![]() |
Evet haklısın sevgili Füsunank gerçekten denemek lazım:)
|
4 Eklenti(ler)
Bahçemize sonbahar geldi... Pek fazla çiçek kalmadı ne yazık ki. Bugün hercai menekşe fideleri dikildi. Bir saksıda kasımpatımız vardı. Tomurcukları çok inşallah açar. Bu arada Rintintin den çok memnunuz . Çok iyi bekliyor bahçeyi. :o
|
Sevgili füsun hanım,her mevsim ayrı güzeldir sön baharda yapraklar arasında yürümeyi çok severim.
|
Sayın fisunANK. en sevdiğim bahçelerden biri olan bahçenizi zevkle gezdim.Teşekkür ederim.
|
Sevgili Füsun hanım bahçenizi gezmek bugüne kısmetmiş çok hoşuma gitti. Babanız buişleri iyi biliyor. Sefasını sürmek nasip etsin .
|
Çok teşekkürler beğenilerinize. Ve iyi dilekleriniz içinde aminnn diyorum :)
|
Füsun Hanım Merhaba,
Ankara'da hele ki Gölbaşında harika bir bahçe yaratmışsınız. Ayrıca resimlemek de ayrı bir yetenek gerçekten. Biz de Gölbaşındayız. Toprak ve iklim konusunda sitemlerinize aynen katılıyorum. Ama gördüğüm güzellikler gösteriyor ki doğa her iklimde her coğrafyada ayrı güzellikler sunuyor bizlere :)) Biraz emek ve en önemlisi de biraz bilgi.. Ben de ikisi de eksikti bu zamana kadar. Ama artık akıllandım. Görüşmek dileğiyle..Sevgilerimle.. |
Hayal alemi gibi olmuş. Elinize sağlık çok güzel bir bahçe hazırlamışsınız.
|
ankara iklim şartlarına göre çok çok güzel bi bahçe.5 ay oldu gölbaşı(hacılar)nda bahçeli evimize taşındık.kopya çekeyim biraz.bizim bahçede bu hale gelse çiçekleri seyretmekten hiç bıkmam heralde.....
|
bahçenizi gezdim ve çok begendim merakla son halini bekliyorum saygılar...
|
Sayfayı ziyaret edip beğenilerini ve güzel dileklerini yazan sevgili üye arkadaşlarım Sn.nurguldk, Sn.serkanhoca, Sn.hanndan ve Sn. burak alkan'a teşekkür ederiz. :o
Sonunda bahar yavaşta olsa Ankara'ya da geldi gibi. Dolayısı ile bahçelerde iş zamanı artık. Bizde yavaş yavaş, budamalara, çim biçmelere ve fidelik yerleri onarmaya ve hazırlamaya başlayacağız. Bahçeye ilk gidişimde sizlere yeni fotolarla şu günlerdeki durumu hakkında bilgi veririm. Tabii gelişmeleride zaman içinde aktarırım. Sevgiler. |
Sevgili füsun büyük bir merakla takip ediyorum saygılar...
|
Sayın füsunANK;
Bahçeniz çok güzel, son sayfaya bakınca daha önce gezmediğimi farkettim. Bir sayfa daha bir sayfa daha derken geriye doğru ilk sayfaya kadar gittim. Çektiğiniz fotoğraflarda bahçeniz kadar muhteşemler, ellerinize sağlık. |
Teşekkür ederiz Sn.Novazet. Fotoğrafları sizlerle paylaşmak güzel. Ben de bazen kahvemi diğer üye arkadaşlarımın bahçelerindeki çiçeklere bakarak içiyorum. ;)
|
3 Eklenti(ler)
Isınma turları başladı ;) Bahar göz kırptı..
Elma Eklenti 202034 Gül Hatmi Eklenti 202035 Erik Eklenti 202036 |
5 Eklenti(ler)
Geçen yıldan kalan maydonozlar böyle olmuş.
|
5 Eklenti(ler)
.......
Otların arası, mine çiçekleri ile dolu. Çok minikler ama çok güzeller. Eklenti 202045 Eklenti 202046 Eklenti 202047 Eklenti 202048 Kuşların yemeklerini ihmal etmemek lazım. Keyifleri yerine gelmiş onların da . Sürekli cikliyorlar. :D |
5 Eklenti(ler)
|
Füsun hanım, aileniz ve dostlarınızın yanıbaşında, keyifli, sağlıklı, rengarenk bir sezon dilerim.
Güzel fotoğraflarınızı takipteyim. :) |
Çok naziksiniz sevgili Limon. Temennileriniz için çok teşekkür ederim. Bilmukabele. Güzel olan şeyleri sevdiklerimizle paylaşabilmek , hayattaki en güzel duygulardan biri. Burada, sizlerle paylaşımda bulunmak da çok güzel.
Bahçede çok büyük değişimler olmadığı için fotoları yayınlarken biraz tereddüt ediyorum . Aynı görüntüleri yüklememek için gayret ediyorum ama bahçe ve bitkiler pek değişmiyor. :) Dolayısı ile biraz tekrarlar başladı. Ben de çiçeklerin makro halleri ile ilgileneyim bari bu yaz diye düşünüyorum. Takip etmeniz beni mutlu eder. :o Ben de daha güzellerini çekebilmek için uğraşırım. Sevgiler. |
Ne kadar düzenli bir bahce, baktıkca bakasım geliyor. Ve hayal kuruyorum kendimce, bu düzeni kaç yılda yakalayabilirim acaba:(
Sağlıkla mutlulukla sefasını sürün, elinize ve paylaşan gönlünüze sağlık. |
Yeni sezon hayırlı olsun sevgili füsunAnk :)
Doğa patladı patlayacak, her yer tomurcuk :) |
Sayın FüsunANK Bahçenizi gezerken çok zek duydum.Kasımpatları,Dahliya lar,diger hepsi harika.Ben Dahlia delisiyim. 50 çeşidim var.Daha da arıyorum. Ellerinize sağlık.Renkli,sıhhatli,bol çiçekli bahçeler hepimizin olsun efendim.
|
Sevgili Cemo bırakın dağınık kalsın :p Şaka biryana, planlı bir çalışma ile bu sezon istediğiniz düzeni elde edeceğinizden eminim. Sizde bu azim ve çalışkanlık varken, o bahçenin kurtuluşu yok. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz. Biz de size cıvıl cıvıl, neşeli, mutlu , bollll çiçekli, mis kokulu ve sağlık dolu güzel bir mevsim dileriz.
Sevgili Gilan , hayatta olduğunu ve baharla birlikte yeniden canlanacağını biliyordum :D Herşey gönlünce olsun, neşeli sezonlar. Sevgimle. Sn.berrinb, öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Beğeniniz için çok teşekkür ederiz. Güzel temenniniz içinde. |
Gerçekten bahçeniz çok güzel orada mutlu ve huzurlu olun.
|
Ben de çok beğendim...Bitkilerin uyanışını görmek çok güzel.
|
Alıntı:
Bu sezonda da hep beraber bir sürü güzellikler ortaya çıkarırız umarım. :) |
Sn. N.Cebeci çok teşekkürler. Hepimiz her zaman mutlu olalım inşallah. Aminn.
Sn.Rodoslu çok teşekkürler. Bu sezon, bol bol yakın çekim fotolarla bahçedeki uyanışı birlikte izleyelim inşallah. Yarın elde makina doğru bahçeye ;) Sevgili Gilan tüm forum birlikte uyandı . Bütün bahçe sayfalarında hareketlilik var. :o |
Bahçede çok büyük değişimler olmadığı için fotoları yayınlarken biraz tereddüt ediyorum . Aynı görüntüleri yüklememek için gayret ediyorum ama bahçe ve bitkiler pek değişmiyor. :) Dolayısı ile biraz tekrarlar başladı. Ben de çiçeklerin makro halleri ile ilgileneyim bari bu yaz diye düşünüyorum. Takip etmeniz beni mutlu eder. :o Ben de daha güzellerini çekebilmek için uğraşırım. Sevgiler.[/QUOTE]
Füsun hanım ben de fotoları bekliyorum. Sanırım sizin bahçeyi gezmenin en güzel yanı bitki çeşitliliğinden ziyade, kuşu, böceği, yabani otları bile keyifle, mutlulukla resimlemeniz :p Zaten bahçe dediğin doğanın tüm güzellikleriyle, bütünüyle güzeldir. |
1 Eklenti(ler)
O zaman bu foto ile başlayabilirim yeni fotolar serisine Sn. nurguldk. :) Bir sürü foto çektim ama önce biraz düzeltmeler yapacağım, sonra sizlerle paylaşacağım. Daha önceki mesajlarda belirttiğim gibi fazla bir değişim yok bahçede ama bitkilerde her an bir değişim söz konusu. Ben de onları yakalamaya çalıştım bugün.
Berberis ( Kadın tuzluğu ) |
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025