![]() |
Alıntı:
|
Teşekkür ederim Satıcığım:)
|
Sevgili günebakan güller çok güzel olmuş,renkleri harika ,gazanyalarda çok güzel emeğine sağlık .
|
Sevgili güne bakan, senin güllerin dahad güzel kırmızıya bayıldım.
|
Çok teşekkür ederim Sevim hanım ve Hhatice hanım:)
|
Güllerin çok güzeller sevgili günebakan onları seyretmek ne büyük mutluluk değilmi.Çiçeklerinde çok güzel hepsi sağlıklı güle güle büyüt.
|
Teşekkür ederim Dağ çiği en güzelleri sizin olsun:)
|
[QUOTE=günebakan;634245]Sevgili Cemonun gönderdiği gazanyalar tek tek açmaya başladılar. Bu sene çiçeklerim biraz ağırdan alıyor nazlana nazlana çiçek açıyorlar:)QUOTE]
Onların kardeşleri çoştu burada, terminale gitmeyi gözün kesiyorsa göndereyim yine:D:D:D |
Canım benim gözüm keser de eşim nasıl gider bilmem:)
|
Güller ve gazanyalar sardunyalar çok güzeller, ellerine sağlık.
|
Çok teşekkür ederim Sn. Hüzün:)
|
Sayın günebakan; İzmir de olmanın artılarını yaşıyorsunuz. Tüm bitkileriniz benimkilerden en az 10 gün önde!:)
Sardunyalar ve bahçedeki gülleriniz açmış ve açmakta. Bizimkiler henüz tomurcuk. Ehh! Şimdi biz sizin bahçenizdeki güllere bakarak göz zevkimizi doyuracağız artık. Güle güle ve sağlık içinde yaşayın. |
Çok teşekkür ederim Orhan bey bizim güllerimiz burdaki diğer bahçelere göre bu sene geç bile kaldı ama sardunyalarımın üzerinde yapraktan çok çiçek var o kadar çok çiçeklenen bitki var ki baharın geldiğini anladılar mı ne:) Doya doya seyredin
|
4 Eklenti(ler)
Bahçenin güzelleri tek tek yüzünü gösteriyor en baştada güller tabii:)
Eklenti 144094 Eklenti 144095 Eklenti 144096 Ve birtürlü çiçeğini göremediğimiz canna Eklenti 144097 |
Sevgili günebakan, maşallah gülleriniz ne kadar güzel coşmuşlar.
Gaziemir' de kayınvalidemler oturuyor, balkonlarına sardunya dikmiştim, çok güzel açtıklarını söylüyorlar.Sizin açmamış, yaprağı bile güzel olan sardunyanız ne durumda, açmak için nazlanıyor mu hala? Bahçenize sonbaharda yeni bir renk daha ekleriz. Ellerinize sağlık. |
Evet Sevgili Ozbey onda hiç çiçek tomurcuğu yok. Diğer sardunyalar hep çiçekteler ama bu herhalde sadece yaprak olarak kalacak:)
|
Güller ne kadarda canlı ve güzeller, amarilisiniz de bir o kadar güzel ve asil Sevgili Günebakan...
İlgi ile onlara baktığınız beli oluyor onlarda yavaş yavaş ilginizin karşılığını size veriyorlar... Elinize emeklerinize sağlık :) Sevgiler ;) |
Çok teşekkür ederim sevgili sebahattin:)
|
4 Eklenti(ler)
Çelikten diktiğim gülüm kırmızı çıktı zira ben renklerini hatırlamıyorum:)
Eklenti 148109 Kılkuyruk mercanım tipine bakmadan çiçek açmış Eklenti 148110 Apartmanımızın ön taraf bahçemizdeki Eklenti 148111 Ve mis kokulu Ahududumuz Eklenti 148112 |
Çok güzeller
|
Teşekkürler:)
|
Sevgili günebakan, ne olduğunu unuttuğumuz tohumlar, rengini unuttuğumuz çelikler tutup, büyüyüp çiçek açtıklarında renkleri bizlere sürpriz oluyor. Çiçeklerle bitkilerle uğraşmak çok güzel.
|
Evet harika birşey hergün bir güzellikle karşılaşıyorsun:)
|
Sevgili günebakan, hepsi çok güzeller elinize emeğinize sağlık. Melisa göremedim, onu da ben göndereyimmi?
|
Zafer bey çok teşekkür ederim ama hakkım saklı kalsın bu yaz istanbula taşınma gibi bir durumumuz var o yüzden bu hakkımı daha sonra kullanayım hem o zaman bahçenizi de görmüş olurum. Çok teşekkür ederim:)
|
AAaaaaa taşının taşının :D Yaşasın ;)
|
Sevgili günebakan ,
Gülleriniz çok güzeller. Bizlere bu güzellikleri sunduğunuz için çok teşekkürler. |
Ben teşekkür ederim bahçemi ziyaret ettiğiniz için sevgili finduk52:)
|
Alıntı:
|
Apartmanımızın ön taraf bahçemizdeki
Eklenti 148111 Sevgili günebakan,bu beyaz çiçekli yasemin değilmi? Çok güzel, ne kadar canlı:) |
Evet Satı'cığım yasemin çok güzel gerçekten teşekkürler:)
|
Günebakan'cığım güllerin çoşmuş,bahçen iyice renklenmiş. İstanbul'a taşınmanıza üzüldüm ,hakkınız da hayırlı olsun.
|
Teşekkür ederim ablacığım Hayırlısı artık:)
|
Sevgili güne bakan güllerin gerçekten çok güzeller.Yaseminde bütün güzelliğini sergiliyor, çok seviyorum yasemini.
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim Sevgili Dağçiği ben de çok seviyorum yasemini:)
İnşallah Sevgili Hatice hanım:) |
2 Eklenti(ler)
Çan biberim ya da diğer ismi ile gül biberim gelin gibi
Eklenti 157743 Kılkuyruk mercanım da bütün çiçeklerini açtı. Eklenti 157744 |
Sevgili günebakan, mercan çiçeği en sevdiğim çiçeklerden biri, çok güzel açmış.
|
Sevgili günebakan;
Sanıyorum, hangimiz, ülkemizin bir başka yöresine taşınsak, mutlaka bir veya birçok sevinenimiz olacaktır. Üstelik siz, İstanbul' a geldiğinizde belki hiçbir arkadaşımızla görüşemeyebilirsiniz.:confused: Ama; her an birilerinin yakınlığını hissetmek çok güzel bir duygu. İşte bu nedenle bende, gelmenize çok sevinirim. Dilerim herşey, sizin arzuladığınız biçimde gelişir. |
Teşekkür ederim Satıcığım tipine bakmadan bu kadar açtı işte. Teşekkür ederim Orhan bey evet dediğiniz gibi her zaman birilerinin yakınlığını hissedeğim eminim bundan:)
|
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026