![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Gübrecilerde vardır, toz şeklindeydi aldığım, ucuz az bir şey alsanız yeter, ben geçen sene almıştım duruyor bir yerlerde kullanmaya gerek kalmamıştı. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2014
|
Kurban bayramının 3. gününü bahçede geçirdik. Oturak erkenci fasulye (incirli) ve oturak mor fasulye (zekoş) topladık. ![]() Sivri tatlı ve boşnak biberlerimiz. ![]() Boşnak biberini dişine göre bir şey zanneden küçük torun. ![]() Olgunlaşan domateslerimizin sayısı az, görüntüsü ve tadı mükemmeldi. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçemizde patlıcan hasadına başladık. Little Fingers Patlıcan (Karaçayır) ![]() Beyaz patlıcan (bakidilek) ![]() Meksika Fasülyesi (Zekoş) geçen yıl ekememiştim. Bu sene geç eksem de çiçeklendi. ![]() Oturak barbunyaları da topladık. ![]() Yerli iri pembe domates (orucoğlu) ve kudret narı. ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Togo patlıcanı (pupa.baski) yeni yeni olgunlaşmaya başladı. ![]() Sugar Pie Pumpkin kabak (obabilgesi) bir adet yetiştirebildik. ![]() Geçen sene ektiğimiz ağaç bamyaları mahsul vermeye başladı. ![]() Tohumluk börülceler ve mısırımız. ![]() Bu ilkbaharda tohumdan ektiğimiz sinameki çiçek açtı. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Son mahsuller
Artık bahçeden son hasatları yapıyoruz. Biber kasamız doldu çok şükür. ![]() İki adet değişik Meksika fasulyesi ekmiştim. 1'e 20 verdiler. ![]() Son turfanda kudret narları ve renkli fasulyeler. ![]() Güz zeytini, olgunlaşmak için hiç acelesi yok. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|