![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Sn. musa_ekrem bahçe sayfanız hayırlı olsun. Çok güzel paylaşımlar yapmışsınız emeğinize sağlık. Kolaylıklar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | ||
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-04-2013
|
Alıntı:
Alıntı:
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Sizinde bahçe konunuzun yıllardır sessiz takipçilerindenim. Özellikle sera ve meşe mantarı çalışmalarınız aklımda kalmış durumda. Bende bu sene bir sera yapmak istiyorum. Umarım başarabilirim. |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
|
Pembe Domatesler
Merhaba, Pembe domateslerle diğer domatesleri aynı zamanda dikmiştik ancak olgunlaşmaları geç oldu. Pembe domateslerimizden kareler. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
|
Hasata devam
Kırmızı Çeri Domatesimiz ![]() Yalancı Domatesimiz ![]() İlk irileşen karpuzumuz ![]() Çılgın Biberlerimiz ![]() Geçen haftaki hasadımız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
|
Domatesler, Hasat ve Tadilatlar
Köylülerden aldığım domates fideleri döküme başladı ![]() Domateslerimizin içi dolu ve baya sulu ![]() Bu haftaki hasadımız ![]() Domates kurutma masamız ![]() Sonunda temin edebildiğim 12 volt yeşil projektör. Evin önündeki zeytin acağının altına koydum. Akşamları güzel bir ortam yaratıyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
|
Hasattan Sofraya
Mor reyhan olarak dikmiştik ancak büyüdükçe yaprakları yeşil rengini aldı. Reyhan şerbeti yapmak için bu şekilde ayıkladık. Daha sonra kaynar suya attık. Güzel kokulu pembe bir şerbet oldu. Güzelliğinden fotoğraf çekmeyi unutmuşum ![]() ![]() Kendi masulümüz Kabak, Patlıcan ve Domates Dolması ![]() Patlıcanı kabuğundan dolma, içindende bu yemeği yaptık. ![]() İlk közde kahve denememiz ![]() Semaverde çayımız. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
|
Sera hakkındaki fikirleriniz.
Merhaba, Aşağıdaki resimde görülen alana sera yapmayı düşünüyorum. Kuzey güney yönünde bir alan. Kışlık sebze ve yazlık sebze fideleri yetiştirmek için yüksek tünel tipi deneme amaçlı bir sera olacak. Fikirlerinizi ve görüşlerinizi benim için önemli. Teşekkürler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|