![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() İşte bu en büyük şans! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Güler abla terasin gercekten de günün tüm yorgunlugunu unutturacak kadar güzel... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Sevgili Güler hanım, uzaktanda olsa bahçenizi ve balkonunuzu gezmek bir harika. Ellerinize ve yüreğinize sağlık. Oralara yolum düşerse İnanınki ilk aklıma gelen Sizinle tanışmak olacak. Sağlıcakla ve Sevgiyle kalın. Hayat dolu bir güzelliğe, sanki sihirli değnek değmiş gibi Gönlünüzdeki çiçekleriniz hiç solmasın dilerim.Teşekkürler bu güzellikleri bizlernen paylaştığınız için. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Güler abla kirazlar çok güzel görünüyor sardunyalar güller bir harika ellerinize emeklerinize saglık sevgiler... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-12-2008
|
Ay Allahım daha 7. sayfadayım aşmışınız diyeceğim bravo. Ekecek dikecek yeriniz müsait çok şanslısınız. Dahada okuyunca yazarım ama hiç hayvan yok diye bakınırken sincap resmini gördüm. Süper sevimli ve doğal park olmuş sizin yeriniz ayrıca su tulumbası ve içindeki yapma ördek yavruları çok sevimli şirin bir köşe olmuş sepette çok hoş artık 100 lü sayfalara gelince ne yazarım bilemiyorum. Allah sevdikleriniz ile güle güle oturmak tadını çıkarmak nasip eylesin. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Moderatör
|
Teşekkür ederim arkadaşlar. Sevgili Periş, onlar vişne kiraz değil. İnşallah Sapanca dönüşü reçel yapacağım. Bu hususta da arkadaşlardan yardım isteyeceğim ama önce mutfak bölümünü bir inceleyeyim de. Sağ olun canannuman. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Moderatör
|
Oooo ne güzel, Ağustos ayında Dudi de gelecek. Lir de geliyor. İnşallah o zamana kadar meyve kalır bahçede. Olmazsa ben size patates böreği yaparım, parfe yaparım, muzlu rulo pasta yaparım. Buz gibi meyve salatası ve dondurmalı su muhallebisi de yaparım. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Forumun tartışmasız en canlı en guzel sayfası sıze aıt sadece sayfa sayısı bıle yetışilemez ben d e sızlerı takıp edıyorum ama forum o kadar canlı kı yetısemıyorum maşallah dıyorum |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Güler hanım,o kadar çok istiyorum ki, sizi ve bahçenizi görebilmeyi. Allah kısmet ederse Ağustos un ilk hafta sonu yola çıkacağız. Uzun bir yolculuk olacak. Bursa ya uğrayıp ordan Antalya ya geçeceğiz. İnşallah zaman uyar da kameryanız da bir bardak çayınızı içmek nasip olur. Gelemesem de gönlüm, gözüm hep sizinle. İyiki varsınız, sevgiler selamlar.... |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Moderatör
|
Teşekkür ederim sevgili Safranlı. Ama sitemizde öyle güzel bahçeler var ki insanın hiç çıkası gelmiyor. Dolaşmaya da güç ister. Kimi arkadaşın havuzu güzel, kimi arkadaşın meyveleri, kimisinin de ortancaları, yaseminleri, clematisleri. O kadar çok emek veriyor ki arkadaşlarımız, inanın rüyalarımıza giriyor yapmak istediklerimiz. Ben ayırım yapamıyorum, hangi bahçeyi gezsem dolaşsam mutlaka çok ender bitkiler, çok güzellikler buluyorum ve hayran kalıyorum. 100 m² lik bahçenin de 500 m² lik bahçenin de kendine has güzellikleri oluyor, hepsi birbirinden güzel. En güzel yanı da bütün bu güzellikleri siz dostlarla paylaşmak. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Moderatör
|
Bu sene bahçe işlerine çok geç başladık, havalar ve toprak müsade etmedi bir türlü. Ben de bu yüzden ağırlığı clematis, hemoracallis ve amaryllislere verdim. Bahçemde değişik renklerde hemoracallisler var, portakal renkli, siyah benekli, bordo, sarı ve pembe. Selenn'e etrafı pilili olanlardan da sipariş vermiştim. Onun getirdiklerinden ortası mor olan ile pilili olanı açtı. Daha değişik olanları da var, onlar da açtığında fotoğraflarını yüklerim. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Güler Hanım, Düşünmeniz bile yeterli. Bahçenizde her şey o kadar güzel ki birini diğerinden ayırt edemiyorsunuz. Sizler sağ salim gelin bizim bu kafi. Şimdiden hayırlı yolculuklar yarın görüşmek üzere. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Güler ablacığım bahçen yine ayrı bir coşmuş, hemorocallislere bayıldım benim saksı da var ama sanırım açmaya hiç niyeti yo, acaba ihtiyacı ne olabilir ki ; |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-01-2011
|
Sn Güler abla hemoracallis sanırım gün güzeli ne güzel renkleri varmış. Bu renklerini hiç görmemiştim. Harika açmışlar. Bende sadece turuncu rengi var. İsterdim sendeki renklerdende olsa bu çiçek çok beğeniyorum. Yetiştirmesi insanı yormuyor. görünüşüde çok hoş oluyor çiçekleri zarif. Bu çiçeği sınır olan yerlere dikiyorum. diğer bahçeden ot gelmesini engelliyor. Soğanlarından paylaşırsanız ben talibim. Bahçenizi hep takip ediyorum harika bir bahçe hele gülleriniz göz kamaştırıyor. Sardunyalar başka güzel. Bahçenizde keyifli günler geçirmek dileğiyle Saygılar sunuyorum. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Güler ablacığımın bahçesine ayrıntılı bakayım dedim ama bir türlü sonu gelmedi maşallahları var güler ablada çok çalışıyordur eminim bunları yapabilmek için çok güzel bir bahçesi var inşallah bizimde böyle bir evimi olur sayfalara bakarken tek tek gidiyordum ilk başta ama baktım ki 170 sayfa olmuş zamanım yetmedi bende 20 sayfa 20 sayfa atlayıp ta baktım ama çok güzel bir bahçe ellerinize sağlık |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|