agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni954Beğeniler

Sadece okunabilir konu

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 25-02-2019, 17:16   #1
TCM
Ağaç Dostu

TCM's Avatar

Giriş Tarihi: 18-01-2014
Kesin iki çuvaldır o da, şişe bitince ikiyi dört görmüşsünüzdür.

Solucan gübresini kaçtan alıyorsunuz.

Hatırlayıp resimlediğiniz için çok teşekkürler..

Musa Gündoğan ve g.c. beğendi.
TCM Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 25-02-2019, 18:27   #2
Ağaç Dostu

Muda's Avatar

Giriş Tarihi: 12-02-2013
Galeri: 8
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster
.
Klasik cevap içkiliydim ne yaptığımı bilmiyorum. Önce trafik polisi yutmaz. İçkili araç kullanmaktan gerekli işlemleri yapar. Sonra jandarma defineci mi yoksa orman emvalini, devletin hüküm ve tasarrufunda bulunan yerden yararlanmak amacı ile toprak götürmek suçlarını inceler. Artık hangisi daha somut suç tanımına uygunsa ondan işlem yapar. Şimdi ikrar da var. Önceden de aynı suçu işlediğinizi yazmışsınız. Araca suçta kullanılan eşya olarak geçici olarak el koyar. Yargılama sonunda orman emvali ise müsadere edilir. Araçta bulunan diğer kişiler suça iştiraktan ceza alır. Siz en iyisi içkili iken araç kullanıp devletin mallarına el uzatmayın. Çiçekçiler de ekmek parası kazanacaklar. Aracın yakmış olduğu yakıt daha fazla olur. Çam toprağı fazla asidiktir. O toprağa ekeceğiniz bitkilerin asidik toprağı sevip sevmediğine dikkat edin. Gerekirse toz kükürt kullanın.

Muda Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 26-02-2019, 07:17   #3
Ağaç Dostu

g.c.'s Avatar

Giriş Tarihi: 19-05-2016
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Muda Mesajı Göster
Klasik cevap içkiliydim ne yaptığımı bilmiyorum. Önce trafik polisi yutmaz. İçkili araç kullanmaktan gerekli işlemleri yapar. Sonra jandarma defineci mi yoksa orman emvalini, devletin hüküm ve tasarrufunda bulunan yerden yararlanmak amacı ile toprak götürmek suçlarını inceler. Artık hangisi daha somut suç tanımına uygunsa ondan işlem yapar. Şimdi ikrar da var. Önceden de aynı suçu işlediğinizi yazmışsınız. Araca suçta kullanılan eşya olarak geçici olarak el koyar. Yargılama sonunda orman emvali ise müsadere edilir. Araçta bulunan diğer kişiler suça iştiraktan ceza alır. Siz en iyisi içkili iken araç kullanıp devletin mallarına el uzatmayın. Çiçekçiler de ekmek parası kazanacaklar. Aracın yakmış olduğu yakıt daha fazla olur. Çam toprağı fazla asidiktir. O toprağa ekeceğiniz bitkilerin asidik toprağı sevip sevmediğine dikkat edin. Gerekirse toz kükürt kullanın.
Aman Allah'ım okudukça için karardı Sevgili Muda. Bir an önce bitsin istedim yazı. Sadece 1 kadeh ile keyif yapıp sonrasında işe koyulduğum için herhangi bir sorun teşkil etmedi ancak korku filmi gibi senaryonun gerçekleşmesi de imkansız değil. Canlandırması bile yetti, töbe ettim.

Domatesler çam toprağına bayılıyor. Toz kükürdü de bahçemden eksik etmiyorum. Tavsiye ve uyarılarınız için teşekkür ederim.

Muda ve TCM beğendi.
g.c. Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 11-03-2019, 15:36   #4
Ağaç Dostu

g.c.'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi AkisSoftware Mesajı Göster
Çok teknik detay biliyorsunuz Bir suç işlersek ilk size danışalım da bizi yönlendirin )

Yalnız asitli toprağa toz kükürt uygulanırsa daha da asitli olmaz mı toprak? Bildiğim kadarıyla kükürt; toprağın asitliğini artırmak (PH düşürmek) için kullanılıyor? Yanlış mı biliyorum diye düşündüm şimdi.
Kükürt ile ilgili olduka detaylı anlatımı ben bu başlıkta buldum. Dediğiniz gibi toprağın pH değerinin azaltılması için kullanılmakta. İş çıkışı bir PH ölçümü yapıp, duruma göre kükürt ya da toprak düzenleyici kullanacağım.

AkisSoftware beğendi.
Eski 11-03-2019, 16:54   #5
Ağaç Dostu

g.c.'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi g.c. Mesajı Göster
Kükürt ile ilgili olduka detaylı anlatımı ben bu başlıkta buldum. Dediğiniz gibi toprağın pH değerinin azaltılması için kullanılmakta. İş çıkışı bir PH ölçümü yapıp, duruma göre kükürt ya da toprak düzenleyici kullanacağım.
Ph kağıdı ile sonuç;

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eski 26-02-2019, 07:09   #6
Ağaç Dostu

g.c.'s Avatar

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster

Solucan gübresini kaçtan alıyorsunuz.

Hatırlayıp resimlediğiniz için çok teşekkürler..
Solucan gübresini Demirci'de memur bir arkadaştan temin ettim.1 lt sıvı gübre ile 1 çuval katı gübreye 60-TL ödedim.

TCM beğendi.
Sadece okunabilir konu

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025