![]() |
Teşekkürler:)
|
Sevgili günebakan, ne olduğunu unuttuğumuz tohumlar, rengini unuttuğumuz çelikler tutup, büyüyüp çiçek açtıklarında renkleri bizlere sürpriz oluyor. Çiçeklerle bitkilerle uğraşmak çok güzel.
|
Evet harika birşey hergün bir güzellikle karşılaşıyorsun:)
|
Sevgili günebakan, hepsi çok güzeller elinize emeğinize sağlık. Melisa göremedim, onu da ben göndereyimmi?
|
Zafer bey çok teşekkür ederim ama hakkım saklı kalsın bu yaz istanbula taşınma gibi bir durumumuz var o yüzden bu hakkımı daha sonra kullanayım hem o zaman bahçenizi de görmüş olurum. Çok teşekkür ederim:)
|
AAaaaaa taşının taşının :D Yaşasın ;)
|
Sevgili günebakan ,
Gülleriniz çok güzeller. Bizlere bu güzellikleri sunduğunuz için çok teşekkürler. |
Ben teşekkür ederim bahçemi ziyaret ettiğiniz için sevgili finduk52:)
|
Alıntı:
|
Apartmanımızın ön taraf bahçemizdeki
Eklenti 148111 Sevgili günebakan,bu beyaz çiçekli yasemin değilmi? Çok güzel, ne kadar canlı:) |
Evet Satı'cığım yasemin çok güzel gerçekten teşekkürler:)
|
Günebakan'cığım güllerin çoşmuş,bahçen iyice renklenmiş. İstanbul'a taşınmanıza üzüldüm ,hakkınız da hayırlı olsun.
|
Teşekkür ederim ablacığım Hayırlısı artık:)
|
Sevgili güne bakan güllerin gerçekten çok güzeller.Yaseminde bütün güzelliğini sergiliyor, çok seviyorum yasemini.
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim Sevgili Dağçiği ben de çok seviyorum yasemini:)
İnşallah Sevgili Hatice hanım:) |
2 Eklenti(ler)
Çan biberim ya da diğer ismi ile gül biberim gelin gibi
Eklenti 157743 Kılkuyruk mercanım da bütün çiçeklerini açtı. Eklenti 157744 |
Sevgili günebakan, mercan çiçeği en sevdiğim çiçeklerden biri, çok güzel açmış.
|
Sevgili günebakan;
Sanıyorum, hangimiz, ülkemizin bir başka yöresine taşınsak, mutlaka bir veya birçok sevinenimiz olacaktır. Üstelik siz, İstanbul' a geldiğinizde belki hiçbir arkadaşımızla görüşemeyebilirsiniz.:confused: Ama; her an birilerinin yakınlığını hissetmek çok güzel bir duygu. İşte bu nedenle bende, gelmenize çok sevinirim. Dilerim herşey, sizin arzuladığınız biçimde gelişir. |
Teşekkür ederim Satıcığım tipine bakmadan bu kadar açtı işte. Teşekkür ederim Orhan bey evet dediğiniz gibi her zaman birilerinin yakınlığını hissedeğim eminim bundan:)
|
Sevgili günebakan, mercanı kendiniz mi yetiştirdiniz? Çok güzel açmış. Güle güle büyütün.
|
Gçen yaz kayınvalidem getirmişti. ama birçok dalı kurudu şimdi bu tek dal kaldı ve çiçeklendi umarım ölmez ve gelişir:)
|
Sayın günebakan
çiçekleriniz çok güzel elinize sağlık Yaşadığınız her yerde güzel olan ne varsa peşinizi bırakmaz inşanlah. selamlar sevgiler |
Teşekkür ederim Sayın Cetasule umarım hiçbirimizin peşini bırakmaz:)
|
Alıntı:
|
Sevgili günebakan çiçekleriniz çok güzeller, ellerinize sağlık:)
Alıntı:
dalların ucunu toprağa gömüp, köklendirip, sonra köklenen filizleri ana bitkiden kesip, ayırıp, toprağı ile başka saksıya alarak üretiyoruz. Ben bu şekilde geçen yıl 4 arkadaşıma üretip, hediye ettim:) |
Teşekkür ederim sevgili Füsun hanım'cığım:)
|
Sevgili günebakan bahçeniz ve çiçekleriniz harika. Güle güle büyütün. Sevgiler..
|
Teşekkürler sevgili Aysahay
|
Aaaaa ben kaçırmışım, nereye geldiniz? Görüşmek isterim ablacım :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025