agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Üyelerin Bahçeleri (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/)
-   -   Füsunank / Bahçemiz (https://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/11146.htm)

Sudenur 16-05-2012 13:20

Haklısınız Füsün hanım, Ankara bayağı bir serinledi değil mi? Kışlıklarımı kaldırdığıma bin pişman oldum. Bir iki polar mont ayırmayı akıl etmişim iyi ki.. ;)

Laleler harika! :eek: Kştan mı gömmüştünüz bu güzellerin soğanlarını? Kaç mevsimlik bu laleler? :rolleyes:

gilan 16-05-2012 21:35

Son fotoğraflar profesyonel fotoğrafçılık örnekleri olmuş sevgili füsunAnk. :)

Ankara biraz serinlemiş demek... İyi olmuş bence, Nisan'da Mayıs'da 30 derece hava mı olur. :p

Adalet Yağcı 16-05-2012 23:29

Çok şükür, geçen yıldan da olsa biraz hareket gelmiş :)

Sadece Ankara'da değil, Türkiye'nin tamamında iklim anormallikleri yaşanıyor.
Mersin'liler Mayıs ayında evlerindeki halıları toplar, yıkar ve ya yıkatır ve Ekim sonuna doğru tekrar sermek üzere kaldırır.
Bu sene bu gidişle Haziranı bulacak.

Bu sene öyle serin geçiyor ki, şaşırttığımız minik fideler bir türlü kendine gelemiyor.
Ben şikayetçi değilim tabi, bahar ne kadar uzun sürerse o kadar güzel olur.

Fotoğrafları konuşturuyorsun Füsun'cuğum, ellerine sağlık.

füsunANK 23-05-2012 19:02

Laleler çok yıllık. 3-4 yıldır oradalar Sudenurnur. İngiltereden getirmişti yeğenim.

Gilancım , profesyonel olabilsem keşkeee. Makinam bile o kadar amatör ki. Alamadım profesyonel bir makina.

Adalet ablacığım, eğer hava uygun olursa bu Cuma yeni fotolar çekme şansım olacak. Bahçede fazla değişiklik yok, o yüzden hep aynı fotolar olmasın diye de fazla bir şey koymuyorum. Beğenmen beni mutlu etti. Sevgiler.;)

füsunANK 28-05-2012 18:53

4 Eklenti(ler)
Bahçe dizaynında değişiklik olmadığı için çok foto koymuyorum. Süsenler açınca görüntülerim demiştim. İşte süsenler.

füsunANK 28-05-2012 19:02

5 Eklenti(ler)
Yeşilin en güzel zamanı Ankara'da

füsunANK 28-05-2012 19:11

4 Eklenti(ler)
Devamı gelecek

almira 28-05-2012 19:34

Görüntüler tablo gibi. Yeşil ancak bu kadar güzel olabilir. Her tonu var. Ellerine sağlık.

gilan 28-05-2012 20:29

Evin koccaman penceresi de çok güzelmiş. :) Tam önünde de sardunya manzarası. :)

nurcanaybay 28-05-2012 20:51

Süsenlere bayıldım ,yoğun halde dikilince tam seyirlik oluyor :)
Arkalarına hemoracallis dikmeyi düşünürmüydünüz...süsenlerin çiçeği geçince onlar açardı
ya da crocosmia :)

Son mesaj da ki genel görünüm de tablo gibi :)

Adalet Yağcı 28-05-2012 21:21

Biliyormusun Füsun'cuğum ben özlüyorum bahçeleri, merak ediyorum hangi bitki ne oldu, ne kadar gelişti, çiçek açtı mı.

Bahçen yem yeşil, hercailer arz-ı endam eylemişler yine, süsenler harika, mavi ladin ise tablolara yakışacak güzellikte.
Şükürler olsun bu sene bahar uzun sürdü.

Bahçenin diğer konuklarını da bekliyoruz, kuşları kelebekleri, onları güzel yakalıyorsun.
Elimde makina, dakikalarca bir kelebeğin peşinden koşup yakalayamadığım çok olmuştur.

Yaylacı 28-05-2012 22:28

Sayın füsunANK mükemmel bir bahçe yeşilin her tonu var hem de Ankarada, fotoğraflarınız tam bir profesyonel işi, tablo gibi fotoğraflar, bahçe dizaynı ve bitki kombinezonu harika. Ellerinize emeğinize sağlık. Çok nefis bir bahçe, saygılar efendim....

günebakan 28-05-2012 23:10

En sondaki fotoğrafa bayıldım çok güzel bir görüntü gerçekten bir tablo gibi .Teşekkürler Füsun hanım'cığım:)

sevim4 29-05-2012 08:35

Çeşme harika çocukluğuma gittim köyümüzün çeşmesini anımsatı.

redsonia 29-05-2012 10:53

sayın füsunANK ankarada bu kadar muhteşem bir bahçe mi varmış..:)) ellerinize sağlık bakmaya doyamadım.. kulube de çok cici bahçeniz yemyeşil rengarenk...

berrinb 29-05-2012 11:51

Bayıldıımm..Bayıldımmm...sabah sabah içim açıldı,sevgili füsunank...Ellerinize gönlünüze sağlık...Mor zambaklar ,harika açmışlar...Bahçenin o tertemiz ve yemyeşil ,havasını resimler öyle güzel yansıtmış ki ;İstanbula kadar serinliği ve kokusu geldi sanki...

Çayımı içerken güzel dakikalar geçirdim...Çok zevkli bir arkadaşsınız...Tebrikler canım...Güzel bir mevsim geçirmeniz dileği ile...Sevgiler ve selamlar....:)

füsunANK 29-05-2012 19:04

5 Eklenti(ler)
O zaman Adalet ablacığım sana bol bol foto :)

füsunANK 29-05-2012 19:06

5 Eklenti(ler)
Düzenleme ve bilgileri sonra yazabileceğim. Tabii sizlere cevapta yazacağım. Şimdilik fotoları yükleyim izninizle.

füsunANK 29-05-2012 19:10

5 Eklenti(ler)
Şimdilik bunlar :)

Adalet Yağcı 29-05-2012 22:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi füsunANK (Mesaj 975567)
O zaman Adalet ablacığım sana bol bol foto :)

Ellerine sağlık canım benim.
Bunların bir çoğunu galeriye de yükleyebilirsin, hepsi de çok güzeller.

Bahçe tam deminde, tek tek yazmıyorum, hepsi de ışıldıyor.
Babanın ve senin ellerinize sağlık.

füsunANK 30-05-2012 11:59

Sevgili Almira yeşilin en sevdiğim zamanı şimdi. Bir süre sonra renk değişiyor yapraklar yaşlanıyor. Şimdi her şey ter ü taze . Bebekler de güzeldir ya, aynı onun gibi. Bebek yapraklarda çok güzel :)

Gilancım o pencereyi sonradan açtırdık, iyi ki de yapmışız. Tüm bahçeyi tablo gibi içine alıyor. Gerçi pek içeride oturmuyoruz ama oturunca görüntü çok hoş oluyor.

Sevgili nurcanaybay süsenler sizin için resmedildi ve konuldu. ;)O kısım arkada kaldığı için biraz üvey evlat muamelesi görüyor sanki. Oraya kimse bakmıyor. O yüzden süsenlerle idare ediyoruz. Nefis kokuyorlar nefissss. Ben çok seviyorum onları.

füsunANK 30-05-2012 12:08

Adalet ablacığım sanki çok tekrar oluyormuş gibi geliyor bana da o yüzden pek koymuyordum. Ama seni kırar mıyım . Kuşlar böcekler yağmurdan dolayı çok ortalıkta yoklar. Ankara sürekli yağış halinde. Bol bol salyangoz var. İbibik kuşlarım var. Bayılıyorum onlara ama sadece görebildim. Makinayı almama kalmadı kaçtı :)

Sn.Yaylacı, saygı bizden . Teşekkürler beğeniniz için. Çok zor şartlarla yapıyoruz bu bahçeleri Ankara'da haklısınız. Daha bir çok böyle bahçeler var ama gizli sanırım :)

füsunANK 30-05-2012 12:28

Sevgili Günebakan , sizin balkonda da yok yok maşallah. Ben teşekkür ederim beğendiğiniz için. Sevgiler.

Sevim hanımcığım , ah o çeşmeler. Benim çocukluğumun güzel çeşmeleri. Benimde aklıma geliyor her seferinde.

Redsonia gizli bahçe burası. Muhteşem için çok teşekkürler ;) kulübenin adını "küçük ev" koydum ben.

Berin hanımcığım , ben de sizin boğaz manzaralı bahçenizde kahvemi yudumluyorum bazen :) Güzel dileğiniz için çok teşekkürler. Tüm ağaçlar net ailesi güzel bir yaz sezonu geçirsin inşallah. Bizden de sevgiler.

nurcanaybay 30-05-2012 13:12

Evet süsenleri görmeyi ben istemiştim , hatırladığınız için teşekkürler :))
Pencere de çok güzel olmuş ,ben manzaramı kapatan her duvarı yıkmak istiyorum.Tavan da dahil her yer cam olmalı ( kış bahçeleri gibi ) .

Unutmadan...ne zaman echeveria'lara baksam siz aklıma geliyorsunuz.Bir gün içinizden gelir ise o güzelliği tuvale dökmelisiniz.

sibelim 30-05-2012 19:13

füsun hanım ama bu bahçe çok ama çoookkkkkkkk güzel... 41 kere maşallah . mor zambakların kokusunu içine çekmek vardı şimdi. emeğinize yüreğinize sağlık.

' hadi durma kutla bu zafer senin' :)

acemifüsun 30-05-2012 20:58

Sevgili adaşım sizlerden ve güzel bahçenizden ses gelmesi beni çok mutlu ediyor:) Her zamanki gibi bahçenizden harika fotoğraflarınızla içimiz açılıyor:) Babanızın ve sizin ellerinize sağlık:) Ailecek, sağlıkla bu yaz da bahçenizin keyfini bol, bol yaşamanızı diliyorum, sevgiler:)

füsunANK 01-06-2012 13:13

Hımmm, bize görev düştü o zaman. Echeveria en kısa zamanda resmedilmeye çalışılacak. :)

Sibelim imkan olsada o kokuyu bir kavanoza doldurup arada koklayabilsek ne hoş olurdu. Valla zafer babamın ;) Ama kutlarken ona eşlik ederim zevkle . Sağolun, varolun.

Adaşım çok çok teşekkürler. İnşallah hepimiz harika bir yaz geçirelim. Her yanımızda çiçekler, mis gibi kokularla mutlu mesut yaşayalım :)

jineop 01-06-2012 13:37

Sevgili Füsun, mest oldum. İnsana ayrı bir huzur ve keyif veren bir bahçe burası. 727 nolu mesajın son karesi, dergilere kapak olacak türden.
Centaurea Tchihatcheffii tohumdan mı?
Keyifle, sağlıkla, mutlulukla bahçende uzun yıllar geçirmeni dilerim. Sevgiler.

sibelim 01-06-2012 19:45

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi füsunANK (Mesaj 977238)
Hımmm, bize görev düştü o zaman. Echeveria en kısa zamanda resmedilmeye çalışılacak. :)

Sibelim imkan olsada o kokuyu bir kavanoza doldurup arada koklayabilsek ne hoş olurdu. Valla zafer babamın ;) Ama kutlarken ona eşlik ederim zevkle . Sağolun, varolun.

Adaşım çok çok teşekkürler. İnşallah hepimiz harika bir yaz geçirelim. Her yanımızda çiçekler, mis gibi kokularla mutlu mesut yaşayalım :)

sevgili füsun hanım babanızın ellerinden öpüyorum bunca güzelliği sizin aracılığınızla bizlere yaşattığı için. şu an hanımelinin kokusu ile mest olmuş haldeyim.. ıhlamur sırada , dediğiniz gibi kavanozlayabilsek bu miz kokuları keşke :)

sibelim 01-06-2012 19:49

dönüp dönüp bahçe resimlerinize bakıyorum öyle güzel ki. saksıdaki salyangozu ziyaret edesim var :)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:12.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025