![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2007
|
Tarlada uzunca bir sıra bakla. Hep bakla diyeceksiniz ama başka bir şey çıktı da biz mi çekmedik! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçede kala kala bu kirli beyazla reçellik gül kaldı. Birkaç fidancı dolaştım, kokulu diye sattıkları güllerden koku alamadım. Sorun bizim güllerde değil senin burnunda der gibi baktılar. Onlar öyle baktıkça yerini değiştireceğim diye kuruttuğum limon kokulu kadife gülüme yandım. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Çiçek tarhında podyum bu kez papatyaların. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Ve mutlu son. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Geçen yıl adaların kenarlarında yetiştirmiştik, az da olsa açık alanda ilk defa deniyoruz. Şu ana kadar iyi getirdik. İşinden gücünden zaman ayırıp tarlaya gideceksin, susuz bırakmayacak, otunu temizleyecek, çapasını yapacaksın falan bu işler iki kişiyle zor. Sararmaya başladılar. Sonra sapları çökecek ve hasat edilecekler. Pazarda gördüm 'yeni mahsul' diye satışlar başlamış. Şaşırdım. Şaşırdım çünkü bizim sarımsakların gün yüzüne çıkmasına daha yirmi günleri var. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçemizde yetişen meyveleri hiç etmemeye çalışıyoruz. Kirazları ne yapalım diye düşünürken vişneler olgunlaştılar. Neyse, onlar dalda bekleyedursunlar. Geçen sene kirazın suyunu keşfetmiştik ve çocuklar beğenmişti. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Kokuları da olsaydı keşke! |
|