güzel gelişmiş maşallah karanfiller bir harika sundaville ben burdayım diyor harika sardunyalar katmerli gibi görünüyor enfes ellerinize o güzel yüreginize saglık sevgiler...
|
Alıntı:
Ben oturduğum alamlarda ıtır kokusunu severim. Birkaç sardunya-ıtır karışımı yapın. Kahvaltıya başlamadan elinizle bir okşayın bunları, müthiş bir koku heryeri saracaktır. |
Alıntı:
Fakültede okurken osmanthus diye bir çalı vardı, kışın pek görünmeyen küçük beyaz çiçekler açardı. Bu kokunun üzerine birşey tanımıyorum. Herkese bilhassa tavsiye... |
Sn Aydoner,
Reyhan konusunda tecrübe edindik geçen yıl. Kırmızı yapraklı salatalarda favorimiz oldu. Pembe yasemin tomurcuk iken pembe çiçeği açtığında beyaz oluyor. Koku olarak Full yasemin ve Beyaz yasemin bana daha güzel geldi. Osmantus şimdilerde peşinde olduğum çalı. Birçok ünlü marka parfüm içerisinde harmanlanmış olarak bulunuyor. İzine rastlarsanız haberim olsun. Sn Sevim4, Bu yıl hiç ilaçlama yapmadım. Funda toprağı kıştan itibaren kökleri korudu. Bahar gelişimi çok iyi oldu. Biraz daha bilgi edindik ilaçlamaya ve gruplamaya karşın. Gelecek yıl için bu yıl edindiğim tecrübeyi uygulayacağım. Gülsever olarak övgünüze teşekkür ederim. |
OY OY OYY
Ben bu güllere bayıldımmm. Nasıl görmemişim kaç gündür tüüüü:( Ful çiçek açmışta domatese bile saplanmış.:) Benim ful daha yeni yaprak çıkartıyor, kışı bahcede geçirdi de:)) Elinize, yüreğinize sağlık. Keyifini çıkartın sağlıkla. |
Güller muhteşem. Gözümü alamadım :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025