![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2007
|
Bahçemizde yetişen meyveleri hiç etmemeye çalışıyoruz. Kirazları ne yapalım diye düşünürken vişneler olgunlaştılar. Neyse, onlar dalda bekleyedursunlar. Geçen sene kirazın suyunu keşfetmiştik ve çocuklar beğenmişti. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Kokuları da olsaydı keşke! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
İki kilo dikmiştik on yedi kilo hasat ettik. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Kiraz kurusu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Lavanta ve ekinezya evin az güneş alan kuzey tarafını sevdiler. Börtü böcek de onları sevdi. Serinlikte o çiçek senin bu çiçek benim uçuşup duruyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Elma iç kurdunda birinci dölle mücadelenin zamanını kaçırdım. Kaçırınca kendime birkaç güzel söz söyleyip işi oluruna bıraktım. Bahçemde meyve veren iki elma ağacı var ve her gün altları henüz tam olgunlaşmamış kurtlu meyvelerle doluyor. Öyle bırakacak halim yok, topluyorum. Eşe dosta poşet dolusu verdim. Alırken teşekkür ediyorlar ama dedikleri gibi sirke ya da konsantresini mi yaparlar, soyup soyup yerler mi yoksa bunlar kurtlu diye çöpe mi atarlar, orasını bilmiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
10-11 Mayıs geceleri oluşan donda yabancı çeşitler zarar gördü. Anne de gördü. Yapraklarının dışa bakan tarafları soğuktan karardı. Üzerindeki küçük küçük cevizleri dökecek sandım. Döktü ama bizi cevizsiz bırakacak kadar değil. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|