![]() |
5 Eklenti(ler)
|
Sevgili FüsunANK, ne diyeceğimi bilemiyorum, dilim tutuldu.
Bu ne güzellik böyle, menekşeler, genel görünüm, her şey her şey tek kelime ile muhteşem. Bu güzelliklerden bizi mahrum ettiniz bunca ay, şimdi çok kızdım işte :) Clematisiniz bendekinin aynısı, bir farkla benimki daha küçük :( Babanız hemen üye olmalı siteye, övgülerimizi bizzat kendisine iletmeliyiz bence. Sizin katkılarınız da yadsımak mümkün değil, fotoğrafların her biri bir tablo güzelliğinde, ellerinize sağlık, seyretmek çok büyük bir keyifti. |
Adalet hanımla aynı duyguları paylaşıyorum.Her yer ne kadar düzenli , bakımlı .Beton
bölümün son hali , ayakkabımı çıkarıp koşturasım geldi :) O kadar çok ki menekşe ,tohumdan mı yetiştirdiniz ? Ben bahçenizin bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum ,babanızın da sizin de ellerinize sağlık. |
Huzur verici ve ne kadar geiş, yeşil bir bahçeniz varmış. Nazar değmesin diye mi sakladınız yoksa bizden ;) Maşallah deriz nazarımız değmez :)
Çok zevkli herşey. |
Alıntı:
Bu arada bahçeniz çok güzel olmuş :) Su deposu olan yer özellikle... |
60 nolu mesajdaki bitkiniz ,BODRUM PAPATYASI (Osteospermum) sanırım
|
57 nolu mesaj 2 ve 3 nolu fotolarda berberis olsa gerek
|
Hepsi birbirinden güzeller. Ellerinize sağlık. Sağlıkla, huzurla, keyifli uzuuun yıllar geçirirsiniz inşallah :)
|
Çok çok güzel olmuş ailecek hepinizin ellerine sağlık. 61 nolu mesajda yerde çam kozalaklarının yanında bir sincap var galiba.:D
|
Sevgili Adalet Ablacım, Sn.nurcanaybay, Sn.Koyu yeşil, Sn.Gilan,Sn.Tabiat, Sn.Limon ve Sn.M.Sema beğenileriniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Babam da; sizlere teşekkür ve sevgilerini iletmemi rica etti. Hepinize sağlıklı ve bol çiçekli günler diliyor.
Sn.Nurcanaybay Menekşeler fide. Biz de tohumdan yetişen hiç bir şey yok. Soğuk iklim dolayısı ile zor oluyor tohumdan yetiştirmek. Fide daha kolay geliyor bize. Dahası babam da bu konuda çok sabırlı değil ne yazık ki. :o İzmire yolum düşse bende sizin turuncu güllerin altında bir sade kahve içeceğim ama çokkk uzak ihtimal. ;) Sn.Koyu yeşil Hepimizin bahçesine maşallah. Valla sizin değmez de benim nazarım çok değiyor bitkilere. Evde bir sürü çiçek soldurdum ,aşırı sevgiden. :( 15 gün önce çok severek aldığım ' pembe yasemin'im bir gecede kurudu. Onu aldığım gün ne kadar mutluydum oysa. En çok sevdiğim bitkilerden biri idi. Sn.Gilan Bilgi için teşekkür ederim. Ormandaki yabani haline benzetmiştim ama içimde bir acaba vardı. Yeni dikildi,araştırmaya zaman olmamıştı. Sağolun. Sn.Tabiat Bilgi için teşekkürler. Meğer bahçemizde ne şifalı bir bitki varmış. :o http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=1257 Sn.Lİmon Bunu sakın iltifat olarak almayın, zaten mesajlada beğenimi belirtmiştim . Benim favorim sizin bahçeniz. Maşallah . ;) Dileğiniz için yürekten Aminnn diyorum. Bilmukabele. Sn.M.Sema Ne hoş olurdu orada bir sincap :D Sincap değil ama halk arasında Gelin kadın diye bilinen gelincik var bahçede. Ara sıra uğruyormuş. Henüz ben görmedim. Görenlerin yalancısıyım. Birde bir serçe ailesi yaşıyor. Her sene yavruluyorlar. Bir hayli geniş bir aile olmaya başladılar. Bazen fazla gürültü yapsalarda çok sevimliler. Haftalık bayat ekmekleri zevkle yiyorlar. Sularını da eksik etmiyoruz.Eee daha ne istesinler dimi . :p |
5 Eklenti(ler)
Bir hafta içinde bir hayli gelişme olmuş civarda ve bahçede. Her tarafta gelincikler açmış , o kadar nazlı ve güzellerki. Kır çiçekleri ile bezenmiş her yer. civardaki ekinler boy atmış. Ve ne güzel ki gene yağmur vardı Ankara da.
Eklenti 81080 Eklenti 81081 Eklenti 81083 Bahçede süsenler açmış. Çok güzel kokuyorlar. Eklenti 81084 Eklenti 81087 |
5 Eklenti(ler)
Menekşeler arasında yabancı bir bitki çıkmış. Yabani ot sanırım. Ama o kadar güzel yaprakları var ki. Nedir acaba ? [ buplerum rotindifolium ]
Eklenti 81090 Sardunyalar daha bir çiçeklenmiş. Eklenti 81094 Kartopu açmış . Eklenti 81095 Bu güzelliğin adını bilmiyorum :( (İspirya / Keçi sakalı ) Eklenti 81096 Ayni sefa Eklenti 81099 |
5 Eklenti(ler)
Bu yaramaza engel olunmazsa heryere yayılıyor. (Fare kulağı )
Eklenti 81104 Eklenti 81106 Ters dut bir neşeli :p Eklenti 81108 Eklenti 81110 Clematisin yeri değişmişti. Yeni yerini sevmiş galiba. Görünce mutlu oldum. Heyecanla ilk çiçeğini bekliyorum. Eklenti 81112 |
3 Eklenti(ler)
Her ne kadar fazla büyümese de elmalar da meyve vermiş.
Eklenti 81113 Bu güzel kır çiçeğinide çok beğeniyorum. Eklenti 81115 Genel gelişmeler yağan yağmurun etkisi ile çok olumlu . Eklenti 81118 |
Sn. Füsünak, aynı bitkiyi bende sedumlarının içinde buldum, koparacaktım, vazğeçtim.
Galiba çiçekte açacak. http://www.agaclar.net/forum/showpos...postcount=5552 Bakarmısınız :) |
Sn.k0900 aynı merak içindeyiz desenize :) Çok beğendim yaprak çıkışını. Ben de o yüzden koparmadım. İnşallah öğreniriz adını. Biraz araştırdım ama bir şey bulamadım ben .
|
Yapraklarının bir yüzündeki cizgiler çok güzel, kıyılmaz ona:)
|
Çok yaşa sen sevgili Füsun, harikasın üstelik fotoğrafların da çok güzel, yakaladığın açı, kompozisyon, ışık, orantı, her şey çok güzel.
Valla içim açılıyor böyle güzel bahçeleri seyretmeye doyamıyorum, neyse kendi bahçeme gideyim artık, bir kaç fotoğrafta ben yükleyeyim, bir ara gel de terasta bir çay içelim. O ot zannettiğin bitki gerçektende çok güzel neden 'bu bitkinin çiçeğin adı nedir' başlığında sormuyorsun? |
Soruldu Adalet hanım :)
Hatta mucizede dedik ama olmadı, bu bitkinin adı nedir? de lütfen 5552 nolu mesaja bakarmısınız. |
Hemen geliyorum terasa :D Senle çay ,sohbet doyumsuz olur. O bitkiyi sn. k0900 sormuş o bölümde ablacım. Beraberce bekliyoruz cevabı :cool:
|
Alıntı:
|
Sn. Gilan ne kadar teşekkür etsem az. Sağolun. Arada, menekşelerin içinde çıkan bitki hakkında bir bilginiz var mı acaba ?
|
Onu bilmiyorum malesef :)
Bir çeşit yabani ot ama gerçekten yaprak yapısı çok güzel. |
Sevgili FüsunANK bahçenizdeki bütün çiçekler çok güzel görünüyor elinize sağlık çok güzel bir bahçe olmuş:)
|
Teşekkür ederim sevgili Günebakan. Dua etmeyi severim. Bu dua da sizin için. Dilerim en kısa sürede siz de kendinize ait bir bahçeye sahip olursunuz. Sevgiler
|
Alıntı:
|
Füsun Hanım, bahçeniz harika olmuş, sağlıkla keyfini sürün, emeğinize sağlık.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
http://www.agaclar.net/galeri/showim...s&cutoffdate=1 |
Yaprak dizilişi benziyor ama bizimkinin yaprakları daha büyük ve geniş. Sanırım aynısı değil sevgili Limon. :( Ben de olan bitki de sanki çiçek açacak gibi idi. Bu hafta gittiğimde sökmedilerse ve çiçek açtı ise tekrar görüntülerim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025