![]() |
Tam bir şölen olmuş, kışa adım attığımız şu günlerde insanın içini ısıtıyor bu görüntüler.
Ben de ne güzel sardunyalarım var benim diye böbürlenip dururdum, sizin sardunyaları görünce çenemi kapamaya karar verdim :) Bordo liliumlar süper. |
Sevgili Fikret bey maşallah her biri birbirinden güzel sardunyalar lilyumlar rengarenk cıvıl cıvıl kaktüslerin üzerindeki kuşlara bayıldım yılbaşı çiçekleri harika ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler ;)
|
Sevgili Adalet hanım.Bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.Sardunyaların hepsini yaklaşık 5 sene evvel İzmir den seradan almıştık.Hanım sardunyaları görünce havalara sıçradı.Hepside bodur cins çıktılar.Sizin çiçekleriniz de çok güzeller.
Sevgili Periş çok sağ olun.Resimleri görüntülemekte geç kalınca bu vakte kaldı. |
5 Eklenti(ler)
Çeşitli resimler
|
5 Eklenti(ler)
fener çiceği,lab lab,japon ayvası,organik elmalar
|
4 Eklenti(ler)
begonvil,küpe,şerbetcıotu biraya köpük yapar
|
Japongülü saksıda mı bahceye mi diktin arkadaşım.
Herşey cok güzel de, o doğal elmalar cok cok güzelll. |
Merhaba Cemo.Elma gönderebilirim.Japongülü ne gelince saksıda.Bahçeye diksem baharı bulmaz ölürler.Denedim öyle de oldu.
|
Kargoyla bir elma gelmediydi kapıya. Yollada enişten vursun beni:))
Ben japon güllerimi bahçeye diktim, ya Allah deyip. Bakalım baharda ne olacak:) |
Vazgeçtim .Jağongülü bizim buralarda bahçede olmuyor.Siz batıya daha yakınsınız belki olur.
yazlıkla kışlık arasında bile fark ediyor. |
Sevgili fikreteren,muhteşem görüntüler icimiz açıldı ellerine sağlık.
|
Teşekkür ederim sayın sevim4
|
5 Eklenti(ler)
Aster çok yayıldı.Görenleri imrendiyor. Zıpçıktı.Sarısını bir türlü elde edemedim.küpe ve guara çalısı
|
3 Eklenti(ler)
Elma ve ipekler
|
Aster'e bayıldım Fikret bey ,gerçi sizin bitkilerinizin çoğu göz dolduracak kadar güzel gelişiyor.
Ellerinize sağlık. |
Sevgili Fikret, benim aster boya gidiyor. Acaba türündenmidir nedir:)) Yoksa budama ile mi alakalı. Sen yaz ortası budama yapıyormusun.
Gerci çok ciceklendi bu sene. Baharda beyazıyla yanyana dikeceğim. Elmalara bayıldım. Sioboldi de (anne çiçeği) güzel açmış. Ellerine sağlık. |
Sayın nurcanaybay çok teşekkür ederim.
Sevgili cemo bu asterin cinsi böyle.Bodur ve etrafa yayılıyor.Bu sene bahçenini gözdesiydi.Kırmızı rengi varmış onu arıyorum.Elmalar bu sene güzel oldular. Son çiçeğin adımı anne çiçeği. |
5 Eklenti(ler)
Bu sene salyangozlardan şansımız iyi.Her çeşiti var.Arımız da su içiyor.Clemantisler son ana kadar açmaya devam ediyor.
|
5 Eklenti(ler)
Japon gülleri,medine düğmesinin üç rengini aldım ama ikisi çıktı.
|
Ne zamandır uğrayamamıştım. Fikret bey harika bir sonbahar var bahçenizde. Yazın son demleri dedirtiyor insana. Hala yeşil ve güzel:) Küpe çiçekleriniz ne kadar güze ve sağlıklı büyümüşler. Japon gülleride öyle.
Eşinize ve size selamlar, esen kalın. |
Fikret bey,aster çok guzel gorunuyor.mor küme...
|
Teşekkürler Sevim K. Evet epeydir uğramamıştınız.Bende sizin bahçenize bakmak istiyorum ama bulamadım.
Teşekkür ederim hanndan hanım.en güzelleri sizlerin olsun.Bahçemize geldiğiniz için sağolun. |
fikret bey, aster çok güzel gözüküyor
|
Fikret bey japon gülleri alacalı sarmaşik çok güzel ellerinize sağlık.
|
Sevgili Selahattin By. çok sağ ol.Her sene gittikçe büyüyor.Yanlarından sökerek bir az dağıttım.Böyle giderse bahçeyi kaplayacak herhalde...
|
Alıntı:
Evet, son pembe açmış olan çiçek anne çiçeği. Aster in kırmızısını bulursan haberim olsun:) Bendeki uzun boylu morun yanına, beyaz ve kırmızı dikerim. |
Bende çalacağım kapınızı fikretbey.
|
2 Eklenti(ler)
İzmir'e giderken çiçeklerimi komşularıma dağıttım.Manevi torun Bora Fikon dedemin (yazlıkta çocuklar Fikret dede diyemedikleri için adım fikon olarak kaldı) çiçeklerini ben taşıyacağım diye tutturdu.Anneannesi ile beraber çiçekleri taşıdılar
|
Manevi torunlarda bitkici anlaşılan. Dilerim, tez zamanda gercek dede olursun fikon kardeş:)
|
[QUOTE=cemo;881776]Kargoyla bir elma gelmediydi kapıya. Yollada enişten vursun beni:))
Sevgili cemo o kadar hoş yazıyorsunuz ki, bütün forumlarda sizin mesajlarınızı okuyunca kahkaha atıyorum, harikasınız. (sizin mesajları okurken allahtan beni gören olmuyor. Aksi taktirde bakırköye ziyaretime gelirsiniz):D Pozitif duygularınızı kelimelerinize cok güzel yansıtıyorsunuz;) Paylaşımlarınızı ve mesajlarınızı büyük bir zevkle izliyorum. Sevgilerimle Asuman |
4 Eklenti(ler)
Zeki beyin gönderdiği tohumlardan oluşan çiçekler..
|
4 Eklenti(ler)
AVM den Yunuslar aldım.önce çalıştıramadım.Basınçlı yüksek su lazım.Akvaryum motoruyla denedim olmayınca başka bir motor almak zorunda kaldı.
Bahçe domatesi olsa şimdi ne güzel olur.Katıksız. Sarı zıpçıktıdan yoksun zavallılar Buda sundavillam .Arkadaşın gönderdiği ise henüz açmadı |
Alıntı:
Sağlık nedeniyle çok fazla zaman ayıramıyorum bitkilere o yüzden azalttım, çoğunu elden çıkardım. Sakız sardunyalarım ve iki üç yıllık sellukam var birde balkonumda. Forumda kaktüs sayfam var beklerim:)) Selamlar |
Sayın Sevim K.ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.Gerçekten çok üzüldüm.En kısa zamanda kaktüs sayfanızı gezeceğim.
|
Alıntı:
|
Sayın fikreteren; Yine renkli bahçe görüntülerinize kavuştuk, çok şükür. Bir ara koyboldunuz yokluğunuz hissedildi inanın. Bahçeniz her zamanki gibi rengarenk ve çiçekleriniz her zamanki gibi coşkulu. Bayılıyorum bu çeşitliliğe... Ellerinize sağlık, bizi de heveslendiriyorsunuz.
Sağlıcakla keyfini sürmenizi dilerim.... |
[QUOTE=Manolya_;883829]
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Uzaylı sizler tarafından takdir edilmek inanın beni çok duygulandırdı.Karınca kadarınca bir şeyler yapmaya çalışıyorum.Mayıs ayında yazlığa gidince kasıma kadar orada kalıyoruz.
İnternet te olmayınca siteye girmek zor oluyor.O zaman bütün birikimler dönünce yüklenebiliyor.Daha doğru dürüst hiç bir bahçeyi,balkonu gezemedim.Sindire sindire gezmek istiyorum.Kimbilir ne güzellikler vardır. |
Sevgili Fikret Bey, bahçenize sonbahar hiç uğramamış. Elleriniza sağlık. Sevgiler.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 12:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025