![]() |
senahk / bahçe
5 Eklenti(ler)
Yalova Nadir Sitesindeki evimin bahcesi
|
Ellerinize sağlık, ağız tadıyla oturun inşallah.
|
Çok güzel, elleriniz dert görmesin.
|
Çok şirin, hayat dolu bir bahçe olmuş, çiçekler hep birlikte şarkı söylüyor gibi. Ellerinize sağlık, güle güle keyfini çıkarın.
|
çok güzel bir ortam yapmışsınız.bu güzellik insanın yüzüne gülüyor..
ellerinize emeğinize sağlık... saygılar |
Tebrikler. Muhteşem görünüyor. Ve çok neşeli.
|
Nerede bu güzel bahcenin nazar boncugu eksik galiba ben de bir nazarlık hediye edeyim.
İlker |
Kutlarım sizi muhteşem olmuş, çok huzur verici görünüyor
ellerinize sağlık güle güle oturun |
Tamam en iyisi yarışmaya falan katılmadan buradan sıvışmak. Sadece izleyici olmamız lazım. Çok güzel elinize sağlık
|
Lütfen katılmaktan vazgeçmeyin. Ne kadar çok paylaşım olursa o kadar güzellikler göreceğiz. Fikirler alacağız. Hayallere dalacağız :)
|
Süper , kıskandım.
|
Valla ben de kıskandım :)
Aman nazar değmesin,kartpostal gibi...Tebrikler... |
Maşallah çok güzel manzara ..Allah herkese böyle güzellikler nasip etsin...
|
Gelişiniz de bahçeniz gibi çok gösterişli olmuş. Ellerinize sağlık, sağlıkla mutlulukla oturunuz.
|
Tek kelimeyle muhteşem. Ellerinize sağlık.
|
Ellerinize sağlık çok şirin bir bahçe olmuş. Aksesuarlarınız da bitkileriniz de yakışmış. Huzurla keyfini çıkarmanızı diliyorum.
|
Vallahi bayıldım, İstanbul'da olsam kapınızın önünden ayrılmazdım :)
|
İçim gitti doğrusu. O ne renk cümbüşü. Sanki bayram varda her yer süslenmiş gibi. Gözüme bayram oldu sanırım. Elleriniz dert görmesin.
|
Önce bir çiçek mağazası sandım. Çünkü herşey bolca çiçekli ve hepsi çok sağlıklı. Çok güzel düzenlenmiş. Elinize, gönlünüze sağlık.
|
Eh... bahçe dediğin böyle olur işte, tabi yer Yalova olunca bu güzelliklerde normaldir.
Çiçek ve sebze yetiştirmede ısı çok önemli, tabi suda, bizim çiçeklerimiz haziran sonunu zor buluyor gündüzleri yanıp kavruluyor yavrucaklar. Böyle oluncada insanın hevesi kırılıyor. Çok beğendim bahçenizi, çok emek verdiğiniz belli oluyor, ağız tadıyla güle güle oturmanızı diliyorum. |
:)
Bu üyemiz, bir kez girmiş, fotoğrafları yüklemiş, gitmiş. Zaten, ilk mesajıymış. Bir daha gelir mi? Umarım.:) :) |
Tek kelimeyle harika, etrafa huzur saçan bir bahçeniz var. Güle güle oturun
|
Arkadaşımız fotoğrafları ekledikten sonra bir daha siteye giriş yapmamış. Umarım herşey yolundadır. İlk giriş, tek mesaj ve hareket yok!
|
Hayır olsun...
|
rengarenk, cıvıl cıvıl,neşeli bir bahçe olmuş kutlarım sizi.
|
Bahçe çok muhteşem umarız sahibide sağlık ve afiyettedir .
|
Burası gerçekmi yoksa masal diyarımı? harika
|
Gerçekten mükemmel bir bahçe!... Ağız tadıyla sağlıklı ve huzurlu bir şekilde oturursunuz inşallah!..Gece ışıklar altında bahçeniz bir başka güzel duruyor.İnşallah benim bahçemde böylesine güzelleşirse resimlerini eklemek istiyorum.
|
Tebrikler
Bir bahçe Bir müze Bir sergi Bin emek için.... |
Ellerinize sağlık. Harika bir bahçe olmuş.Bakarken kalbiminin hızlı hızlı çarptığını hissettim.Son zamanlarda beni en heyecanlandıran mekan oldu.Sağolun.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:25. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025