![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2007
|
Nisan'daki kalem aşılarında sekizde sekiz yaptım.Hepsi de upuzun oldular.Zaten upuzun oluyorlar.Sonra kış geliyor ve ben on beş ağacı on altıya çıkaramıyorum.Ama inanıyorum çıkacak.On beş olduysa on altı da olur. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu franguette bahçeye Fransız. Sürgün uçlarına dikkatli bakarsanız zar zor toparladığını görürsünüz.Kendine mecali yok bir de diğerlerine babalık edecek! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Son çapayı yaptım,hasadı bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Fasulye toplarken karşımıza çıktılar.Etrafta köpek çok,anneleri dikkatli olmalı. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Dikimden itibaren ilk çatala kadar dal,yaprak,çiçek ne varsa koparmıştım.Bir metre civarı boylandılar. Biber altının ıslak olmasını seviyor.Üşenmedim,iki günde bir sabah erken kalkıp suladım. Artık yorulduk,hadi bize eyvallah der gibi bir halleri yok.Havalar böyle giderse belli periyotlarla hasata devam. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Biber fidelerini Tarım Kredi'den almıştım ama domatesler kendi tohumlarımızdan. Verim ve tatlarından şikayetimiz yok. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Yaz başında belediye yerli tohumlardan üretildiği söylenen sebze fideleri dağıttı.Koskoca adamlar yalan mı söyleyecek yerli dedilerse yerlidir!Tohumluk ayırdık.Bunlar onlar. |
|
|
|
![]() |
|
|