![]() |
|
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2017
|
viyoldeki tohumlar
Güzelce gelişsin bahçeye götüreyim diyerek birazda erken ektiğimiz tohumlarımız. Domates ve biberlerden birkaç evde bakılacaklar. Bahçedeki durumlara göre diğer talep ettiğim tohumları da sırasıyla ekmeye başlayacağız. En arkadaki 7li - sayın hcorak tan gelen gojiberry - çıkmış olanlar 04.03 tarihinde ekildi. boş kısıma bardakta çimlenenleri geçirmiştim onları yaşatamadım. İkinci sırada sağdaki 3 lü - sayın Lonicera dan gelen orange yasemin - 04.03 tarihinde ekildi. Filizlenme olmadı ![]() 2şer 3er ekilen diğer tohumlar. Atılgan - Blue Beauty domatesi Malbman - Garnet domates Yerel bahçem - Buena mulata biber Yerel bahçem - Gül biber Yerel bahçem - Siyah süs biber Zekoş - Ak çakıldak . Bu kadar hızlı büyüyeceklerini tahmin etmemiştim. ![]() ![]() sayın TCM den gelen "Limon kokulu yayılıcı kekik - Creeping Thyme" . 11.03 tarihinde, cocopeat - solucan gübresi - cocopeat olarak 3 katman halindeki karışıma ekildiler. ![]() sayın Taşlıbahçe den gelen Bezirci Maydonuzu. 11.03 tarihinde, cocopeat - solucan gübresi - cocopeat olarak 3 katman halindeki karışıma ekildiler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
|