![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Günebakan, clematislerle birbirimizi sevdik ![]() bu da terasa doğru tırmanışa geçmiş, diğerleri kadar yoğun dallı olmadığından az çiçeklenmiş. ![]() Gallalar açmaya devam ediyor, çiçek sapları çok güçlü, her kökten dört çiçek verdi. ![]() Geçen yazdan saksıya düşen tohumlar kendiliğnden çimlenmişti, çok güzel açmışlar, yakında yeni arkadaşları gelecek. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sekiz yıldan beri meyve vermeyen kivimi sökmeye karar vermiştim, hepsi de erkek çıkmıştı ![]() Komşum ben yokken gelip iki tanesine dişi aşı yapmış, aşılar tuttu, çiçek bile açmış, umarım meyvesini de görürüz. ![]() ![]() Bu da erkek kivi, kendini çok özgür hissediyor olmalı, şimdilik ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sarı ve turuncu gallalar yapraklanmış, ama kırmızı olandan daha ses yok, merak edip toprağını eşelediğimde yumrunun çok sağlıklı bir şekilde durduğunu gördüm. ![]() ![]() Gallaların toprağına galla ve ya lilium tohumları serpmiştim, çimlenmişler, çok sevimli görünüyorlar. Ben daha çok galla fidesine benzettim, sizler ne dersiniz? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|