![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Moderatör
|
GÖNDERİMLER 1- ipeker, kolini hazırladım yarın ptt kargo ile gönderim yapacağım, adını ve soyadını yazar mısın? ipeker....Manyas ptt.23/o6/2020 KP02707284264 2- Zeki Yağlı, kargonuzu yarın Gönen'den Aras Kargoya vereceğim, koli takip numarasını alınca yazarım. 3- Muda, kargonuz hazır, yarın yurtiçi kargoya vereceğim. koli takip numarasını yazarım. 4- feyzalp, kargonuz hazır, yarın yurtiçi kargoya vereceğim., takip numarasını alınca yazarım. 5- maktas 61, şize telefonla ulaşmaya çalıştım ama olmadı, kargonuz hazır, yarın yurtiçi kargoya vereceğim. Takip numarasını alınca yazarım. Muda... Gönen yurtiçi kargo 30/6/2020 605693414864 maktas 61...Gönen yurtiçi kargo 30/6/2020 605693414866 feyzalp....Gönen yurtiçi kargo 30/6/2020 605693414862 6- sakdag ve züleyha kargonuz hazır yarın gönderilecek takip numarasını alınca yazarım 7-gıynas, kargonuz hazır yarın gönderilecek, takip numarasını alınca yazarım. (arkadaşlar, kargo kutusu bulmakta çok zorlanıyorum, gecikmelerden dolayı özür dilerim) sakdag...Aras Kargo Gönen 14/7/2020 jA 199795 001 Takip No. 391 199795035 gıynas ...Aras Kargo Gönen 14/7/2020 JA 199787 001 Takip No. 391 199787303 Akissoftware.....ptt kargo'ya Manyas'dan verildi 20/7/2020 KP02751311138 Gulfatma...Aras Kargo Gönen 11/8/2020 AB 039957 001 E.Kahraman ....Aras Kargo Gönen 11/8/2020 AB 039383 001 Düzenleyen Güler : 11-08-2020 saat 14:35 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-06-2017
|
Sevgili Güler Hanım, bahçe sayfanızı geçen hafta keşfettim. İnanın bir sürü işim olmasına rağmen bahçenizi hayran hayran izlemekten kendimi alamıyorum. Benimde küçük bir hobi bahçem var (400 m2). içinde küçük bir ev var. Geçen seneden beri onu düzenlemey çalışıyorum. Eğer zahmet olmazsa sizden bende tohum, bitki fidesi **** çelik rica edebilirmiyim. Bahçeme sizin bahçenizden hatıra olarak koymak için. Çiçekleri çok seviyorum. Mümkün olduğu kadar internetten almaya çalışıyorum ama istediğim çeşitleri bulmak bazen mümkün olmuyor. Erzurum'da bazı çeşitleri bulmakta oldukça zor. Geçen burada ki en büyük fidanlığa şakayık var mı diye sordum. Adam adını bile duymamıştı. Düşünün işte ne kadar kıt imkanlarla bahçe kurmaya çalıştığımı. O yüzden gönderebileceğiniz her bitki benim için çok değerli. Sağlıcakla kalın |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderatör
|
Balkonun diğer ucunda olan güllerin bir kısmı içeriye doğru açtılar. Burada bulunan lilyumlar da yavaş yavaş açıyor. Hemen yanı başımızdaki büyük ıhlamur iyice çiçeklendi. Bir miktar çiçekleri Oğuz topladı, kurutmak için serdim. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-05-2020
|
Merhaba güller hanım bahçeniz çok güzel maşallah hayran kaldım..inşallah benimde böyle bir bahçem olur |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaçsever
|
Sevgili Güler Hanım, bahçenizde o kadar çok çeşit varki hangisinden seçsem bilemedim. Gül desem şu an çelik zamanı değil. Clematis ler Erzurumda yaşar mı bilmem. Diğer bir sürü güzel çiçeklerinizden hangisini sayacağımı şaşırdım. Sardunyalarınız hepsi ayrı güzel. O yüzden sizin elinizde olan ne varsa kabulum. Sakın yanlış anlamayın olmasada olur. Bahçenizi seyretmek bile başlı başına çok güzel bir zevk. Maşallah tüm çiçek ve ağaçlarınıza. Hepsi nasıl bir emekle yetişmiş belli oluyor. Kendinize iyi bakın. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Moderatör
|
Şimdi sizlere biraz da hazinemden bahsedeyim. Patroniçemiz malina'nın sizlerin belki de bilmediğiniz marifetlerinden bahsetmek istiyorum. malina'nın çok güzel dikiş diktiğini biliyor musunuz? Bana dikmiş olduğu sayısız şort, pantalon, ev kıyafetleri var ama bu son gönderdikleri inanın insana parmak ısırttırır. Bahçede en çok kullandığım bahçe eldiveni. Bayağı da yüklü bir para ödüyorum, parmak uçları çabucak deliniyor. Bauhaus'dan 24-25 TL aldığım eldivenler şimdi olmuş 65 - 70 TL. Şikayetimi duyunca malina " bana kullandığın bir tanesini yollasa" dedi. Ben de o an elimde bulunan eldiveni örnek olarak yolladım... ve bakın bana nasıl bir hazine geldi. Örnek eldiven ve gelenler ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Moderatör
|
Bu uyku gözlüğünü ve salıncakta yatarken kullansın diye diktiği boyun yastığı Oğuz içinmiş. Boyun yastığına ben el koydum, gözlüğü Oğuz'a verdim ama.... paylaşamıyoruz. Ekmek sepeti için patchwork (kırkyama) ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Moderatör
|
Kombine bahçe kıyafetim, rahat rahat eğilip kalkmam için (bütün köydeki arkadaşlarımın hayran olduğu) şalvarım. Ayrıca beni sivrisineklerden de koruyor. Bahçede çalışırken de insan şık olmalı değil mi? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-11-2019
|
Sayın Malina hanım çok becerikli imiş,bahçe kıyafetinizde çok şık olmuş hem işlevsel hem şık çok güzel. |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sağlık ve neşeniz daim olsun. |
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2017
|
Alıntı:
Güle güle giyiniz. |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-06-2019
|
maşallah sayın malina hiç bilmiyordum resmen döktürmüşsünüz genelde yemek için kullanılır ama neyse bu özelliklerinizi iyi ki yazdınız sayın güler . sizin kıyafetiniz de gerçekte harika duruyor... bahçenize her güzellik yapmak için kullanın |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaçsever
|
Sevgili Güler Hanım, Bahçenizde biraz daha gezindim ve eğer mümkün ise maviş çiçeğinizden, clematis ve gül çeliği istesem çok şey mi istemiş olurum. Kendinize çok iyi bakın. bol ürünlü bir sezon dilerim. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2017
|
Eldivenlerin kumaşı nedir? Dayanıklılık açısından sordum. Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Moderatör
|
Bu soruya malina cevap verir sanırım, ama yeşillerin parmak uçlarınını bir şeye batırıp sertleştirmiş bu da kaktüslerde çok iyi diken batmıyor. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Moderatör
|
Sevgili Tillandsia, lisi dediğimiz lisianthus. Gül ve clematis çeliklerinin zamanı değil, zamanı geldiğinde tekrar hatırlatırsanız tabii gönderirim. Mavişlin mavi olanında biraz problem var, bakımda. Beyaz olanından isterseniz biraz bekleyin. saksı ayırımı yapacağım yollarım. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaçsever
|
Sevgili Güler hanım, çok teşekkür ederim inceliğiniz için. Sonbaharda eğer zahmet olmazsa gül ve clematis için hatırlatma yaparım. Maviş'in beyazıda olur. Siz ne zaman derseniz size özelden adresimi yazarım. Sİze vereceğim zahmetler için şimdiden beni affedin. Kendinize iyi bakın. |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
|
|