![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-01-2008
|
Sera çalışmaları havalar müsade etmediği için yarım kaldı. Bunlar ilk görüntüler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sera bitince altın çileği yetiştirmek istiyorum. Senede dört kez ürün veriyormuş. Tadını hiç bilmiyorum ama güzeldir mutlaka. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Demekki bundan sonra, nerede tekerlek bulursak hemen bahçemize taşıyacağız. Bahçeden sonra ev mobilyalarımız da tekerleklerden olur. Sera bitmeden hayallerini kurmaya başladık. Altın çileğini bende çok merak ediyorum, kilosu 59 lira olduğuna göre kıymetlidir mutlaka. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Aslında güzel bir tadı varmış. Ama bu yıl ilgileneceğim. ![]() ![]() Aşağıdaki linkte yetiştirilmesine ilişkin yeterli bilgi buldum. http://www.bahcesel.com/forumsel/gen...ek-inka-erigi/ |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sera biter bitmez tohum bulup ekmek istiyorum. Bildiğimiz olağan sebzeler yazgeçilmemiz ama, değişik ürünler çok ilgimi çekiyor. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Dün eşime tekerlekten saksı yapımı linkini gönderdim, lastik aramış bulmuş ve denemiş. İlk önce jantını çekemediğini söyledi, hava soğuk olduğu için sertleşmiş. Daha sonra sobanın arkasına koyup ısıtmış, genede arkadaşı ile beraber çekmişler. Demekki resimdeki bayan daha güçlüymüş. Sonunda bitirmeyi başarmış, herkes bayıldı diyor. Pembe boya ile boyamış, neden pembe dedim, elimde açık olarak o boya vardı dedi. Şimdi herkes eski lastik peşine düşmüş, yakında arabaları lastiksiz görecez sanırım. Yakında resimleri paylaşırım. |
|
|
|
![]() |
|
|