![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2007
|
Yardımcılarım. Sayelerinde işler külfet olmaktan çıktı.Bir de sırtta taşınabilen şarjlı ilaçlama makinesi alırsam tam olacak.Manuelini artık kullanamıyorum,iki kere doldurdum mu kollarım pes ediyor. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Adalara dönüşümlü olarak domates,biber,patlıcan ve salatalık dikiyoruz. Hem toprağa azot kazandırır hem de birkaç kere toplar,yerine ana ürünü ekeriz düşüncesiyle deneme amaçlı bir adaya bakla ektik. Henüz çiçekte bile değiller. Kıyılarda sarımsak ve soğanlar. Toprak yumuşak olduğu için baş çevirmeleri kolay oluyor. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Nergisler yıl geçtikçe çoğalıyorlar. Toprak işlerinin arttığı bu günlerde çiçek kokularıyla iç içe olmak ne güzel. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-05-2020
|
Nergislerinizin türüne bayıldım. Bir soğandan mı o kadar çiçek çıkardılar? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Beğendiğinize sevindim. Hayır, tek soğandan değil. İki yıl önce diktiğim soğanların yanlarında ikişer üçer yavruları oldu. Onların da bazıları çiçeklendi. Türü "erlicheer",sayın pria'dan almıştım. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Taşköprülülerden özenip tarlada az bir yere sarımsak diktik. Yetiştirmesinde illa ki incelikleri vardır ama suyu sevdiğini biliyorum. Ota da boğdurmazsak iri iri baş çevirir herhalde. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Birkaç defa toplar yerine domates dikeriz diyorduk ama sanırım ona sıra gelmeyecek. Olsun, bu ada da bakla yeri oluversin. |
|
|
|
![]() |
|
|