![]() |
3 Eklenti(ler)
devam
|
2 Eklenti(ler)
sayın Kamil beyin gönderdiği begonyalar..
|
5 Eklenti(ler)
Akşam sefası olarak dikdiğim tohumdan başka bir çiçek çıktı.
Zengarden den aldığım analgalisler meğer bizim doğada ot diye sökdüğüm çiceklermiş. Tabii yakın çekim olunca yanıldım. |
Abi yaz başında yaptığınız nazik davetinize bir türlü icap edemedim ,sorunlar hastalıklar yazın yakamızı bırakmadı .Şimdi yeni toparlanmışken sizin rahatsızlığını duymak çok kötü geldi , Allahtan iyi olduğunuzu biliyoruz daha da iyi olacaksınız inşallah .Çok geçmiş olsun Saygılarımla
|
Çok teşekkür ederim fatih kardeşim. Size de geçmiş olsun. İyi ve kötü günler bizler için.
herhalde seneye bahçe işlerin yavaşlatmam gerekecek. Dikkat etmem gerekiyor. proteze alışmam lazım. çünkü çömelme kesinlikle yasak. Başka çözümler yaratmak durumundayım. Haydı hayırlısı. |
5 Eklenti(ler)
Yazlıktan görüntüler.. Kumsalı yok ettiler.Önce denize 3 dalgakıran yaptılar. Sonra kaldırımlar için deniz kumu taşıdılar. Denizde intikamını yola kadar gelerek aldılar. Şimdi de sahil yolu geçecek.
|
Sayın fikreteren geçmiş olsun.
|
4 Eklenti(ler)
devam...
|
3 Eklenti(ler)
devam...
|
Sayın fikreteren geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.
|
Geçmiş olsun , ellerinize sağlık görseller bir harika , özellikle deniz kenarı ; sanki kokusunu bile aldım :)
|
Çok teşekkür ederim sevgili olcim.
|
Teşekkür ederim sayın smnunal.
|
2 Eklenti(ler)
küstüm çiçeği ve pis su borularından çiçeklik
|
5 Eklenti(ler)
Bu yaz misafirlerimiz vardı. Bırakılıp giden kediler köpekler. Buda bunlar biri yapmadığı sululk kalmadı.
|
2 Eklenti(ler)
devam
|
5 Eklenti(ler)
Liliumlar..
|
5 Eklenti(ler)
devam..
|
5 Eklenti(ler)
Glayölller. son resimdeki gladiolus nanus elvira
|
1 Eklenti(ler)
devam..
|
5 Eklenti(ler)
günaydın
|
3 Eklenti(ler)
Amerikan (ebay) aldığım sardunya tohumlarını mart ayında dikmiştim.Sizlerlede
gelecek tohumların nasıl çiçek açacaklarında paylaşmıştım. Hevesim mavi sardunya idi . Dört gözle çıkmalarını,büyümelerini ve çiçek açmalarını bekledim. Sonuç hüsran oldu. Tohumların hiç biri aynısı çıkması. Aldatıldım. Resimdekiler çıktı dört çeşit tohumdan. hepsi aynı.. |
1 Eklenti(ler)
özür dilerim açan sardunyalar yerine başka resim yüklemişim.
|
3 Eklenti(ler)
Yıllar önce kaybettiğim çiçeği yeniden buldum. Komşunun duvarında bulduğum çürümüş ağaç kütüğüne çicek dikimi
|
Senin bahçe, ayrı bir güzel kardeşş:)
Mavi sardunya ha:) Akıllanmmıyacağız biz.... |
Cemo hiç sorma . Pişmiş tavuğun başına gelmez böyle bir şey. Ne bakım yaptım biliyormusun.
Gece gündüz başındaydım. Dört çeşit tohumdan 2 değişik bende olan sardunyalar açtı.Bir hilekarlık bizdekilerde olmayacak ya elin adamı da kandırır. İki senedir zengarden den kırmızı aster istiyorum. Gelenler mavinin tonları. Kesin bu sene tohum almıyorum. |
Mavi sardunya diye arattım google de ama sardunya göremedim nedense. :)
|
Sayın h doğan sahife 47/ 1381 de istediğim sardunyaların resimleri yüklemiştim.
|
Alıntı:
|
bir zamanlar buralarda mavi gül adı altında güller sattılar [ tabi bende aldım } mvi diye satılan güller bir sene sonra normal renk açtılar araştırınca nasıl kandırıldığımızı öğrendik mavi sardunya ilginç :rolleyes: bu arada selamlar fikret usta sağlık probleminizi yeni duydum uzun süredir siteye giremiyorum selamlar
|
Alıntı:
|
Sayın Selahattin 67, çok teşekkür ederim. Bahçeme gelip onurlandırınız. Epeydir sizi göremiyorduk.
|
3 Eklenti(ler)
Mine ve mücevver çalısı. Bu sene mücevver çalısıa gübre koyunca çoştu .yerine sığmaz oldu. Morunu da dikmiştim ama çıkmadı.
|
5 Eklenti(ler)
Nilüferlerim ve su sümbülü. Beyaz nilüfer yıllar sonra açtı. Süpriz yaptı.
|
1 Eklenti(ler)
Devam.
|
Fikret bey, çiçekleriniz bir harika. Mest oldum adeta. Yeni çiçek edinme tutkusu sadece sizdedeğil. Bizlerde de var:-))1544 mesajdaki çiçeği ruj çiçeğine benzettim ama değil galiba. Çok güzel. Ellerine sağlık.
|
Sayın edelvays58 çok teşekkür ederim. Çok naziksiniz. 1544 DEKİ BİTKİ RUJ ÇİCEĞİ DEĞİL.
columnea altın balığı bitkisi . Bunun sarı renkliside mevcut ama bende yok. |
Nereye bakacağımı şaşırdım gerçekten muhteşem bir bahçe....Ellerinize sağlık...Lilyum ve hemerocalislerinize bayıldım....:)
|
Su sümbüllerine vuruldummm:))
Bu yıl olmadı ama, seneye başaracağım:) |
Sayın berrin b. çok teşekkür ederim. oylanmalk iiçin bir şeyler yapmaya çalışıyoruz işte.
Sevgili Cemo benimde bu sene oldu. Geçen sene sağ olsun siteden arkaşlar gönderdi. Önce evde pet şişede kışı geçirdi. Yazın havuza aldım. bir tane sümbül bir sürü oldu yaz sonuna doğru. Her hangi ihtimale karşı yine eve bir tane aldım. Darısı senin başına. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:50. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025