![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Güler hanım,resimleri yüklemeye çalışırken beni unuttunuz. Bir kaç mesaj önce bir soru sormuştum.Bu arada ismini bilmediğiniz çalı CISTUS a benziyor. Sn. limonun eklediği resim. forumdaki mesaj |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Halamın bahçesinde çekildi bu resim,vagelya ağaçlarını göstermek istedim size,resim 2006 yılına ait...Halam çalının alt kısımları sürekli budayıp ağaç formu vermişti. Ayrıca bahçede ailemizin en güzel iki böceği geziyor. ![]() Elinde çiçek olan benim oğlum,resimde 5 yaşında. İkinci resim de benim bahçemdeki ve sayenizde adını öğrendim güzellik,henüz minicik, 45- 50 cm .boyunda. Acaba sizin çalınız kaç yılda bu boya ulaştı? |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Moderatör
|
Benim vangelyamda aşağı yukarı sekiz senelik vardır. Daha da büyüktü, ama bahçeye ot yolmaya gelen işçilerden biri, çok kol atmış diye hiç sormadan kendince budamış. Çok kızmıştım, kuşa döndürdün diye. Doğal haline daha gelemedi diyebilirim. O hali çok güzeldi. Bir de kırmızısını bulmuştum, çiçek rengi çok güzeldi. Onu da hatırını kıramayacağım bir aile büyüğümüz istediği için saksısı ile vermek zorunda kaldım. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-04-2009
|
kesme çim kulansanız rulo halin deki |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Moderatör
|
Nasıl olsa taban ile uğraşacağım. Drenaja ve otomatik sulama kafalarına ilave yapacağız. Taban toprağı da hazırlanacak. Geriye bir tohum ekmek ve kapak toprağı kalıyor. Sadece bu ikisi için o kadar çok para harcamak da pek işime gelmiyor. Daha doğrusu bu konuda pek fikrim yok. Benim daha önceki çimim beni dokuz sene idare etti, hazır çimlerde kalite ne, ne kadar dayanır pek bilemiyorum. Hani derler ya şeytan azapda gerek, belki de öyledir. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-04-2009
|
sizdaha iyisini bilirsiniz azap çekmeye siniz diye söyledim |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-05-2009
|
Uzun zamandır foruma okuyucu olarak geliyordum, üye de olmamıştım. Forumun seviyesini çok beğenince üye oldum ve ilk mesajım size nasipmiş Güler Hanım Bahçeniz gerçekten çok güzel. Benim de 29 Mayıs'ta düğünüm var. O tarihten sonra evimin bahçesini düzenlemeye başlayacağım. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Moderatör
|
Son üç gündür havalar çok sıcak oldu. Güllerim de iyiden iyiye açmaya başladılar. Ama çoğunda küllemeler başlıyor diye hemen ilaçlamaya giriştim. Üzerlerinde çok fazla gonca var, onlar da açtığında manzara çok güzel olacak. Sizler için bahçemden çektiğim fotoğrafları yüklüyorum. Balkondan bahçeye bakış. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|