![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-04-2020
|
Sn.dobipa Marmande domates nasıldır,tadı, tuzu.Hiç duymadığım için soruyorum.Nereden elde ettiğiniz bir çeşit. ****** her türlü değerlendirilir ama birde esas tadına vararak tükettiğiniz bir yolu vardır. yani kâhvaltılık mı yoksa salçalıkmı daha iyi olur gibi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-09-2018
|
Alıntı:
Birkaç gün ard arda bahçeye gittim ve abimlere yardım ettim. Ot temizliğinin tamamı halloldu. Ekim öncesi çapalama işleminin ise %40 kadarı tamamlandı. Ve bir kaç sıra Marmande'yi toprakla buluşturduk. - Malesef kızsam da bizimkiler fide satın almışlar ve bir kaç sıra hazır fidelerden de ekildi - Son durumlar aşağıdaki gibi.. Damlamalar biraz eğri bügrü ama idare eder ![]() ![]() Bahçeyi bu hale getiren şampiyon ekip - Rızalarını almadığım için yüzlerini bulanıklaştırdım, bizim afacan (Babasının yanında net görünmüyor) pek artisttir büyüyünce resmi gördüğünde kızmasın ![]() ![]() Bu da bir başka açıdan görünüm ![]() Toprağa yeni kavuşan fideciklerden, siz onu 1 ay sonra görün ![]() Resimdeki arkadaşlar, Çarliston biber ve Halep karası patlıcan - Henüz ufaklar ama yine de ekilebilir. Muhtemelen bizim ekip yakında bu arkadaşları da toprakla buluşturacaktır - ![]() Şimdilik vaziyetler bu şekilde, ben muhtemelen birkaç gün bahçeye gidemeyeceğim. Ama gelişme oldukça güncellemeye çalışacağım. Herkese bereketli sezonlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|