![]() |
|
![]() |
#1742 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Alıntı:
Muhteşem gülleriniz var, imrenmemek elde değil. Hani demiştiniz ya istediğiniz olursa söyleyin diye, işte utanarak da olsa söylüyorum güllerden çok istiyorum hele o ilk gül var ya o beni mestetti ( Dışı sarı içi bordo bukleli ) bilmiyorum mümkünmü ama, ne zaman olursa beklerim. Hoşçakalaın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1743 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili Güler Abla, Merhaba,yine bir ilk. Ben de bu gülü ilk kez görüyorum. Nasıl edindiğinizi hatırlıyormusunuz.. Çok güzel yine herşey. Birde kaymak çalısının tohumunun ne zaman ekildiğini biliyormusunuz.İlgili bölüme yazdım ama yanıt alamadım. Teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1744 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1750 |
Moderatör
|
Küçüğüm daha iki yaşında ama bahçe işlerini çok seviyor. Hele sulama işi tam ona göre. Fuu, fuu diyerek hortumu alıyor. Önce çiçeklerden başlıyor, sonra çizmeleri derken, saçlarına kadar ıslanıyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1754 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Küçükler bizden meraklı Güler ablacığım bende benim ufaklığı bahçeden zor alıyorum. Maşallahları var ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1755 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
Moderatör
|
Sevgili Celal, onların da hemen hemen aynı pozda bir fotoğrafları var, ama kedisiz. Öğle uykusuna dedesinin göğsünde yatıyor, sonra odasına taşıyorum. Haklısınız ardabora, çok güzel ve tatlı oluyorlar. Allah hepsini korusun, iyi günler göstersin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1758 |
Moderatör
|
Sevgili Vildan Sönmez, gösterişli oluyor ve renk değiştiriyor. Bir de bunun pembesi var. O da pembe beyaz. Onun kokusu da çok güzel, bunda pek koku yok. Üzerinde gonca vardı, eğer açmaya başladıysa sizin için fotoğraflarım. Bir Erdek yapayım, belki bulabilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1760 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Oğuz abi, çocukları böyle taşıdın mı ? Cevap: onları da dedeleri taşıdı. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1762 |
Moderatör
|
Sevgili Vildan hanım, Lilium! Torunlar hakikaten çok seviliyor. Ama sadece istemekle olmuyor, sizler de biraz dürtükleyin, çocuklarımız biraz ağırdan alıyorlar. Zaman hızla geçiyor. Lilium, lâf aramızda Oğuz kendi oğluyla bile bukadar oynamadı. Serde çerkezlik var. Ama torunlarıyla alt alta, üst üste. Hakan bile şaşırıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|