![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Çiçek burnu çürüklüğü (kalsiyum eksikliği) değil mi o. Benim p.infestans mantar hastalığında da böyle oluyordu, önce kalsiyum eksikliği sandım ama baktım dallar siyahlaşınca olay netleşti. Kalsiyum eksikliği olsa tek cinse özel hassaslık olabilir mi ki? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-08-2014
|
Alıntı:
Kalsiyum eksikliğini gidermek için siz ne tavsiye edersiniz? |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Gübrecilerde vardır, toz şeklindeydi aldığım, ucuz az bir şey alsanız yeter, ben geçen sene almıştım duruyor bir yerlerde kullanmaya gerek kalmamıştı. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Kurban bayramının 3. gününü bahçede geçirdik. Oturak erkenci fasulye (incirli) ve oturak mor fasulye (zekoş) topladık. ![]() Sivri tatlı ve boşnak biberlerimiz. ![]() Boşnak biberini dişine göre bir şey zanneden küçük torun. ![]() Olgunlaşan domateslerimizin sayısı az, görüntüsü ve tadı mükemmeldi. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçemizde patlıcan hasadına başladık. Little Fingers Patlıcan (Karaçayır) ![]() Beyaz patlıcan (bakidilek) ![]() Meksika Fasülyesi (Zekoş) geçen yıl ekememiştim. Bu sene geç eksem de çiçeklendi. ![]() Oturak barbunyaları da topladık. ![]() Yerli iri pembe domates (orucoğlu) ve kudret narı. ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Togo patlıcanı (pupa.baski) yeni yeni olgunlaşmaya başladı. ![]() Sugar Pie Pumpkin kabak (obabilgesi) bir adet yetiştirebildik. ![]() Geçen sene ektiğimiz ağaç bamyaları mahsul vermeye başladı. ![]() Tohumluk börülceler ve mısırımız. ![]() Bu ilkbaharda tohumdan ektiğimiz sinameki çiçek açtı. ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Son mahsuller
Artık bahçeden son hasatları yapıyoruz. Biber kasamız doldu çok şükür. ![]() İki adet değişik Meksika fasulyesi ekmiştim. 1'e 20 verdiler. ![]() Son turfanda kudret narları ve renkli fasulyeler. ![]() Güz zeytini, olgunlaşmak için hiç acelesi yok. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|