![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Hepsi de çok güzeller Sn. Dutlubahçe ellerinize emeklerinize sağlık, ben asıl geç kalan akçabardak'a şaşırdım en sevdiğim çiçektir akçabardak, çok güzel açmış bu mevsimde, aslında ben onu Göl soğanına benzettim sanki. Kolay gelsin iyi bayramlar dilerim. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2014
|
Alıntı:
İlginize teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2012
|
Alıntı:
Bu çiçeği çok sevdiğim için Profilimi o yüzden Akçabardak olarak seçtim. Saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bayramdan sonra imkan buldukça sık sık bahçemize giderek, otunu biçtirip çapasını yaptırdıktan sonra ekim-dikim işlerine başladık. Damlama borularını döşeyerek, evde yetiştirdiğimiz fidelerin çoğunu diktik. Bahçenin bir kısmına da kavun, karpuz ve kabak ektik. Kısmetse önümüzdeki günlerde de fasulye, bamya, börülce ekimi yapmak istiyoruz. ![]() Bahçemizdeki şakayık bu yıl da bizi mutlu etti. ![]() Balkondan bahçeye aktardığımız karakafes otu çiçek açtı. ![]() Saksıya ektiğimiz lablab sarmaşıklarmız sağlıklı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Yakında daha büyük bir saksıya almayı düşünüyoruz. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Dün bahçeye gittiğimizde, enginarların vaziyeti bizi çok üzdü. Yıllardır ilk defa onları böyle perişan gördük. Bu mahluklar nedir, nasıl mücadele edilir, bilen lütfen söylesin. ![]() ![]() ![]() İki hoş resim ile veda edelim. Hanımelimiz çiçekte. ![]() Geçen yıl tohumdan saksıya ektiğimiz kuşkonmazların gelişimi iyi gidiyor. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Brachycaudus cardui L. (Enginar yaprakbiti) - Sanki bu arkadaş sorumlusu... Klasik yağ-deterjan deneyin bakalım, pek gidecek görünmezlerse ilaç kullancaz artık. |
|
|
|
![]() |
|
|