![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Gelinciğiniz , kuş gözünüz, ortancalarınız, ismi aklıma gelmeyen diğerleri...Adalet hanımcığım hepsi, hepsi çok güzeller. Bu güzellikler ben de olsaydı, sevinçten havalara uçardım herhalde. Başlarından hiç ayrılmazdım. Neyse ki taşınıyormuşsunuz. Bu sefer de evdekilerde aklınız kalacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Adalet abla her zaman ayni mesaji yazmayayim diye arada bir yaziyorum ama gercekten bu yil bahcenin masallahi var. Her sey cok cok güzel. Mavi ve kirmizi clematisine bayildim tohumlara ben de talibim. Benim beyazimin cicekleri döküldü ama henüz tohumlar oldu mu olmadi mi bilemiyorum. Sürekli yagan yagmurdan bütün bitkiler siril siklam. Lupinler bile tohum olusmadan dalindan kiriliyor yagmurlardan. Yagmurlar biraz size dogru gelsin de sizler de sulama derdinden kurtulun. Öpüyorum cok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Adalet Hanım! Ne enteresan çiçekleriniz var? Hepsi ayrı bir güzel. Torun desen öylesine. ![]() Gaura tam bana göre. Yaz boyu çiçekli kalması hoş. İstanbul da satışını yapan bir fidanlık biliyorum. Kargo hizmetleri varsa, isteyeceğim. Yoksa eylül sonunda bir ara gidip geleceğim. O zaman alıp getirebilirim. Evimin bir köşesine Kırlangıç yuva yapsın isterim. Ama istemekle olmuyor. Ancak, yuvalarının altına gelen bölümü kakalarıyla hep pisletecekler. ![]() Sağlık ve mutluluk içinde güzel günler dileğiyle, selamlar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|