![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-10-2011
Şehir: İstanbul/Balıkesir
Mesajlar: 428
|
Alıntı:
Ailece çok beğendik bu varyeteyi.Tabi dayanıklılık önemli, seneye Hafize Baliç’i denemeli... Lezzeti nasıl? |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,895
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-10-2011
Şehir: İstanbul/Balıkesir
Mesajlar: 428
|
Alıntı:
Madem böyle bir ters orantı var, ben tercihimi lezzetten yana kullanacağım. Varsın dayanıklı olmasın, bu kadar lezzetli domates yemek benim için çok büyük bir lüks. Ama bu demek değil ki farklı türler denemeyeceğim, not ettiğim birçok varyete var. Sabırsızlıkla önümüzdeki sezonu bekliyorum... |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2017
Şehir: Alanya
Mesajlar: 782
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-10-2011
Şehir: İstanbul/Balıkesir
Mesajlar: 428
|
Alıntı:
Peki kokusu vs nasıldır, yerken pembe domates gibi ağızda erir mi? |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-02-2018
Şehir: Muğla
Mesajlar: 734
|
Alıntı:
Yemek yaparken aynı etki olmadı ama. Yemekte kullanım ve konserve saklama için armut (Bursa domatesi deniyor burada) domates iyiydi. Yabancı çeşitleri henüz yetiştirmedim. Bu yıl elde edebildiklerimden denemeye başlarım artık. Hafize Baliç i merak ettim. 2020 de bir sayfa da ben açarım artık. Bir şeyler yetiştirebilmeye başladım sayılır ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-10-2011
Şehir: İstanbul/Balıkesir
Mesajlar: 428
|
Alıntı:
Pembe domatesi ben yalnız taze tüketim olarak deneyimledim, pişince yemek içerisinde kesinlikle eriyip yok olacaktır. Konserve ve yemek pişirmek için kuşkusuz sert etli (örn armut domates) kullanılmalı. Önceki paylaşımlarımdan görüldüğü üzere, ben de kiler hazırlığımı gene kendi yetiştirdiğim armut domateslerden yaptım. Lütfen sayfanızı açın, eminim feyz alınacak pek çok detaylar paylaşacaksınız ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|